Şimdi Ara

Riot'a atarlandım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır us karakterimin euya geçmesiyle ugraşıyordum tabi bunun yanında ufaktan geri verilecek 3 adet champ vermek istedigimi söyledim arada kaynadı gitti bugün iyice çıldırttılar yok ne zaman aldın niye vereceksin napıyosun vermesen olmazmı tarzı bi ton formalite soru sorunca bi atarlandım.

karakter vermede sorun yaşayanlar için yeni bir sistem kullanın kullandırın
    tabi bilgileri vermedim ama IP leri aldım.

Riot'a atarlandım !

Riot'a atarlandım !

özetle:bana niye bu kadar soru soruyosunuz 100.000rp i geri vermiyorum sadece 3 tane champ bırakın bu işleri dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 7 Kasım 2011; 23:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

1 aydır us karakterimin euya geçmesiyle ugraşıyordum tabi bunun yanında ufaktan geri verilecek 3 adet champ vermek istedigimi söyledim arada kaynadı gitti bugün iyice çıldırttılar yok ne zaman aldın niye vereceksin napıyosun vermesen olmazmı tarzı bi ton formalite soru sorunca bi atarlandım.

karakter vermede sorun yaşayanlar için yeni bir sistem kullanın kullandırın
    tabi bilgileri vermedim ama IP leri aldım.

Riot'a atarlandım !

Riot'a atarlandım !

özetle:bana niye bu kadar soru soruyosunuz 100.000rp i geri vermiyorum sadece 3 tane champ bırakın bu işleri dedim.

aynen kanka bütün bilgileri giriyorum geri verin diyorum cevabı kes :
    biz normalde geri alma yapmayız ama 3 kereliğine yapıcaz lütfen şu bilgileri verin

summoner id:
    summoner name:
    server:

type:
    description:
    currency type:
    amount:
    date purchased :

adamlar robot sanki sürekli aynı şey

•  Riot'a atarlandım !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Riot'a atarlandım !
  • Vallahi 7. denememde 2. kez championları geri verebildim.Sonunda yutttular :D
  • 1 kere verdim. Sonra bir daha vermek istedim. Vaande midir nedir o yok işte sen daha önceden değişiklik yapmışsın da şöyle de böyle de değiştirmedi. Ertesi gün araya adam soktum Vaandeyi işten attırdım. Bu sefer de yeni gelen bir eleman değiştirmem demeye başladı. Bende uğraşmamaya karar verdim.
  • benzeri banada oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot 20 rp verir mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Riot'a atarlandım !

Real hs
  • 1aylik champimi almadılar nası yutturabilirim daha önceden ss em yok yani tekrar danmı deneyim yoksa bende mı atarlanayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Riot'a atarlandım !

Real hs

Riot'a atarlandım !

WHY NUUNU WHYYYYY

• quote:

Orijinalden alıntı: tenager

1aylik champimi almadılar nası yutturabilirim daha önceden ss em yok yani tekrar danmı deneyim yoksa bende mı atarlanayim

ben 1 ay önce leesin i vermek istedigimi yazmıştım arada kaynadı gitti,verdiğim sslerde leesin i 1 ay önce vermeye çalıştıgımı cevap alamadıgımı falan söyledim o yüzden sorun çıkartmadı daha fazla.

senin dediginin olması için karşıdakinin o günki psikolojisi önemli kafasına göre yani
  • Lee Sin geri verilir mi la
  • Abi vermek istiyorum su yorick artık onun parasıyla Lee din alcam yeter ama
  • Abi vermek istiyorum su yorick artık onun parasıyla Lee din alcam yeter ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Lee Sin geri verilir mi la

bana göre değilmiş ya hiç beceremedim
    ha bide utandığımdan karalamıştım geri verdiklerimi aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Lee Sin geri verilir mi la

bana göre değilmiş ya hiç beceremedim
    ha bide utandığımdan karalamıştım geri verdiklerimi aslında

Başta ben de alışamamıştım da mükemmel hero vallahi. İyi bir build ile çok sinir bozucu olabiliyor. Neyse sağlık olsun. Ben de çok düşündüm geri vermeyi hatta epey bir süre oynamadım. Ondan sonra azmettim başardım

• Abi olmuyor kabul et miyor 30 gün diye tutturdu kakalayan varsa nasıl kakaladi?
  • Çok pis küfür yicem ama olsun içimde kaldı diyecem

İnş geri vermezlerde birdaha denemeden şampiyon almazsınız.
  • niye geri veriyorsunuz anlamıyorum zaten 10 maçta bi champ alıyorsunuz ne iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

niye geri veriyorsunuz anlamıyorum zaten 10 maçta bi champ alıyorsunuz ne iş bu

biriktiriyorum.
    oynamayacagımı bildigim champları aldım geri vereyim diyerekten böyle bi huyum var.O hakkım orda kalırsa rahat edemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.