Şimdi Ara

Riot Graves ve Pax Sivir Skini Arıyorum [TR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pax Sivir skininden pek umutlu değilim ama Riot Graves vardır mutlaka birilerinde.
    Streamların çoğunda bedavaya dağıtılan bir skindi arkadaşlarımın hepsi pro oyuncuların sayfalarından beleşe denk getirdi ben ad carry olmama rağmen üşendim kovalamadım.

Riot Graves:10 Lira.
    Pax Sivir: 30 Lira.

Ziraat bankasından havale benim için çok kolay olur hem yakın hem de havale ücreti yok onun haricinde diğer alternatif bankalardanda halletmeye çalışırım.
    [Parayı ilk ben havale edeceğim]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkPassenger -- 30 Ocak 2013; 6:26:50 >

• Zaten tr serverında pax sivir kodu yok :(
  • TR serverında pax sivir biraz zor..
  • Pax sivir 30 lira? Yav he he. Westten gecmeden once almistim hesaba 600 lira vermek isteyenler oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hadi lan ordan. 600 liraymış. Ebayda west için kapış kapış gidiyor 5 dolara

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Pax sivir 30 lira? Yav he he. Westten gecmeden once almistim hesaba 600 lira vermek isteyenler oldu

http://www.ebay.com/itm/League-of-Legends-LOL-PAX-Sivir-Skin-EU-WEST-server-FAST-/281056107845?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41703fdd45
  • Tabii unutmusum cunku bende sadece pax sivir ve sivir var o yuzden 5 lira vermeliydiler.

• Ben 5tl rp ile takas etmiştim o fiyata bulursun gravesi

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Ya hadi lan ordan. 600 liraymış. Ebayda west için kapış kapış gidiyor 5 dolara

Lanlı lunlu konuşma biz senin Kantin sırası arkadaşınmıyız velet. E-bay linkini atan arkadaşında Elleri dert görmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkPassenger -- 30 Ocak 2013; 13:39:23 >
  • quote:

Pax sivir 30 lira? Yav he he. Westten gecmeden once almistim hesaba 600 lira vermek isteyenler oldu

pax sivir 10$ civari.22 tl ye almistim bir ay once ebaydan.

TR de pax sivir kodu yok.Baska serverda alip transfer yapman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 30 Ocak 2013; 11:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkPassenger

quote:

Lanlı lunlu konuşma biz senin Kantin sırası arkadaşınmıyız velet. E-bay linkini atan arkadaşında Elleri dert görmesin.

Mesajimin neresinde lan geciyor ben goremedim

• quote:

Mesajimin neresinde lan geciyor ben goremedim

Editledim. Yanlışlıkla senden alıntı yapmışım kusra bakma.
  • riot graves var hocam elimde
  • Pax Jax satan varsa pm ! ! ! !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkPassenger

quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Ya hadi lan ordan. 600 liraymış. Ebayda west için kapış kapış gidiyor 5 dolara

Kardeşim ben ferilan ile konuştum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.