Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olayı anlatıcam ne yapacağımı bilmiyorum.
    Öncelikle Türkiye serverinde Gold I'de hesabım var (dı).
    Her hafta indirmlerden yararlanmak üzere RP çekerim 1780, ama 3 gün önce Cmts. 30/06/2013 23:50-59 gibi Kredi kartından ödeme yapacaktım ödeme yapıldıktan 1-2 saniye sonra internetim kesildi(TTNET OP). Kredi kartımdan 20 TL yerine 400 TL çekilmiş. Şaka falan zannettim ilk başta sonra olayın ciddiyetiyle ticket attım böyle böyle diye anlattım. Bunun bizden kaynaklanmadığını söylediler. Bankayı aradım, benden para çekilirken "1780 RP" Yazıyormuş ve 400 TL onlar tarafından alınmış. İşte ben hiçbirşey anlamadım falan yine ticket attım yok biz böyle yapmadık sizi müşteri temsilcisi ile falan felan saçmaladılar. Sonra bir cevap daha geldi 4 saat sonra, evet sizden 400 TL ödeme gelmiş o yüzden bu miktarda RP hesabınıza yüklenmiştir diye. 35600 RP gelmiş hesaba baktıgımda sonra ben ticket attım ben bu kadar yüklemek istemiyorum diye, geri verin paramı zaten sizin sisteminizin hatası diye baya bişeyler yazdım. Cevap olarak:
    Kullanım şartları sözleşmesinin IV. Bölümü Mülkiyet şeysinin bişeyinin bişeyine göre asla İade yapılamaz ve nakit para değerinde geçmez yazmışlar.
    Ya varmı böyle bişey
    Tabi en sonunda ben itiraz ediyorum param iade edilmesi için talep buyurdum.
    Bunlarda bilmem ne şeysinin sözleşmesi yüzünden hesabınız feshedilmiştir diye mesaj atmışlar. İtiraz etmişim meğer böyle bir hakkım yokmuş.
    Şimdi dava açmaya hazırlanıyorum.

Sıkılıpda yaptıgım bir resimi paylaşmak istiyorum.
     Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu

ÖZET:20 TL YÜKLÜCEKTİM 400 TL ÇEKİLMİŞ İTİRAZ ETTİM HESABIMI FESHETTİLER DAVA AÇIYORUM
    ________________________________________________________________________________________________________
    Gelişmeler ve Diğer şeyler
    -Banka ile bir problem yok. Onu söyleyeyim para direk Gideceğe yere sorunsuz gitmiş.Önceden konuşmuştum bankayı arayıp falan...
    -Riot'a dava açmak için hazırlanmaya devam ediyorum.
    -Yaklaşık 9:00'da EUW serverindeki support'a mesaj attım, 30 dk sonra mesaj geldi; ilgilendiklerini ve sorunun kaynağını bulmaya çalıştıklarını ve ayrıca böyle şeylerden özür dilediklerini söylediler.
    -EUW'a mesaj atmıştım; herşeyi anlattım dava açacağımı falan. Cevap geldi size uzun uzun anlatmaktansa şöyle anlatayim ;Riot her ay sonu Öbür aya geçmeden 4 saat boyunca para havuzundan kendi şirketine para aktarırmış.Bu aktarım sırasında nadiren de olsa aksaklıklar dolayısıyla benden, aktarılacak para kadar para çekilmiş.Para havuzunda Yaklaşık 1420 € fazlalık varmış. Ayrıca hesabımı açacaklarını söylediler EU-W serverine aktarılacakmış ilk başta, ardından dediklerine göre İstediğim servere geçebilecek ve ufak hediyeler verilecekmiş.
    Para nasıl aktarılacak diye sorduğumda aynı hesaba 160€ aktarılacakmış.
    Davaya gerek kalmadı.Sorun çözüldü Riot TR birazcık ilgilenseydi eminim bu konuya ve böyle şeylere gerek kalmazdı.
    Bugün açacaklarını söylediler ve paranında bugün aktarılacağını da söylediler bekliyorum.

Şuanlık dava açmayacağım(Davalık bir yanı yok problem çözüldü) ve tüm arkadaşlarımla EUW'e geçmeyi düşünüyorum.
    Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakışıklı Kaslı Serseri -- 3 Temmuz 2013; 11:08:15 >

• Hepsini 1 almışın knk diyecektim ki hesabının kapatılmış olduğunu gördüm.

Maalesef iade edilemez diye bir madde var, hesabını açtırmaya bak bence.
  • Diablo3 te 10€ yerine 100€ yuklemistim yanlislikla yardimci olmustu support 1 hafta icinde geri almistim parami.Iste Riot TR ofisinin farkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

Hepsini 1 almışın knk diyecektim ki hesabının kapatılmış olduğunu gördüm.

Maalesef iade edilemez diye bir madde var, hesabını açtırmaya bak bence.
    yuh artık hata olmuş be. ben olsam istanbuldaki ofise kadar giderdim heralde

west supportta bilgi ver bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 2 Temmuz 2013; 23:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Diablo3 te 10€ yerine 100€ yuklemistim yanlislikla yardimci olmustu support 1 hafta icinde geri almistim parami.Iste Riot TR ofisinin farkı.

Batıda 30-40 rp eksik olsa dahi her zaman verdiler. Belki indirimden champ almaya yetecek kadar rp vermişlerdir toplam.

Trde supporta sordum, hem resim istedi hem toplam bir buçuk hafta bekletti, hemde sorunca orada öyle olabilir bizde tek sefer, yersen gibilerinden cevap verdi.
  • quote:

Diablo3 te 10€ yerine 100€ yuklemistim yanlislikla yardimci olmustu support 1 hafta icinde geri almistim parami.Iste Riot TR ofisinin farkı.

Adamlar boşuna imza toplamadı kadro değişsin diye

• Sonuna kadar haklisin. Insaallah hesabin acilir paran verilir. Gelismeleri yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WushuMaster -- 2 Temmuz 2013; 23:40:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ac kardesim ben hic odeme bolumde 400 tl lik bi kisim goremedim hakkini sonuna kadar savun Avukat arkadaslar bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

quote:

Onu imzalayan 3. veya 4. kisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 2 Temmuz 2013; 23:39:57 >
  • quote:

madde olsa ne olucak 400 tl değerinde bi rp satışı yapılmıyo sistem kaynaklı olduğundan maddeleri geçersiz saçmalıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WushuMaster

Sonuna kadar haklisin. Insaallah hesabin acilir paran verilir. Gelismeleri yazarsan sevinirim.
    bende zamanında 100 er tllik rp alırdım paso.şimdi hesabı satmaya çalışıyorum tadı yok oyunun.hakkını ara sonuna kadar.
  • Ulan ne üzüldüm be , cidden içim cız etdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 2 Temmuz 2013; 23:46:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben de 1000 lerde biseydim hadi o konuda riot tr'yi savunanlar gelin bunu aciklayin

• quote:

Orijinalden alıntı: figure8

quote:

quote:

quote:

Ben de 1000 lerde biseydim hadi o konuda riot tr'yi savunanlar gelin bunu aciklayin

Alıntıları Göster
    davaya git derhal sakın vazgeçme.

• Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mashido

Allah yardımcın olsun
    Beni destekleyen herkese teşekkürler, şimdilik avukat arkadaşlar aramaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WushuMaster

Sonuna kadar haklisin. Insaallah hesabin acilir paran verilir. Gelismeleri yazarsan sevinirim.
    Adamım öncelikle geçmiş olsun, dava açacaksın avukat masrafı+dosya masrafı+dava açacağın muhattap bulmak+dava tarihi vs.vs gider bu böyle.Sana tavsiyem sana gelen RPalım dekontları ve yazışmaları güzel birşekilde powerpointte bir sunum hazırlaman şikayet ve gerekçeleriyle beraber ve EU Support takıma bu sunumu yollaman, o zaman başlarına geleni görürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: when im gone

bende zamanında 100 er tllik rp alırdım paso.şimdi hesabı satmaya çalışıyorum tadı yok oyunun.hakkını ara sonuna kadar.

Alıntıları Göster
    Şehirindeki tüketici hakları hakem heyetine başvur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: when im gone

Alıntıları Göster
    knight oynuyodum türkler bulaştı bıraktım lol oynuyorum türkler bulaştı belki iyidir dedim devam ettim suan hesabı satmaya çalışıyorum bi şeyi tadıyla oynatmıyolar arkadaş hakkını sonuna kadar savun kardeşim anlattığına göre her türlü kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mashido

Allah yardımcın olsun
    davaya gitsen oyunu yüklerken okumadan kabul ettiğin şu saçma sapan sözleşmeyi göstererek işin içinden çıkacaklar bir de olaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrVayne -- 2 Temmuz 2013; 23:46:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.