Şimdi Ara

Riot Games (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Tr deki ve westeki iki hesabimda plat eloda westte drop daha yaygin

Cok garip bana ayda 2 defa geldi topu topu

Son bir bucuk ay West 3 Tr 2 ama trdekilerin biri aram bana cok gelmiyor o kadar.bence millet abartiyor her lanede ezilen script derdi simdide her baglantisi kötü olan drop diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum. Ben bunu hic dusunmemistim. Rp almaya devam. Hatta eskisinde de cok rp alalim.

Boyle bir mantigi kabul edemem. Adam 2 milyon tl (salliyorum) gelirinin, 3oo bin tl ye dusmesine goz yumamaz. Aklinizda 5o tl falan canlaniyor heralde. Milyon dolarlik bir pazardan bahsediyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Aynen dostum. Ben bunu hic dusunmemistim. Rp almaya devam. Hatta eskisinde de cok rp alalim.

Boyle bir mantigi kabul edemem. Adam 2 milyon tl (salliyorum) gelirinin, 3oo bin tl ye dusmesine goz yumamaz. Aklinizda 5o tl falan canlaniyor heralde. Milyon dolarlik bir pazardan bahsediyoruz.

Bana sorumun olunca agresif ve saçma sapan bir şekilde yazsam bile yardımcı olan, kendi dilimde destek alabildiğim, oyunu Türkçe olan, gayet de eğlenceli ve bana sadece ayda bir denk gelen drop dediğiniz olay dışında hiç bir şikayetim olmayan oyuna verdiğim para kesinlikle helal olsun. Bin Türk lirasından fazla param gitmiştir ama gram pişman değilim. Olur muyum, belki ama şu an ben lol oynadığım her an eğleniyorum kafam dağılıyor. Yani evet daha rp çekmeye devam edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 15 Ağustos 2015; 11:38:39 >

• Ülke müdürü çok boş bir adam ayrıca bu oyunu oynamayı bilmiyor buda oyuncuların halinden anlamamasına neden oluyor türkiyede oyun biterse bu adam yüzünden bitecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Riot games, TR kolunun isini "yapamadiginin" elbet farkindadir fakat onlar icin TR sunucusunda oynanan kalitesiz oyunlarin bir önemi yok. Çunku adamlar deli gibi para kazaniyor TR den. Ne zaman ki kazanilan parada bir dusus yasandi. İste o zaman riot Tr ye bir yaptirim uygulanir. Sozum TR de bu rezil hizmeti alipta tonla para dökenlere; RP vb satin almayin. Hatta zero bile icmeyin. O derece diyorum. Riot Games' i ciddi bir gelir kaybina ugratmadan bu kalitesiz Riot Tr asla duzelmeyecek.

Edit; arkadaslar yanlis anlasilmayayim. Siz yine istiyorsaniz TR sunucusunda oyunlar atmaya devam edin. Sadece RP almayarak tepkinizi koyun. Dunyanin en cok oyun atilan sunucusu TR olsa bile RP satislari dusuk olursa dikkati uzerimize cekebiliriz. Lutfen kendinize engel olun ve bir yaptirim uygulanana kadar RP almayin. Bu oyun kostüm olmadan da oynanabiliyor.

Dostum senin benim babamın 3 senelik maaşını adam 1günde kazanıyor. Biraz önce 10 yaşında çocuk 60tlyi basıp rp çekti. Günde bütün sunuculardan kazanılan paralar tahminimce en az 600bin vardır

• Katiliyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr de eskiden oyuncuların kalitesi kötüydü artık oyun da gitti durum içler acısı riot napsın kardeşim buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

tr de eskiden oyuncuların kalitesi kötüydü artık oyun da gitti durum içler acısı riot napsın kardeşim buna?

Oyuncu kitlesine bişey yapamaz ona katılıyorum.Drop hacke kesinlikle müdahale edebilirler.Bu hack westede var trdede ama westteki yöneticiler bunu kullanan kişilere gerekli yaptırımı uyguladıgı için bu hack westte yaygın degil.Bizim serverımızda ise adamların umrunda degil ister atsın ister atmasın kesinlikle bir yaptırım olmadığı için rahatlıkla bu hacki kullanıyorlar

• Ya trde nasil yok.Challengerda 5 tane oyunun 4u drop.Birde eskisi gibi degil.Durduruyolar karsi takim cikinca baslatip kazaniyolar.Trdeki butun kaliteli oyuncular weste gecti.Suan tr challenger bayagi dusuk seviyede ve server hala diger serverlara gore cok geride.

• askerlik arkadaşını konusunu komşusunu doldurursa ofise sizde adam akıllı hizmet alamazsınız. ben açıkcası mail attım. dunpy yayın yaparken bay e askerlik arkadaşımdı o şekilde işe girdim demişti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.