Şimdi Ara

Riot Çalisanlarindan Gelen Yeni Degisiklik Haberleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Riot çalışanlarından olan Morello ve ricklessabandon'dan gelen açıklamalara dayanarak birkaç haber edindik. Bunlar;

XP Bugu düzeltildi!
    Bilindiği üzere mavi takım mor takımdan daha fazla tecrübe puanı kazanıyordu. Yani her minyon dalgasında elde ettiği tecrübe puanı daha fazlaydı.Bunu 3.12 yamasında düzelteceklerini söylediler.

Galio'ya değişiklikler devam ediyor.
    3.11 yamasındada olduğu gibi yeni gelecek 3.12 yamasındada Galio'ya değişiklikler yapılacağını ve bu değişikliğin çok yakında PBE sunucusunda denenmeye başlanacağını açıkladılar!
    Ardından Jayce içinde bir kaç küçük yenileme yapılıp tamamen dengeleneceği söylenildi.

Morellonun gözü Hiçlik Değneği ve Son Fısıltıda!

Hiçlik değneğinin çok güçlü olduğuna dair gelen tepkilere karşılık Morello Hiçlik değneğinin ve Son fısıltının güçlü olduğunu kabul etti ve şunları soyledi :
    Aslında kabul ediyorum. Planlarımı kontrol edeceğim. Bu biraz nüfuz matematiği gerektiriyor , Hiçlik değneği inanılmaz güçlü fakar son fısıltı o kadar değil.Problem Hiçlik değneğinin ve Son Fısıltının inanılmaz büyü ve zırh direncine karşı koyabilmesi.

ALINTI

@SpyNerology Hocam lütfen paylaşılmış olmasın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pancar Suyu -- 14 Eylül 2013; 3:04:30 >

• %30a çekerler
  • Pancar Suyu P kullanıcısına yanıt
    Çok basit bir şey olduğu için uğraşmamıştım iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Çok basit bir şey olduğu için uğraşmamıştım iyi olmuş

Sevindim la valla yetişemiyordum bi
  • neresi güçlü la penetration itemlarının asıl sorun o değil fiyatının biraz arttırılıp %40'a geri çekilmesi lazım. 2290 yerine 2690 olsun %40 versin.
  • APC ile tek komboda Adc ve squishyleri indiremeyeceksem ne anladım öyle işten. Zaten tank alanın kazandığı bi oyun oldu penetrationlarla oynamamaları lazım bence. Ayrıca nick mesaj uyumu.
  • Bu morello gerizekalı matematik özürlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne saçmalıyorlar ya, Void Staff dışında yüzde olarak mr düşüren item mi var? AD'lar hem skill hem basic attack kullanabiliyorken APC'ler tek kombo da düşmanı alamazsa mal gibi kalıyor, bir de skilleri tutturamamak var. Hayır BC - LW kombosu yapabiliyorken Void Staff nasıl güçlü bulabilirsin ki?
  • NOOOOOO LW'a dokunma. :C
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Bu morello gerizekalı matematik özürlü

Saçma sapan şeylerle uğraşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa değişecekse bence hiç AD veya AP vermemeli bu şekilde earlyde rushlanamaz. Ama penetrationları ellenmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 14 Eylül 2013; 13:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iIIfeeIbot

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Bu morello gerizekalı matematik özürlü

Saçma sapan şeylerle uğraşıyor.

ulan aynen ya oyunda o kadar saçmalık var gidip penetrationları mı bulmuş şimdi uğraşacak?
  • Galio yu eze eze bitiremediler ya la
  • R.I.P hiçlik değneği ve son fısıltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

illa değişecekse bence hiç AD veya AP vermemeli bu şekilde earlyde rushlanamaz. Ama penetrationları ellenmemeli.

O zamanda ADC'ye Black Cleaver rushlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Galio yu eze eze bitiremediler ya la

Galio'ya buff getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

İnsallah temennimiz o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

İnsallah temennimiz o

Passive'i Ryze'ın passive gibi olacak, manadan değil de magic resist'ten ratiolar alacak skilleri. Yani şöyle bir şey:

Q = 300 + %60 AP Ratio + %70 of total magic resist ya da bonus magic resist diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

APC ile tek komboda Adc ve squishyleri indiremeyeceksem ne anladım öyle işten. Zaten tank alanın kazandığı bi oyun oldu penetrationlarla oynamamaları lazım bence. Ayrıca nick mesaj uyumu.

Kesinlikle katılıyorum. +1
  • Beyler Jayce'e ne gibi bi değşiklik gelecek haberi olan var mı? Dengelenecek demiş ama bu genelde nerf için kullanılan bi terim. Daha yeni nerf yemedi mi bu champ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Good -- 14 Eylül 2013; 13:40:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.