Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR sunucusu-çalışanlarının işe yaramaz olduğu bir kez daha kanıtlanmış. Paran gelince tekrar editlersen güzel olur özür olarak ne verdiler felan merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR support tamamen çöplük. Account transferi için ticket açtım karşıma Armina geldi. Adama tüm bilgileri 5 kere vermeme rağmen yanlış accountu transfer etti adam
  • TR ilk betadan beri nasıl bir server olduğunu göstermişti.Hala TR de oynuyanları anlamıyorum eğer oynuyorsanız bu tarz trajikomik olayları peşinen kabullenmeniz lazım.
  • okudum ve iki serverin arasındaki farkı gördüm... helal olsun ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Kaslı Serseri

EUW'a mesaj atmıştım; herşeyi anlattım dava açacağımı falan. Cevap geldi size uzun uzun anlatmaktansa şöyle anlatayim ;Riot her ay sonu Öbür aya geçmeden 4 saat boyunca para havuzundan kendi şirketine para aktarırmış.Bu aktarım sırasında nadiren de olsa aksaklıklar dolayısıyla benden, aktarılacak para kadar para çekilmiş.Para havuzunda Yaklaşık 1420 € fazlalık varmış. Ayrıca hesabımı açacaklarını söylediler EU-W serverine aktarılacakmış ilk başta, ardından dediklerine göre İstediğim servere geçebilecek ve ufak hediyeler verilecekmiş.
    Para nasıl aktarılacak diye sorduğumda aynı hesaba 160€ aktarılacakmış.
    Davaya gerek kalmadı.Sorun çözüldü Riot TR birazcık ilgilenseydi eminim bu konuya ve böyle şeylere gerek kalmazdı.
    Bugün açacaklarını söylediler ve paranında bugün aktarılacağını da söylediler bekliyorum.

Geçmiş olsun valla daha iyi olmuş la yaşadın.West TR ye iyi bir fırça atmıştır diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

TR support tamamen çöplük. Account transferi için ticket açtım karşıma Armina geldi. Adama tüm bilgileri 5 kere vermeme rağmen yanlış accountu transfer etti adam

sorma benimde oyunuma geldi feedledi tam sopalık ya ciddi diyorum elime geçirsem kötü yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 3 Temmuz 2013; 22:45:05 >
  • Sevindim kardes Tr den bi yol olmaz zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Kaslı Serseri

Arkadaşlar olayı anlatıcam ne yapacağımı bilmiyorum.
    Öncelikle Türkiye serverinde Gold I'de hesabım var (dı).
    Her hafta indirmlerden yararlanmak üzere RP çekerim 1780, ama 3 gün önce Cmts. 30/06/2013 23:50-59 gibi Kredi kartından ödeme yapacaktım ödeme yapıldıktan 1-2 saniye sonra internetim kesildi(TTNET OP). Kredi kartımdan 20 TL yerine 400 TL çekilmiş. Şaka falan zannettim ilk başta sonra olayın ciddiyetiyle ticket attım böyle böyle diye anlattım. Bunun bizden kaynaklanmadığını söylediler. Bankayı aradım, benden para çekilirken "1780 RP" Yazıyormuş ve 400 TL onlar tarafından alınmış. İşte ben hiçbirşey anlamadım falan yine ticket attım yok biz böyle yapmadık sizi müşteri temsilcisi ile falan felan saçmaladılar. Sonra bir cevap daha geldi 4 saat sonra, evet sizden 400 TL ödeme gelmiş o yüzden bu miktarda RP hesabınıza yüklenmiştir diye. 35600 RP gelmiş hesaba baktıgımda sonra ben ticket attım ben bu kadar yüklemek istemiyorum diye, geri verin paramı zaten sizin sisteminizin hatası diye baya bişeyler yazdım. Cevap olarak:
    Kullanım şartları sözleşmesinin IV. Bölümü Mülkiyet şeysinin bişeyinin bişeyine göre asla İade yapılamaz ve nakit para değerinde geçmez yazmışlar.
    Ya varmı böyle bişey
    Tabi en sonunda ben itiraz ediyorum param iade edilmesi için talep buyurdum.
    Bunlarda bilmem ne şeysinin sözleşmesi yüzünden hesabınız feshedilmiştir diye mesaj atmışlar. İtiraz etmişim meğer böyle bir hakkım yokmuş.
    Şimdi dava açmaya hazırlanıyorum.

Sıkılıpda yaptıgım bir resimi paylaşmak istiyorum.

ÖZET:20 TL YÜKLÜCEKTİM 400 TL ÇEKİLMİŞ İTİRAZ ETTİM HESABIMI FESHETTİLER DAVA AÇIYORUM
    ________________________________________________________________________________________________________
    Gelişmeler ve Diğer şeyler
    -Banka ile bir problem yok. Onu söyleyeyim para direk Gideceğe yere sorunsuz gitmiş.Önceden konuşmuştum bankayı arayıp falan...
    -Riot'a dava açmak için hazırlanmaya devam ediyorum.
    -Yaklaşık 9:00'da EUW serverindeki support'a mesaj attım, 30 dk sonra mesaj geldi; ilgilendiklerini ve sorunun kaynağını bulmaya çalıştıklarını ve ayrıca böyle şeylerden özür dilediklerini söylediler.
    -EUW'a mesaj atmıştım; herşeyi anlattım dava açacağımı falan. Cevap geldi size uzun uzun anlatmaktansa şöyle anlatayim ;Riot her ay sonu Öbür aya geçmeden 4 saat boyunca para havuzundan kendi şirketine para aktarırmış.Bu aktarım sırasında nadiren de olsa aksaklıklar dolayısıyla benden, aktarılacak para kadar para çekilmiş.Para havuzunda Yaklaşık 1420 € fazlalık varmış. Ayrıca hesabımı açacaklarını söylediler EU-W serverine aktarılacakmış ilk başta, ardından dediklerine göre İstediğim servere geçebilecek ve ufak hediyeler verilecekmiş.
    Para nasıl aktarılacak diye sorduğumda aynı hesaba 160€ aktarılacakmış.
    Davaya gerek kalmadı.Sorun çözüldü Riot TR birazcık ilgilenseydi eminim bu konuya ve böyle şeylere gerek kalmazdı.
    Bugün açacaklarını söylediler ve paranında bugün aktarılacağını da söylediler bekliyorum.

Şuanlık dava açmayacağım(Davalık bir yanı yok problem çözüldü) ve tüm arkadaşlarımla EUW'e geçmeyi düşünüyorum.
    Herkese teşekkürler.

Abi sence küçük hediye dediklei aatrox falansa

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Aslında Tr ofisini Riot Games'e şikayet edebiliriz gibi. -bu olay için demiyorum genel olarak- anlaşma maddelerinde ticari itibarı zedeleme açısından bişeyler vardı tahminimce

Kesinlikle çok haklısın bunu araştırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

quote:

quote:

Sözleşmeyi komple oku. Açık bulmaya çalış diyeceğim ama bulamazsın. En azından neyle uğraştığını bil.

Dava açsan kazanamazsın. Avukatların takım elbisesi senin arabandan pahalı.

Başka bir yetkiliyle konuş, bilgi için telefon numarına falan ulaşmaya çalış, olmadı tut Riot görevlisini durumunu anlat.

Sözleşmeyi oku ki Riot görevlisiyle konuşurken tehditkar olsun. Ben bir bakıcam konuya sende gelişmelerden haberdar et.

Şöyle insanlara ayar oluyorum.

Tamam cınım.

Sanki sözlemede kredi kartınızı dolandırabiliriz yazıyor :D

Dolandırma yok ki. İstese parasını geri vermeyebilirdi. Sözleşmeyi oku adamlar her türlü yolu düşünüp hazırlamışlar.

Hukuki bir bilgin vardami konusuyorsun bilmiyorum ama sozlesmede ne yazdiginin kredi kartindan fazla cekilen parayla bir alakasi yok. İstese vermezdi diye birsey yok soke soke alirlar o parayi. Ayrica o avukatlar takim elbiselerinin parasini kazandiklari taktirde karsi taraftan alirlar.

@konuya gelirsek sevindim sorunun cozulmesine bir ton ugrastan kurtulmussun

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

EUW Support Tüm Sorunlarıma Hızlı ve Kesin çözümle ilgilendi , Bak ben bile sinirlendim Sen kalk Düzenli Rp çek ,

Üstüne Riot İnc'in hatası yüzünen 35k Rp gelsin 400 Tl gitsin Üstüne Hesabını Fes edip Soğuk su içmeye davet etsinler ..

Yok arkadaş ben Paramı Hak edenlere veririm , Tr'ye Nazaran Ort 20 Tl fazlaya Rp çekiyorum Sıkta alıyorum Ama Benim hizmetimi hak eden alır.

Riot Games Support Çoğu oyunlardan daha nazik daha cömert hatasını bilen özür dilemesini bilen bir kuruluştur ,

Zira nerede İşeyaramaz var Riot TR'de , Nerede ilgisiz var Riot Tr'de.. Adamlar Hesabını Direk EUW'te çekmişler bence geride dönme Artık güvendesin. :P

Metin2, Wolfteam oyun görevlilerini ( Aynı zihniyet anlamında ) buraya koyarsan olacağı bu, maalesef türk insanı böyle arkadaşlar, avrupalılar parayı geri veriyor kendileri almadıkları halde, hediyeler veriyor, hesabı açıyor.

Bu görevli diye koydukları ne oyunculuktan anlıyorlar. ( Hani tamam çok iyi oynamak zorunda değilsinde bir oyunda görevli olman için azıcık oyunu kıvırman gerekir, oyunculuktan anlaman gerekir ) Nede bu işte tecrübeliler, çakal bakkal gibi işletiyorlar koca serverı, 5 lira yerine 50 lira verip, sonra hatasını anlayıp dönen müşterinin elinden malınıda alıp hadi canım sorun çıkarma diyorlar, umarım akılları başlarına gelir.

Büyük ihtimalle O TR Supportları arkadaşı yalvartmak öyle hesabını açmak istediler, yaptıkları resmen kanunsuzluk. Dava açmanı çok isterdim. Sorunun hallolduğuna sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

Aslında Tr ofisini Riot Games'e şikayet edebiliriz gibi. -bu olay için demiyorum genel olarak- anlaşma maddelerinde ticari itibarı zedeleme açısından bişeyler vardı tahminimce

Bir imza kampanyası vardı linki atabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

quote:

Linki bende istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

quote:

Linki bende istiyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_77348423/f_//tm.htm#77348423

Ben buldum linki, ama forumdaki konuyu bulamadım, ondan konu açtım buyrun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sözleşmeyi komple oku. Açık bulmaya çalış diyeceğim ama bulamazsın. En azından neyle uğraştığını bil.

Dava açsan kazanamazsın. Avukatların takım elbisesi senin arabandan pahalı.

Başka bir yetkiliyle konuş, bilgi için telefon numarına falan ulaşmaya çalış, olmadı tut Riot görevlisini durumunu anlat.

Sözleşmeyi oku ki Riot görevlisiyle konuşurken tehditkar olsun. Ben bir bakıcam konuya sende gelişmelerden haberdar et.

Şöyle insanlara ayar oluyorum.

Tamam cınım.

Sanki sözlemede kredi kartınızı dolandırabiliriz yazıyor :D

Dolandırma yok ki. İstese parasını geri vermeyebilirdi. Sözleşmeyi oku adamlar her türlü yolu düşünüp hazırlamışlar.

Öyle isterlerse vermeyebilir işini geçiceksin git istedigin alış veriş magzasına kıyafet olsun teknik ürün olsun iade etmiyoruz deselerde 1 ay içinde yetkili makama gidip iadesini alabilirsin.Ha birde avukatları ne sanıyorsun ? Böyle ufak çaplı bir dava için devletin verdigi avukatlar yeterli olur.

Ve birde çok fazla amerikan flimi izleme ordaki milyonluk avukatlar yok burda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 4 Temmuz 2013; 15:59:48 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.