Şimdi Ara

Rio , i20 , clio?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun 3-4 bayi dolastim ve kafama yatan 1-2 arac oldu.fakat karar veremiyorum.

Ilki KIA rio 1.4 crdi fancy

Bu arac genislik bakimindan baya hosuma gitti , Donanim olarakta dolu , 39.000 de 2014 model surucu kapisi boyali onun disinda hatasiz son Fiyat 43.000

Ikincisi ordan Hyundaiye gectim fakat 2.elde duzgun arac yoktu sifirlara baktim
    2015 dizel i20 elite full donanim 59.000 Fiyat aldim aracla test sürüşüde yaptim tepkileri vb hosuma gitti acikcasi .

Yarinda Renault a gidip 1.5 dci Clio icon bakacagim 2.el ve sifir olarak.

Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Yakiti benim icin cok onemli ve max 1.5 - 2 yil sonra fazla zarar ettirmeden hizlica satilmali.

Ek olarak aslinda ust limitim 45 Di fakat I20 hosuma gitti Ve yarin uygun Clio bulursam onuda dusunebilirim.

Rio yu kendimi fazla zorlamadan alabiliyorum , ama I20 icin bir miktar kredi almam gerekecek , sizce degermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio B sınıfının lideridir

• Clio dan şaşma.
  • bence rio hepsinden iyidir,boşuna yorulmayın.

• Ikinci el bakiyorsan c sinifi baksana usta madem?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bence rio hepsinden iyidir,boşuna yorulmayın.

Milleti yanlış yönlendirme

• İ20+ cam tavan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    swift ? rio ? Corsa? Ibiza?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla dizel bir b sınıf araç arıyorsunuz hocam mevcut clio çok tuttu ve sevildi benimde beğendiğim sınıfında güzel bir araç. i20 ye bakmışken 59 bin tl dediniz dediklerinizin dışındada pek bir yorum yapmam istemem ama birde seat ibizayı inceleyebilirsiniz oda 53 55 bin bandında olması lazım. Hyundailere hiç ısınamamış biri olarak söylüyorum tabi bunları.
  • hocam seat ibiza yada skoda fabia lara da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun i20 vede clio ya göre kalite algısı çok çok daha üstündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Anladığım kadarıyla dizel bir b sınıf araç arıyorsunuz hocam mevcut clio çok tuttu ve sevildi benimde beğendiğim sınıfında güzel bir araç. i20 ye bakmışken 59 bin tl dediniz dediklerinizin dışındada pek bir yorum yapmam istemem ama birde seat ibizayı inceleyebilirsiniz oda 53 55 bin bandında olması lazım. Hyundailere hiç ısınamamış biri olarak söylüyorum tabi bunları.

Aslinda bende hyundaiyi pek sevmem fakat I20 cok hosuma gitti Nedense , alisilagelmis Hyundai tarzindan biraz farkli bir arac .

Oneriniz icin tesekkurler Bu arada Ibizayada baktik fakat arka yasam alani cok dar geldigi icin pek icimize sinmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rio gerçekten mükemmel bir araç. Özellikle dolusu ayrı bir keyif veriyor. Toplumumuzda hak etmediği bir değeri var malesef

Fakat 1-2 yıl sonra zarar ettirmeden satacağınız tek araç Clio. 2 yıl önce Joy donanım anahtar teslimi 32.000 iken bugünkü fiyatları görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

hocam seat ibiza yada skoda fabia lara da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun i20 vede clio ya göre kalite algısı çok çok daha üstündür

Ibizayi arka yasam alani dar oldugu icin eledik fakat fabia aklimda bos vakit bulursam onada bir goz atacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Rio gerçekten mükemmel bir araç. Özellikle dolusu ayrı bir keyif veriyor. Toplumumuzda hak etmediği bir değeri var malesef

Fakat 1-2 yıl sonra zarar ettirmeden satacağınız tek araç Clio. 2 yıl önce Joy donanım anahtar teslimi 32.000 iken bugünkü fiyatları görebiliyorsunuz.

Rio dediginiz gibi dolu ve benimde hosuma gitti fakat 2. Eli suphe yaratiyor Clio ya Bu yuzden oncelik verdim hatta

• Firefall kullanıcısına yanıt
    sıfıra yakın km lerde polo da bulunabilir bence hocam birde 1.2 atmosferik motoru nasıldır bilemem ama rapid spaceback e de bir göz atın 1.2 tsi motorlar harika ama
  • quote:

hocam seat ibiza yada skoda fabia lara da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun i20 vede clio ya göre kalite algısı çok çok daha üstündür

Kalite algısı derken ? biri SEAT biri SKODA.

Amaç kalite algısıysa fiesta alsın corsa alsın hiç değilse yan sanayi markası değil.

Vw cherryi satın alsa sende cherry kalite algısı birden cadillac gibi oluyorsa ki oluyor bunu söyledin sana ibiza yeter hatta artar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Amaç kalite algısıysa fiesta alsın corsa alsın hiç değilse yan sanayi markası değil.

Vw cherryi satın alsa sende cherry kalite algısı birden cadillac gibi oluyorsa ki oluyor bunu söyledin sana ibiza yeter hatta artar bile

okumanda sorun mu var yada algılaman sıkıntılı ben hyundai i20 ve reno clio ya göre söyledim 1.si,
    2.si yan sanayi markası dediğin skoda ne ödüller alıyor bi aç bak ufkun açılır
    3.sü ben vw cherry yi alırsa kalite algısı birden cadillac gibi oluyor filan da demedim akşam akşam nerenden çıkarıyorsun inan anlamış değilim
    4.sü bana neyin yetip yetmeyeceğine sen karar veremezsin sen bence okuyup anlama uydurmama gibi durumlarına bir bak algında gerçekten sorun var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

okumanda sorun mu var yada algılaman sıkıntılı ben hyundai i20 ve reno clio ya göre söyledim 1.si,
    2.si yan sanayi markası dediğin skoda ne ödüller alıyor bi aç bak ufkun açılır
    3.sü ben vw cherry yi alırsa kalite algısı birden cadillac gibi oluyor filan da demedim akşam akşam nerenden çıkarıyorsun inan anlamış değilim
    4.sü bana neyin yetip yetmeyeceğine sen karar veremezsin sen bence okuyup anlama uydurmama gibi durumlarına bir bak algında gerçekten sorun var

1.silio ve i20 ye nazaran bile söyleyemezsin en azından bu iki araç yan sanayi markası değil birine bağlı değil kendi başına buyruk markalar.

2.ödüller alıp almaması önemli değil ödülleri alan skoda değil vos, ödülü hyundai alırsa kendine alıyor vos adı altında değil

3.seat senin için kaliteli yarın seatı çin satın alsa seat senin için kalite algısı yine yüksek olur mu ?

4. İnan hiç umrumda değil

• Sıfır cilo icon dci edc almıştım.Yakıt yönünden çok çok ekonomik araçtı.Aynı hafta arkadaşım da benzinli otomatik elite i20 aldı.Malzeme kalitesi olarak i20 çok başarılı.Her ikisi de dizel düşünüyorsan i20 almanı tavsiye ederim.

Ayrıca Clio'nun yolcu koltuğuna sakın oturma oturursan almaman için tek sebebi de görürsün.
  • 1.bugün mercedes de bazı araçlarında yerine gore reno motoru kullanıyor o araçlar yan sanayi aracı öyleyse yada nissan juke quasqhai filan da motoru başka markadan her kim alıyorsa yan sanayi senin kafanda
    2.si bak bakalım ödülü vw mi almış yoksa skoda mı;
    Skoda, tüm dünyada saygı duyulan J.D. Power’ın gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmalara göre En Güvenilir Otomobil Markası oldu. Araştırma şirketi J.D. Power’ın yıllık Araç Güvenilirlik Çalışması, 3 yaşına kadar olan otomobilleri ve onların kullanıcılarının yaşadığı deneyimleri kapsıyor.
    100 farklı araç üzerinde ve Büyük Britanya’da yapılan bu araştırmada, yaşanan problem sayısı üzerinden puanlama yapıldı ve düşük puan alan modeller ise daha başarılı olarak değerlendirildi. Buna göre sektör ortalaması 114 olurken, Çek marka 77 puanla ortalamanın epey altına inmeyi başardı. Ürün gamındaki tüm modelleri sektör ortalamasından daha iyi sonuçlar ortaya koyarken, En Güvenilir Otomobil Markası olarak Skoda, kullanıcılara ne kadar sorunsuz ürünler ortaya koyduğunu kanıtladı. Skoda tüm modelleriyle ödülleri toplarken, global anlamda satışlarını artırmayı da başardı. 2015’in ilk 7 ayında, 2014’e göre 41 bin araç daha fazla teslim etmeyi başaran Çek marka, Türkiye’deki yükselişini de sürdürdü.
    kaynak:http://www.skoda.com.tr/news/skoda-en-guvenilir-otomobil-markasi-secildi
    3. olarak benim için marka model hiçbir zaman 1. sırada gelmez ben en önce yapılan işe bakarım elimdeki paraya hangi marka bana neler sunabiliyor ona bakarım
    4.bence umursasan iyi edersin türkçe yazılanları bile anlamıyorsun çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Sıfır cilo icon dci edc almıştım.Yakıt yönünden çok çok ekonomik araçtı.Aynı hafta arkadaşım da benzinli otomatik elite i20 aldı.Malzeme kalitesi olarak i20 çok başarılı.Her ikisi de dizel düşünüyorsan i20 almanı tavsiye ederim.

Ayrıca Clio'nun yolcu koltuğuna sakın oturma oturursan almaman için tek sebebi de görürsün.

Evet 2 aracida dizel dusunyorum , clioyu hyundai bayisinde bile daha az yakabilir dediler hatta yarin clioyu incelerken dikkate alirim dediginizi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.