Bildirim
Riot Şöyle Noobları Kaldırsın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yürek yemiş. -
7. dkda takımın toplam farm 32 xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 12 Ekim 2013; 23:28:29 > -
Aboooov o nasıl maç öyle! -
İşte bize böyle bir takım düşüyor ben fizz dim karşımdaki adamı ilk dakikada tanrı yaptı :D :Dquote:
Orijinalden alıntı: TheElite
Aboooov o nasıl maç öyle! -
adam dakka başı ölmüş 7 de 7quote:
Orijinalden alıntı: Doubleimp
7. dkda takımın toplam farm 32 xD -
normal maçdır bu büyük ihtimal bunun rankedda olanlarıda var haline şükretquote:
Orijinalden alıntı: Virtus Imperial
İşte bize böyle bir takım düşüyor ben fizz dim karşımdaki adamı ilk dakikada tanrı yaptı :D :D
Alıntıları Göster -
dedim şimdi kaldırıyolar -
Sen buna oyun mu diyorsun? Takımda bir allahın kulu adc almamış. Hadi onuda geçtim akali, fizz gibi en çok midde yararlı olan iki karakter neden alıyorsunuz? Tamam bunada eyvallah akalide hata var trolleyip locklamıştır. Bot laneyi yine akali gidiyor vayne 2. Kuleyi almak üzere takımındaki hiçkimse iplemiyor. Kusura bakma ama zaten baştan kaybetmişsiniz. -
Normal game opquote:
Orijinalden alıntı: alivitas
Sen buna oyun mu diyorsun? Takımda bir allahın kulu adc almamış. Hadi onuda geçtim akali, fizz gibi en çok midde yararlı olan iki karakter neden alıyorsunuz? Tamam bunada eyvallah akalide hata var trolleyip locklamıştır. Bot laneyi yine akali gidiyor vayne 2. Kuleyi almak üzere takımındaki hiçkimse iplemiyor. Kusura bakma ama zaten baştan kaybetmişsiniz. -
neler gördük ya bu serverda rammus ve heca alıp hız denemesi yapanlar mı dersin blit banlandı diye dari alıp aynı işi görür diyenler miquote:
Orijinalden alıntı: mormegil1
dedim şimdi kaldırıyolar -
Q max op -
ifşa tim bekleniyor -
Dh'nin haklı gururu 1 kill'ini almış.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F9490C5FC
ifşa tim bekleniyor -
Q maxlıyorsun sonra akaliye noob diyorsun... Hey allahım -
rezaletquote:
Orijinalden alıntı: Ataerlik
Q maxlıyorsun sonra akaliye noob diyorsun... Hey allahım -
http://www.lolking.net/summoner/tr/2311179quote:
Orijinalden alıntı: Ready2DieUs
rezalet
Alıntıları Göster
İfşa Tim.Sanki bulamayacaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 13rtn!
neler gördük ya bu serverda rammus ve heca alıp hız denemesi yapanlar mı dersin blit banlandı diye dari alıp aynı işi görür diyenler mi
neden qnq darininde çekme skili var -
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
quote:
neler gördük ya bu serverda rammus ve heca alıp hız denemesi yapanlar mı dersin blit banlandı diye dari alıp aynı işi görür diyenler mi
neden qnq darininde çekme skili var
ya becerebilse bir şey demem yapamıyor. Az önce ranked quin ile jungler yaptı laf etmedim oyun başında. zed ile 6-0 gidiyorum adamın skor tam tersi
edit: unuttum bak adc ışınlan almıştı aynı ranked oyununda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 13 Ekim 2013; 0:21:47 >
-
Adam 2 kez oldukten sonra sizden kimse yardima gitmemis. O adamda karsisindaki rakip guclu oldugu icin ezilmis. Tek basina olume terketmisiniz adami orada. Suc onda oldugu kadar sizde de var.quote:
Orijinalden alıntı: 13rtn!quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
quote:
neden qnq darininde çekme skili var
ya becerebilse bir şey demem yapamıyor. Az önce ranked quin ile jungler yaptı laf etmedim oyun başında. zed ile 6-0 gidiyorum adamın skor tam tersi
edit: unuttum bak adc ışınlan almıştı aynı ranked oyununda
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol chat açma
- lol ayak bilmece
- lol ağır yara itemleri
- bir çilingirin kaç parmağı var
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X