Şimdi Ara

riot TR rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler bu forumda riot TR den sorumlu kim varsa ismini verebilir misiniz sorularım var.

• Permamı yedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur benim
  • Ben regarnur bir sıkıntı varsa halledebilirim
  • Bu oyunda destek bölgesini oyundan siliniz bence
  • hamid724 H kullanıcısına yanıt
    Hemen hallediyorum
  • hamid724
    Bu oyunda destek bölgesini oyundan siliniz bence

tamamdır siliyoruz
    -riyot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tr.rdrtr.com Saçmalığı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamid724

Bu oyunda destek bölgesini oyundan siliniz bence

rito bey hazır gelmişken camları da siliniz
  • riot TR rezilliği
    Size düzgünce soru soruyoz çocuk gibi cevaplar burda görüyosnuz sonra bu oyuncular ceza almıyor
  • Bakalım donanım haber ortamına giren bu canlı türü bu yaşam savaşının altından kalkabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Bakalım donanım haber ortamına giren bu canlı türü bu yaşam savaşının altından kalkabilecek mi?

Herhalde sende bu oyundaki feederlerdensin zoruna gittiğine göre bu tür veletlik yapmışsın.
    Masaüstündeki programları, oyunları ve ekran çözünürlüğünü ele alarak konuşursak iyi bir sistemin var. Sana önerim lol oynama. Cidden gerek yok. Bak ne güzel ac unity ve black flag var. Gir aga %100 synch kas. Witcher 3'ün var gir başarım kas. Ac'nin diğer oyunlarını da al bitirmediysen eskileri oynadıysan syndicate'i al bitir yine %100 synch ile. Zibilyon tane oyun var single player. Sistemin de iyi. Steamden indirim kovala yapıştır ve oyna. Lol çöpüne ne gerek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Bakalım donanım haber ortamına giren bu canlı türü bu yaşam savaşının altından kalkabilecek mi?

Herhalde sende bu oyundaki feederlerdensin zoruna gittiğine göre bu tür veletlik yapmışsın.

of manyak laf

pardon abim
  • hamid bey buyrun ben tencentin ceosu
  • quote:

riot TR rezilliği
    Size düzgünce soru soruyoz çocuk gibi cevaplar burda görüyosnuz sonra bu oyuncular ceza almıyor

TR de report sistemi stack şeklinde çalışıyor , ne kadar kısa sürede çok kişi aynı şeyden report yediyse oyuncu , inceleme alınıyor öyle ban yiyor. Yoksa 2-3 report ile hemen ban yenmiyor.
    Ama eu da öyle değil. Bir maçta 2 dk afk kaldım maç sonu bitiyor diye , sonra reportlamışlar beni anında bildirim geldi bir daha yapmaycaksın değil mi , yapmayacaksan "I "agree" yaz dedi. Düşün yani.

2 kere maç kazandık diye bana böyle kişiler gelmeye başlamıştı. Yapacak bir şey yok ne yazık ki.
  • Bu forumda Riot TR'den sorumlu kimse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bu forumda Riot TR'den sorumlu kimse yok.

aman tanrım ifşa olduk
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    O 3 dakikadan fazla kaldığın an oyun sonu otomatik gelen bir şey, raporluk bir şey değil.
    Her hesap başına 1 kez oluyor o olay.
  • Riot biz sadece bazı heroları bazı bölgelere öneriyoruz diyor istediğin heroyu istediğin bölgede oynayabilirsin.Fakat böyle bi seçim ekranı gördüğünde oyunu dodgelaman gerektiğini söylememizede gerek yok bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.