Şimdi Ara

Riot iyice saçmaladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaşlar oyundan düşmeler bol bol hatalar chat problemleri laglar yeter artık diyorum.

• bırak sende kurtul bizde
  • Girdiğim iki oyundan da dc yedim, lv yazmaz inş.
  • Devamlı loss forgiven diyor loss forgiven streak oldu
  • hay oyununa iyice cıvanadan çıktı
  • Oyunun sonu gelmeye başladı bence.Köklü bir düzeltmeye gidilmezse hızla popülerliğini kaybetmeye devam edecek.Çoğu arkadaşım oynamayı bıraktı sırf bu sorunlardan dolayı.

• Oyuna fazla yüklenildiğindenmi bilmiyorum oyunlar başlamıyordu ama zaten sol üstte yazmışlar siz daha ne maça giriyonuz o durumda?Sonra yazı kalktı düzelmiş 2 maç attık biz sorunsuzdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Oyuna fazla yüklenildiğindenmi bilmiyorum oyunlar başlamıyordu ama zaten sol üstte yazmışlar siz daha ne maça giriyonuz o durumda?Sonra yazı kalktı düzelmiş 2 maç attık biz sorunsuzdu.

Bişey yazdığını görmedim ben

Dikkat ederim bi dahakine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Oyuna fazla yüklenildiğindenmi bilmiyorum oyunlar başlamıyordu ama zaten sol üstte yazmışlar siz daha ne maça giriyonuz o durumda?Sonra yazı kalktı düzelmiş 2 maç attık biz sorunsuzdu.

Bişey yazdığını görmedim ben

Dikkat ederim bi dahakine

Üstte,kırmızı renkle oyunların başlamadığını ve üzerinde çalıştıklarını yazımışlardı.
  • Ben mi allahın sevgili kuluyum anlamadım ki, ne öyle oyunu bıraktırıcak bi sorun gördüm, işittim
  • Hem Us hem Eu kullanıyorum biri gidince biri mutlaka oluyor.Genellikle eu da sorun oluyor us sağlam oluyor orada takılıyorum.
  • baydım bıraktım ben de oyunu dün gece sonunda2 leaverlı oyunun sonunda yetti lan artık dedim sildim oyunu , season 2 ye kadar falan tekrar oynamayı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

baydım bıraktım ben de oyunu dün gece sonunda2 leaverlı oyunun sonunda yetti lan artık dedim sildim oyunu , season 2 ye kadar falan tekrar oynamayı düşünmüyorum

Seaon 2 ne zaman peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

baydım bıraktım ben de oyunu dün gece sonunda2 leaverlı oyunun sonunda yetti lan artık dedim sildim oyunu , season 2 ye kadar falan tekrar oynamayı düşünmüyorum

Seaon 2 ne zaman peki ?

bilmem daha acıklanmadı herhalde. magma chamber i falan season 2 ile getirirler oyuna muhemelen ben de magma chamberın gelişiyle dönerim diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Seaon 2 ne zaman peki ?

bilmem daha acıklanmadı herhalde. magma chamber i falan season 2 ile getirirler oyuna muhemelen ben de magma chamberın gelişiyle dönerim diye düşünüyorum.

Season 10 bile gelse bazı kişiler sinirlenince quit atıcak,gene net problemi olan evde elektrikleri kesilen birdaha gelmeyenler olucak

• Bu konu ne ya iyice saçmaladınız. Adamlar sorunla karşılaşılabiliceğiniz için uyarı koymuş, batıyosa oynamayın o uyarı gidene kadar. Hiç bişey yokken olsa dicem haklısınızda adamlar oyunu komple kapatıp, düzeltelim diyip 2 saat boyunca herkese kapatmayı da bilir bence.
  • quote:

Season 10 bile gelse bazı kişiler sinirlenince quit atıcak,gene net problemi olan evde elektrikleri kesilen birdaha gelmeyenler olucak

onlardan umudum yok zaten benim, en azından yeni birşeyler gelir oyuna map'tir carttır curttur takılmak icin dönerim tekrar

• Midbroke sen iyi playerdın yahu. Yanlış hatırlamıyorsam bir oyunda beraber oynamıştık. Sen farklı lane'de idin. Yardırıyordun Renekton ile.
  • evet oynamıstık senle ,2 kez hatta o oyun fenaydı zaten direkt bloodthirster tamamlamıştım başlarda. sonra gene custom acmıstık ya, 4v4 hatta nasus bot vardı :D ben ortadaydım kassaya karşı oynuyordum sonra watafak almıştı ortayı ben yukarı gelmiştim sen nunu oynuyordun ya hatırlamıssındır dive yapmıstım ryzeyle :'(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.