Bildirim
Riot Games
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ülkede kim görevini layigiyla yapiyoki onlarda yapsin ? -
Her gün aynı konu gına geldi. Ya kardeşin yapmıyorlar işlerini Trdekiler. Drop diye ağlamayın artık .
Söylediğin şey tam olarak bilmiyorum oyunun en yetkili kişileri zaten riotlar. Yani senin dediğin şey Padişahı şikayet etmek . Ama kime ? -
İlk oyun bizim nexusu kesiyorlardı son canda drop attı bizim takımdan biri. Diğer oyuna geçtik yükleme ekranında drop attılar. Bari biraz oynasaydık.. -
Geçen sene baya şikayet için falan imza toplanmaya başlanmıştı. Forumdaki üstün bilgili(!) arkadaşlar insanlar işini tehlikeye atıyorsunuz diye taşlıyordu bizi.quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure
İlk oyun bizim nexusu kesiyorlardı son canda drop attı bizim takımdan biri. Diğer oyuna geçtik yükleme ekranında drop attılar. Bari biraz oynasaydık.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgiconline
Her gün aynı konu gına geldi. Ya kardeşin yapmıyorlar işlerini Trdekiler. Drop diye ağlamayın artık .
Söylediğin şey tam olarak bilmiyorum oyunun en yetkili kişileri zaten riotlar. Yani senin dediğin şey Padişahı şikayet etmek . Ama kime ?
Drop attıkları için ağlıyan felan yok saçma saçma konuşma.Bu adamları denetleyen birileri vardır diye düşünüyorum koca serverı kafalarına göre yönetmiyorlardır -
Tr deki ve westeki iki hesabimda plat eloda westte drop daha yaygin -
Ağlamak diyince ağır algılama . Ama bu kadar rahatsa millet bi sıkıntı var . Gerçekten yaptìrımları 0 . Summonerlarla hiç ilgilenmiyorlar sadece ligteki oyuncular ilgilendikleri. -
Çok mu zor droplayanı takip etmek.Bir oyunda birisinin bağlantısı koruyorsa o oyundaki herkese bir puan vereceksin.Şimdi demeyin bir kişinin dropunu biz de çekmek zorunda mıyız diye.Zaten size işlenen puan sadece takip için.Ceza alacağınız manasına gelmiyor
Bu şekilde maç başına drop yüzdesine bakacaksın.Listenin yukarısından başlayıp takibe alacaksın zor değil de beydendıler yorulmak istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 15 Ağustos 2015; 3:14:10 > -
Çok rastlamadım gerçi artık normal oyun atıyorum arada.quote:
Orijinalden alıntı: bilgiconline
Ağlamak diyince ağır algılama . Ama bu kadar rahatsa millet bi sıkıntı var . Gerçekten yaptìrımları 0 . Summonerlarla hiç ilgilenmiyorlar sadece ligteki oyuncular ilgilendikleri.
Şaka maka cidden oyunun avrupa ve tr serveri bu hile yüzünden kötü duruma düşecek.
Büyük riot games şirketi buna yakın zamanda el atar. -
Kesinlikle yaptırım felan olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar yaygın olmasının tek sebebi yaptırım olmamasıdır.Normal oyunda,Aramda bile atıyorlar.Şikayet edebiliceğimiz bi yer olmalı böyle olmaz.Böyle devam ederde Riot Games ciddi kan kaybeder çünkü bu gerçekten can sıkıcı bir durum -
Drop hack yine az. Script kullanan oyuncu çok fazla. -
Normal gamede atıyorlar -
Riot games, TR kolunun isini "yapamadiginin" elbet farkindadir fakat onlar icin TR sunucusunda oynanan kalitesiz oyunlarin bir önemi yok. Çunku adamlar deli gibi para kazaniyor TR den. Ne zaman ki kazanilan parada bir dusus yasandi. İste o zaman riot Tr ye bir yaptirim uygulanir. Sozum TR de bu rezil hizmeti alipta tonla para dökenlere; RP vb satin almayin. Hatta zero bile icmeyin. O derece diyorum. Riot Games' i ciddi bir gelir kaybina ugratmadan bu kalitesiz Riot Tr asla duzelmeyecek.
Edit; arkadaslar yanlis anlasilmayayim. Siz yine istiyorsaniz TR sunucusunda oyunlar atmaya devam edin. Sadece RP almayarak tepkinizi koyun. Dunyanin en cok oyun atilan sunucusu TR olsa bile RP satislari dusuk olursa dikkati uzerimize cekebiliriz. Lutfen kendinize engel olun ve bir yaptirim uygulanana kadar RP almayin. Bu oyun kostüm olmadan da oynanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 15 Ağustos 2015; 7:59:20 > -
Yazdıklarına katılıyorum. Oyun kalitesi artmadıkça oyuna maddi destek vermenin bir anlamı yok. Ne kadar oynaması bedava deseler de karakter açmak ayrı dert. -
ulan tr serveri ile west serveri aynı yerde değil miydi? westte niye olmuyo? olayı çözdüm beyler riot tr hile satıoquote:
Orijinalden alıntı: Mr.ED
Yazdıklarına katılıyorum. Oyun kalitesi artmadıkça oyuna maddi destek vermenin bir anlamı yok. Ne kadar oynaması bedava deseler de karakter açmak ayrı dert. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rutzelq
Tr deki ve westeki iki hesabimda plat eloda westte drop daha yaygin
Cok garip bana ayda 2 defa geldi topu topu -
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon Freedos
Riot games, TR kolunun isini "yapamadiginin" elbet farkindadir fakat onlar icin TR sunucusunda oynanan kalitesiz oyunlarin bir önemi yok. Çunku adamlar deli gibi para kazaniyor TR den. Ne zaman ki kazanilan parada bir dusus yasandi. İste o zaman riot Tr ye bir yaptirim uygulanir. Sozum TR de bu rezil hizmeti alipta tonla para dökenlere; RP vb satin almayin. Hatta zero bile icmeyin. O derece diyorum. Riot Games' i ciddi bir gelir kaybina ugratmadan bu kalitesiz Riot Tr asla duzelmeyecek.
Edit; arkadaslar yanlis anlasilmayayim. Siz yine istiyorsaniz TR sunucusunda oyunlar atmaya devam edin. Sadece RP almayarak tepkinizi koyun. Dunyanin en cok oyun atilan sunucusu TR olsa bile RP satislari dusuk olursa dikkati uzerimize cekebiliriz. Lutfen kendinize engel olun ve bir yaptirim uygulanana kadar RP almayin. Bu oyun kostüm olmadan da oynanabiliyor.
O zaman para gelmeyen yere yatırım yapılmaz da diyebilirler
-
info@riotgames.com -
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShurima
Çok rastlamadım gerçi artık normal oyun atıyorum arada.
Şaka maka cidden oyunun avrupa ve tr serveri bu hile yüzünden kötü duruma düşecek.
Büyük riot games şirketi buna yakın zamanda el atar.
Avrupa serverinde fazla yok drop
Benzer içerikler
- komik lol nickleri
- muhteşem twisted fate değeri
- lol oyna butonu çalışmıyor
- kara alistar fiyat
- 1 milyon shaco ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X