Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr yi sikayet etseydin, eger zamanin varsa lutfen et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adina sevindim iyiki de birakmadin isin ucunu.Kolay gelsin uyi oyunlar westte

• Geçmiş olsun, iyi ki bırakmadın peşini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Webb -- 3 Temmuz 2013; 14:04:46 >
  • Geçmiş olsun, hakkını aradın ve iyi sonuçlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Sözleşmeyi komple oku. Açık bulmaya çalış diyeceğim ama bulamazsın. En azından neyle uğraştığını bil.

Dava açsan kazanamazsın. Avukatların takım elbisesi senin arabandan pahalı.

Başka bir yetkiliyle konuş, bilgi için telefon numarına falan ulaşmaya çalış, olmadı tut Riot görevlisini durumunu anlat.

Sözleşmeyi oku ki Riot görevlisiyle konuşurken tehditkar olsun. Ben bir bakıcam konuya sende gelişmelerden haberdar et.

Şöyle insanlara ayar oluyorum.

Tamam cınım.
  • quote:

quote:

quote:

Sözleşmeyi komple oku. Açık bulmaya çalış diyeceğim ama bulamazsın. En azından neyle uğraştığını bil.

Başka bir yetkiliyle konuş, bilgi için telefon numarına falan ulaşmaya çalış, olmadı tut Riot görevlisini durumunu anlat.

Sözleşmeyi oku ki Riot görevlisiyle konuşurken tehditkar olsun. Ben bir bakıcam konuya sende gelişmelerden haberdar et.

Tamam cınım.

Sanki sözlemede kredi kartınızı dolandırabiliriz yazıyor :D

• Tr serverı sadece oyuncularıyla değil başlı başına rezil bi server. 400 Tl'lik rp verelim he ulan ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam cınım.

Sanki sözlemede kredi kartınızı dolandırabiliriz yazıyor :D

Dolandırma yok ki. İstese parasını geri vermeyebilirdi. Sözleşmeyi oku adamlar her türlü yolu düşünüp hazırlamışlar.

• Biz arkadaşız biliyorsun değil mi ? :D

Bu arada hediyelerden haberdar et çok merak ederim ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleJift -- 3 Temmuz 2013; 15:36:16 >
  • Riot Türkiye ekibi maalesef kimse bir şey düşünmüyorken uyanıklık edip Riot'la iletişime geçen, oyun dünyasıyla hiç alakası olmayan bir avuç uyanığın oluşturduğu bir topluluk.
    En iyi yaptıkları şey saçma sitelere küçük küçük reklamlar sıkıştırıp ilkokul çağındaki çocukları ve paralarını kendilerine çekmek ve diğer oyunculara oyunu zehir etmek.
  • Riot TR'yi şikayet etseydin.
  • Olumlu sonuçlanmasına sevindim.Umarım başına bir daha gelmez böyle bir şey.
  • Sorunun halloldu bence ugrasma artik sikayettir falan
  • şu tiplere bak.biz şimdi ticket atınca bu tiplermi cevap veriyor bize? Umarım batarsın riot.umarım trden çekilir riot.Allah belanı versın ne dıyım banada çok haksızlık yaptılar küfür etmek istemiyorum yenı banım açıldı.
  • Yakışıklı Kaslı Serseri kullanıcısına yanıt
    EUW Support Tüm Sorunlarıma Hızlı ve Kesin çözümle ilgilendi , Bak ben bile sinirlendim Sen kalk Düzenli Rp çek ,

Üstüne Riot İnc'in hatası yüzünen 35k Rp gelsin 400 Tl gitsin Üstüne Hesabını Fes edip Soğuk su içmeye davet etsinler ..

Yok arkadaş ben Paramı Hak edenlere veririm , Tr'ye Nazaran Ort 20 Tl fazlaya Rp çekiyorum Sıkta alıyorum Ama Benim hizmetimi hak eden alır.

Riot Games Support Çoğu oyunlardan daha nazik daha cömert hatasını bilen özür dilemesini bilen bir kuruluştur ,

Zira nerede İşeyaramaz var Riot TR'de , Nerede ilgisiz var Riot Tr'de.. Adamlar Hesabını Direk EUW'te çekmişler bence geride dönme Artık güvendesin. :P
  • Ne güzel işte weste geç at bana bir iki hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Kaslı Serseri

1 saat önce EUW serverindeki support'a mesaj attım, yaklaşık 30 dk önce ilgilendiklerini ve sorunun kaynağını bulmaya çalıştıklarını ve ayrıca böyle şeylerden özür dilediklerini söylediler.

Takipteyim sonucu lütfen burdan yaz.Daha önce söylediğim gibi EuWest oyuncusuyum ama reddit veya euwest forumlarına konuyla ilgili topic açarsan seni desteklerim.Ali Baba'nın çiftliğine çevirdiler iyice serveri bir Türk olarak üzülüyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

EUW Support Tüm Sorunlarıma Hızlı ve Kesin çözümle ilgilendi , Bak ben bile sinirlendim Sen kalk Düzenli Rp çek ,

Üstüne Riot İnc'in hatası yüzünen 35k Rp gelsin 400 Tl gitsin Üstüne Hesabını Fes edip Soğuk su içmeye davet etsinler ..

Yok arkadaş ben Paramı Hak edenlere veririm , Tr'ye Nazaran Ort 20 Tl fazlaya Rp çekiyorum Sıkta alıyorum Ama Benim hizmetimi hak eden alır.

Riot Games Support Çoğu oyunlardan daha nazik daha cömert hatasını bilen özür dilemesini bilen bir kuruluştur ,

Zira nerede İşeyaramaz var Riot TR'de , Nerede ilgisiz var Riot Tr'de.. Adamlar Hesabını Direk EUW'te çekmişler bence geride dönme Artık güvendesin. :P

Benim de 20-30 liram fazladan alsınlar da euw'a beleşe geçsek :D

• euw supportuna turkce ticket atabiliyor muyuz? yani onlarla sorunumuzu turkce konusabilecegimiz bi calısan var mı?
  • Helal olsun EuW support ları
    .Sakin donme TR ye.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.