Şimdi Ara

riot takım dağıtım sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben altın 5 olan bir oyuncuyum . ve seriye belki 10 defa cıkmışımdır ama her seferinde duştum mainim sup ve sup carry yapmışlığım çok var ancak seriden her seferinde dusuyorum takımıma baktıgımda iste takımım unranked ve silverlar ile doluyken karşı takım gold ve plat arası geliyor ve doğal olarak çıkamıyorum
    bunun bir sebebi var mı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

• her zaman öyle gelmez. Takımın elosu genellikle eşit oluyor senin takımda silver adam vardır ama elosu gold oyuncularla aynıdır belli olmaz değişir. Ayrıca sup takıma bağlı oldugu için sana jungle yada adc oynamanı tavsiy ederim.
  • Umarım çıkarsın dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldtan çıkmak başlı başına dert. Gold 1 den çıkmak için cebelleşen birisi olarak söylüyorum. Ne Silverda Nede Bronzeda bu kadar rahat adamlar görmemişinizdir. Eşleşmeler genelde plat5lerle oluyor adamların s2 ve t.. denk olduğundan kafasına göre ya feedliyor ya afk kalıyor yada tek başına takılıyor. İyisi mi ranked atmayıp normal oyun oynamak.
  • Umarım çıkarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • altın 5 eloya silver 2-3 gelebilir. Unrankedlar ise, eğer ilk 10 maçlarını oynadıklarında altın eloya gelirlerse eşleştirir. Ben 1-2 smurf hesabımda 8. winden sonra plat 3-5 arası ile eşleştirdiğini de hatırlıyorum mesela.

altın 5 gerçekten bir dert ama onu söyleyebilirim. Gümüş 4 den plat 3 e kasmıştım bir hesabı, gümüş 4-3 gerçekten gördüğüm en kötü ligler. Sonrasında da altın 5 geliyor.
  • normal oyundan bılıyorum karsıya hep diamond 3 5ler gelıyor. Yenınce nasıl ezdık dıyorlar. Sanırım kendı lıgınde ezılınce bıze hava atmakta buluyor ego tatminini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gizli elon yüksektir

sistem senin karşına üst ligin kötülerini atıyo bu adamlara karşı takımını taşı diyo
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    mantıklı ama abi tamm yüksektir belkide ben her oyun milletle uğraşıp oyun taşımak zorundamıyım ? Bu işe sinir oluyorum
  • Ben çok çektim onu ya tam kanser bir durum. Karşı takıma plat 5 adc gelir adam 250 maç Vayne oynamış ben sup yaparım yanımdaki ADC unranked olur az çok koridorda taşırım Vayne ile koridordan eşit çıkarırım örneğin adam tf de yer tutmayı bilmez hura en önden atlar gider sonra Vayneyi "ezmiştim" bir yerin kalkmasın vayne yeniyorsun diye olur. Unranked adamada laf anlatmak çok zordur gold oldun diye senimi dinleyeceğim falan lafları vardır bide bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bttercold

Ben çok çektim onu ya tam kanser bir durum. Karşı takıma plat 5 adc gelir adam 250 maç Vayne oynamış ben sup yaparım yanımdaki ADC unranked olur az çok koridorda taşırım Vayne ile koridordan eşit çıkarırım örneğin adam tf de yer tutmayı bilmez hura en önden atlar gider sonra Vayneyi "ezmiştim" bir yerin kalkmasın vayne yeniyorsun diye olur. Unranked adamada laf anlatmak çok zordur gold oldun diye senimi dinleyeceğim falan lafları vardır bide bunların.

vallahi adam yaşadıklarımı açıklamış vallahi aynı durumdan kaybediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.