< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 4 Eylül 2023; 16:50:16 > |
swift ? rio ? Corsa? Ibiza?
-
-
Ben Rio bakardım sanırım.
-
Bunların arasından en çok tutanı Corsa. Ama önceliğim bulunabiliyorsa polo fabia ibiza olurdu.
Makyajlı clio ve i20'de de güvenlik donanımları standart olacakmış. Hacim olarak onlar da güzel alternatifler olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ibiza da alternatifler arasındaydı hocam başlığa eklemeyi unutmuşum teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: efyavas
Bunların arasından en çok tutanı Corsa. Ama önceliğim bulunabiliyorsa polo fabia ibiza olurdu.
Makyajlı clio ve i20'de de güvenlik donanımları standart olacakmış. Hacim olarak onlar da güzel alternatifler olabilir.
2020 model swifti satıp 2023 corsa almayı düşünüyorum, swift bunların yanında bir tık geride kalıyor ancak donanım ve yakıt olarak başarılı glxler. Ben olsam biraz daha zorlayıp mokka alırdım 1.2m b sınıfı için biraz fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
corsa'nın swifte göre artıları nedir hocam. Valla zorlayarak 1 milyona çıkabiliyorum yoksa gönlümde çok farklı araçlar varda
-
Hiçbirine bu paralar verilmez
Corsanın malzeme kalitesi, konforu ve yalıtımı daha iyi. Swiftte mild hybrid motorda biraz beygirden kısmışlar, bu sebeple performans olarak da corsanın gerisine düşmüş. Ancak yakıt olarak tatmin eder. Motor şanzıman kısmı tercih meselesi, bence ikisi de başarılı
swift atmosferik motor + mild hybrid + cvt
corsa turbo motor + 8 ileri tam otomatik şanzıman
Swiftin içi daha geniş corsaya göre ilginç bir şekilde. Sanırım bagajdan çalıp iç hacime vermişler
Swiftteki multimedya ekranları aftermarket, yani sonradan takılma (türkiyede en son navitech diye bir marka takıyorlardı) dandik çin tableti. Orijinal ekranlar yok, şikayet fazla
2. el durumu ve yetkili servis dışında parça bulmak swift için biraz sorunlu. Corsanın popülerliği daha yüksek haliyle
Swifti ikinci elden almak daha cazip bence. Sıfırına dünya para isteniyor ama ben 2020 modelini 770bin tl den satılığa koydum. Corsada böyle bir durum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rio artık ömrünü doldurdu, Rio'yu listeden silin zaten. Chery Omada5 Comfort düşünün eger Çinli araç almam derseniz de sıralama şöyle olabilir.
1) 208 GT
2) Corsa Ultimate
3) Yeni i20 1.0 Elite
4) Yeni Clio 1.0 Xtronic
İ20 yerine polo daha mantıklı değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o paraya golf manuel alırdım
-
O da listede olabilir unutmuşum ama güvenlik donanımları Yeni i20 gibi değil sanırım
Bu saatten sonra manuel asla almamquote:
Orijinalden alıntı: zamir84o paraya golf manuel alırdım
Corsa herhangi bir bayide bulunur mu bilemiyorum. Swift buldum ama renk uymadı. Corsanin tipi çok hoşuma gidiyor ama hangisi bana hiç sorun çıkartmaz diye düşününce Suzuki diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: masterapCorsanın malzeme kalitesi, konforu ve yalıtımı daha iyi. Swiftte mild hybrid motorda biraz beygirden kısmışlar, bu sebeple performans olarak da corsanın gerisine düşmüş. Ancak yakıt olarak tatmin eder. Motor şanzıman kısmı tercih meselesi, bence ikisi de başarılı
swift atmosferik motor + mild hybrid + cvt
corsa turbo motor + 8 ileri tam otomatik şanzıman
Swiftin içi daha geniş corsaya göre ilginç bir şekilde. Sanırım bagajdan çalıp iç hacime vermişler
Swiftteki multimedya ekranları aftermarket, yani sonradan takılma (türkiyede en son navitech diye bir marka takıyorlardı) dandik çin tableti. Orijinal ekranlar yok, şikayet fazla
2. el durumu ve yetkili servis dışında parça bulmak swift için biraz sorunlu. Corsanın popülerliği daha yüksek haliyle
Swifti ikinci elden almak daha cazip bence. Sıfırına dünya para isteniyor ama ben 2020 modelini 770bin tl den satılığa koydum. Corsada böyle bir durum yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Suzuki multimedya dışında hiç sorun çıkartmaz
Corsa için kronik sayılabilecek bir arıza var mı hocam kullanıcıların şikayetçi olduğu falanquote:
Orijinalden alıntı: masterapSuzuki multimedya dışında hiç sorun çıkartmaz
Neden Peugeot'u ilk sirana koydun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Carsever
Rio artık ömrünü doldurdu, Rio'yu listeden silin zaten. Chery Omada5 Comfort düşünün eger Çinli araç almam derseniz de sıralama şöyle olabilir.
1) 208 GT
2) Corsa Ultimate
3) Yeni i20 1.0 Elite
4) Yeni Clio 1.0 Xtronic
GT paket olduğu için içlerinde en özel araç o, dönüp dönüp bakasın gelir, performanslı ve nispeten spor bir görünüm istiyosan da Corsa Ultimate iyidir.
İ20 ve Clio da piyasa aracıdır.
Teşekkürler hocam farklı tavsiyeler çok iyi oluyor araç seçerken burayı rehber olarak tutmayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: CarseverGT paket olduğu için içlerinde en özel araç o, dönüp dönüp bakasın gelir, performanslı ve nispeten spor bir görünüm istiyosan da Corsa Ultimate iyidir.
İ20 ve Clio da piyasa aracıdır.
Öncelikle ne aradığınız önemli, yılda ne kadar km yapıyorsunuz o önemli. 2020 model corsa elegance kullanıyorum, araçtan genel olarak memnunum diyebilirim.
Çok km yapıyorsanız, 1.2 puretech+eat8 ler sizi üzecektir. Yer yer şehir içinde 10 litreleri gören bir motor+şanzumana sahipler. Bu paraya çıkabiliyorsanız Kia Ceed hybritte alternatif olabilir. Hem daha geniş hem daha az yakacaktır. Benim gönlüm makyajlı kasa Cliodur. Makyajlı Clio avrupa da lpgli gelecektir. Türkiye'de de gelirse çok tutar diye düşünüyorum Clio.
208 , Corsa arasında 208 daha iyi bir araçtır. İç tasarım filan olsun aralarında baya farklar var, aralarındaki en büyük sıkıntı direksiyon konusudur. Herkes Peugeot direksiyonuna alışamayabilir, denemeden almamak lazım bence.
Benzer içerikler
- 3 silindir motor
- otomatik viteste toyota mı honda mı
- skoda octavia paket sıralaması
- seat arona yorumlar
- dacia duster nasıl araba
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X