Şimdi Ara

RIO Sustalı Anahtar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 Rio CRDI kullanıcısıyım. Aracın anahtarları ve özellikle kumandası çok kötü görünüyor. Zaten klavuzlarına baktığımda AnadoluKIA galiba orjinal anahtarları değil de bir alt seviye anahtarları kakalamış bize.
    Son zamanlarda yaygınlaşan sustalı anahtarlar çok hoşuma gidiyor. Bu şekilde bir anahtar yaptırmak istiyorum, daha önce bununla uğraşan oldu mu acaba? Yetkili servisle bu anahtarlar konusunda konuşan oldu mu?
    Ankaradayım, eğer benim gibi anahtarından memnun olmayan arkadaşlar varsa organize olarak belki daha uygun fiyatlara bu işi halledebiliriz.
    Herkese iyi günler.

• Vallahi geçen servise gittiğimde ben de sormuştum hani parası neyse verecektim ama yok dediler.
  • Valla dayanamadım bugün gidip anahtarcıda yaptırdım. Yedek anahtarı bu iş için kurban ettim ama çok güzel oldu. Kumanda fonksiyonları da sorunsuz olarak çalışıyor. Şu an makinam yok ama yaptırmak isteyen olursa örnek olsun diye resimlerini en kısa zamanda koyacağım.
  • resimleri bekliyoruz
  •  RIO Sustalı Anahtar

RIO Sustalı Anahtar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneverr -- 13 Aralık 2009; 23:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nneverr

RIO Sustalı Anahtar

RIO Sustalı Anahtar

güzel olmuş hakkaten , ne kadara mal oldu? , benim ceratonun anahtar bunun tıpatıp aynısın , immobilizer i çıkarmak zor oldumu?

• Ankarada 40 TL'ye yaptırdım. OSTIM'dekiler en az 85 demislerdi. Anahtarın iç tarafı biraz sıkıntılı. Anahtarın yapısını bilmeyenler çipi parçalayabilir. Yaptıracaksanız daha önce kia veya hyundai anahtara bu işi uygulamış olan birine yaptırın. Eğer ankara'da yaptırmayı düşünürseniz pm'den yaptırdığım yerin ismini yollayabilirim.
  • iatanbuldayım ama yılbaşında ankaraya geliyorum kısmetse ,fiyat makul geldi ,pm atarsanız, istanbulda bu fiyat veya daha ucuzunu bulamazsam bu gelişimde yaptırabilirim belki.
  • selamlar, alakasız ama benim aracım citroen c3 aracıma alarm taktıracağım, takılmışken de sustalı olanlardan alayım diyorum. bu durumda montaj nasıl oluyor? benim anahtarımın içinden immobilizer ve demir kısmını söküm alarmın ahtarına mı monte ediyorlar? uzaktan iletişim zaten alarm ile olduğu için sorun olmuyor sanırım değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.