Şimdi Ara

Riot Şöyle Noobları Kaldırsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bize niye böyle nooblar gelir.Riot şöyle adamları banlasın (Akali 7.dk 0/7)
     Riot Şöyle Noobları Kaldırsın

• Yürek yemiş.
  • 7. dkda takımın toplam farm 32 xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 12 Ekim 2013; 23:28:29 >
  • Aboooov o nasıl maç öyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheElite

Aboooov o nasıl maç öyle!
    İşte bize böyle bir takım düşüyor ben fizz dim karşımdaki adamı ilk dakikada tanrı yaptı :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

7. dkda takımın toplam farm 32 xD
    adam dakka başı ölmüş 7 de 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtus Imperial

İşte bize böyle bir takım düşüyor ben fizz dim karşımdaki adamı ilk dakikada tanrı yaptı :D :D

Alıntıları Göster
    normal maçdır bu büyük ihtimal bunun rankedda olanlarıda var haline şükret
  • dedim şimdi kaldırıyolar
  • Sen buna oyun mu diyorsun? Takımda bir allahın kulu adc almamış. Hadi onuda geçtim akali, fizz gibi en çok midde yararlı olan iki karakter neden alıyorsunuz? Tamam bunada eyvallah akalide hata var trolleyip locklamıştır. Bot laneyi yine akali gidiyor vayne 2. Kuleyi almak üzere takımındaki hiçkimse iplemiyor. Kusura bakma ama zaten baştan kaybetmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

Sen buna oyun mu diyorsun? Takımda bir allahın kulu adc almamış. Hadi onuda geçtim akali, fizz gibi en çok midde yararlı olan iki karakter neden alıyorsunuz? Tamam bunada eyvallah akalide hata var trolleyip locklamıştır. Bot laneyi yine akali gidiyor vayne 2. Kuleyi almak üzere takımındaki hiçkimse iplemiyor. Kusura bakma ama zaten baştan kaybetmişsiniz.
    Normal game op
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormegil1

dedim şimdi kaldırıyolar
    neler gördük ya bu serverda rammus ve heca alıp hız denemesi yapanlar mı dersin blit banlandı diye dari alıp aynı işi görür diyenler mi
  • Q max op
  • ifşa tim bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F9490C5FC

ifşa tim bekleniyor
    Dh'nin haklı gururu 1 kill'ini almış.
  • Q maxlıyorsun sonra akaliye noob diyorsun... Hey allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ataerlik

Q maxlıyorsun sonra akaliye noob diyorsun... Hey allahım
    rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ready2DieUs

rezalet

Alıntıları Göster
    http://www.lolking.net/summoner/tr/2311179

İfşa Tim.Sanki bulamayacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

neler gördük ya bu serverda rammus ve heca alıp hız denemesi yapanlar mı dersin blit banlandı diye dari alıp aynı işi görür diyenler mi

neden qnq darininde çekme skili var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

quote:

ya becerebilse bir şey demem yapamıyor. Az önce ranked quin ile jungler yaptı laf etmedim oyun başında. zed ile 6-0 gidiyorum adamın skor tam tersi

edit: unuttum bak adc ışınlan almıştı aynı ranked oyununda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 13 Ekim 2013; 0:21:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

quote:

ya becerebilse bir şey demem yapamıyor. Az önce ranked quin ile jungler yaptı laf etmedim oyun başında. zed ile 6-0 gidiyorum adamın skor tam tersi

edit: unuttum bak adc ışınlan almıştı aynı ranked oyununda

Alıntıları Göster
    Adam 2 kez oldukten sonra sizden kimse yardima gitmemis. O adamda karsisindaki rakip guclu oldugu icin ezilmis. Tek basina olume terketmisiniz adami orada. Suc onda oldugu kadar sizde de var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.