Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

erdinç reyize ulaşıp derdini anlat. en iyi o yardımcı olur sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

https://www.twitter.com/erdinciyikul

erdinç reyize ulaşıp derdini anlat. en iyi o yardımcı olur sana.
    bunun üstüne daha kredi kartıyla alışveriş yapılmaz riottan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Klanlar oynarken aynı şey geldi başıma innogamese dekontu attım 600lira cekilmişti direk iade ettiler o çektiğim puanın parasını falan ayıp olmasın diye :D
    eu ve na sunucularındaki supportlarada danış anlat durumu şikayetçi olduğunu söyle belki birşey yaparlar. çok geçmiş olsun ilk önce tüketici hakları dalgasına git bence
  • Çek Cumhuriyetinde KFC'de para üstü alamadığım için ağlayacaktım o zaman dil de yok böyle bir durumda olsam ben de hakkımı arardım arkandayız

Not:Ben twister istemiştim kadın twister menü vermiş ondan parayla ilgili sorun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: JonathanIve

Sonuna kadar destekliyorum.
    Gece gece acaip sinirim bozuldu. TR Riot'un yaptığı saçmalık hem 400 TL'lik RP satışı yok hemde adamın hesabını banlamak nedir ya? Bu tamamen ciddiye almamak bi' oyuncuyu... O 400 TL ile bu ülkede 1 aile anca doyuruyo karnını. Belki 2 tane 20TL'lik RP alımı yapılabilir onu anlarım 400 lira nedir. EU'nun Supportlarıyla iletişime geç elbet sana yardımcı olucaklardır. En kötü TR Riot'un ofisine gidip durumu izah etmek ama tabii seni dinlerler mi bilmiyorum, o biraz şaibeli... Geçenlerde imza kampanyası vardı iyi ki atmışım. İnşallah TR Riot tamamen değişir. Oyunu bilen, oyunculara saygı duyan ilgili insanlar gelir. TR Sunucusunun bu kadar kötü olmasının sebebi birazda yönetim ekibinden kaynaklanıyor bence, neyse konu dışına çıktım. İnşallah hakkını arayıp işin içinden çıkarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F67AD0A2

Gece gece acaip sinirim bozuldu. TR Riot'un yaptığı saçmalık hem 400 TL'lik RP satışı yok hemde adamın hesabını banlamak nedir ya? Bu tamamen ciddiye almamak bi' oyuncuyu... O 400 TL ile bu ülkede 1 aile anca doyuruyo karnını. Belki 2 tane 20TL'lik RP alımı yapılabilir onu anlarım 400 lira nedir. EU'nun Supportlarıyla iletişime geç elbet sana yardımcı olucaklardır. En kötü TR Riot'un ofisine gidip durumu izah etmek ama tabii seni dinlerler mi bilmiyorum, o biraz şaibeli... Geçenlerde imza kampanyası vardı iyi ki atmışım. İnşallah TR Riot tamamen değişir. Oyunu bilen, oyunculara saygı duyan ilgili insanlar gelir. TR Sunucusunun bu kadar kötü olmasının sebebi birazda yönetim ekibinden kaynaklanıyor bence, neyse konu dışına çıktım. İnşallah hakkını arayıp işin içinden çıkarsın...

Alıntıları Göster
    Counter Bug Yapalım beyler
    Telefona 5 tl lik rp kadar para yüklüyoruz tam alırken neti kesiyoruz bi baktınız 35k rp giden para 5 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

İş büyürse Riot tr senin hesabı açıp, kuzenim çekmiş qnq diye özür diler senden. O potansiyel var heriflerde.

güldüm yemin ederiö ama cidden yazık olmuş 400tl nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonathanIve

Sonuna kadar destekliyorum.
    Dava açmana gerek yok.

bankaya dilekçe veriyorsun aynı bize açıkladığın gibi 20tl lik alışveriş yaptım ama 400tl çektiler ve geri ödemeyi kabul etmediler diyorsun. bankada sana paranı geri ödüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

quote:

Orijinalden alıntı: PryZeX

quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Kaslı Serseri

Banka ile uzun görüşme yapmıştım dün. Sorunun kendilerinde olmadıkları ve Paranın direk sorunsuz gittiğini söylediler bana.

Riot tr ile konusma onlar siradan resmen yani sus olarak duruyorlar.Sen weste at ve birde yabanci foruma yaz guzel ingilizce bilen arkadas bul yardim etsin ciddiyim boyle karsilik verilmezse daha da uste cikacak riot tr.Bazilari inanamayacak ama aram oynuyorum geceleri sikintidan ve riot tr ticketlarina bakan biriyle karsilastim takimim da neyse hic birsey konusmadim oyun boyunca en son oyun bittiginde yazdim orada "su su itemperi ciksaydin keske ona" muhabbeti yaptim chatten guldu gitti bende bi nescafe yapayim dedim geldigimde yeniden oynaya bastim 150 mac cezami gordum sok oldum bi anda cunku hic bi zaman chatten yazmam oyun ici duo girerim rankeda skypeta kalirim hep ya da normal game'de 5 kisi gireriz skype'la bu da boyle bi animdir

türkiye serverı gelişmesi için supplaın değişmesi gerek nasıl biseydir o ya adama yardım ediyorsun öneri veriyorsun adam gülüp sana chat banı atıyo vallahi dövesim var bu adamları benimde

Ya nasil desem hakkiyla yapan yok su ana kadar riot trde hic gormedim.Ki ticket atsan 2 gunde anca cevap veriyorlar diyeceksiniz gunde kac kisi ticket atiyor haberin var mi diye ama kusura bakmayin da m.makingde o kadar zor adam bulurken fazla player yok zaten oyunda westte 2 3 kati vardir ve orada bi ticket atsaniz en uzun 6 saate alirsiniz cevap diyeceklerim bu kadar

Ben 1 haftada cevap alıyorum.Hesabım çalınmıştı 1 haftada aldım.

• erdinc iyikul u etiketleyin konuya

• quote:

Klanlar oynarken aynı şey geldi başıma innogamese dekontu attım 600lira cekilmişti direk iade ettiler o çektiğim puanın parasını falan ayıp olmasın diye :D
    Hakkını sonuna kadar savun kardeşim türkiyeden türk insanından ancak bu kadar nefret edilir
  • Umarım paranı geri alırsın dostum sonuna kadar arkandayız !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

saçmalığa bak ya bide 400 tl yatırmışsınız 400 tllik rp verelim diyolar ozaman 10bin tl cek 10 bin tl yükle usta bu ne saçmalık. Git mahkemeye ve o 400 liranın 20 katını onlardan sündüre sündüre al
  • quote:

Geçmiş olsun.

Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Certhas

Dava açmana gerek yok.

bankaya dilekçe veriyorsun aynı bize açıkladığın gibi 20tl lik alışveriş yaptım ama 400tl çektiler ve geri ödemeyi kabul etmediler diyorsun. bankada sana paranı geri ödüyor.

Aynen bu kadar basit ama sonucunda lol hesabin kapanabilir

• quote:

umarım gereken yapılır paranı geri alırsın, sabırlı olmaya bak hakkını aramaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaoms Heart

umarım gereken yapılır paranı geri alırsın, sabırlı olmaya bak hakkını aramaya devam et

Alıntıları Göster
    derdinin dermanı Tüketici hakem heyeti olabilir, kaymakamlık binasında olur genelde.
  • quote:

Arkandayız reyisss İmza olayı felan olursa veya bişi söle yapabildiğimizi yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

İŞBU BELGEYLE, DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK SİZİN HATANIZLA İLİŞKİLENDİRİLEBİLECEK OLAN VEYA OYUNU VE/VEYA YAZILIMI KULLANIMINIZDAN VEYA YANLIŞ KULLANIMINIZDAN VEYA SİZİN İŞBU LİSANS SÖZLEŞMESİNİN HÜKÜMLERİNDEN HERHANGİ BİRİNİ İHLAL ETMENİZDEN DOĞAN VEYA KAYNAKLANAN TÜM DAVALAR, İDDİALAR, ZARARLAR, KAYIPLAR, SORUMLULUKLAR VE MASRAFLARA (AVUKAT ÜCRETLERİ DAHİL) KARŞI RIOT GAMES’İ MSUN TUTMAYI VE ZARARINI TAZMİN VE TELAFİ ETMEYİ KABUL EDİYORSUNUZ. Riot Games, kendi mutlak takdiri doğrultusunda ve masrafları kendisine ait olmak üzere, diğer koşullarda sizin tarafından tazmin edilmesi gereken herhangi bir konunun münhasır savunma ve kontrolünü üstlenme hakkına sahiptir; böyle bir durumda mevcut savunmaların sunulması sürecinde Riot Games ile işbirliği yapacaksınız.

Client tabanlı bir hata olduğu ve 20 lira yüklediğini ispatlayabilirsen paranı acı acı vermek zorundalar. Hatta üzerine tazminat da isteyebilirsin. Ama kanıtlayamadığın sürece 400 liranı geri almayı bile unut

o zaman buna bakarak ttnete dava açması gerek riot games'e değil. sonuçta rp yüklerken interneti gitti ve böyle bir bug meyadana geldi. riot games'in bunda yapacağı hiçbir şey yok. davayı direkt ttnete açmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutix

quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

İŞBU BELGEYLE, DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK SİZİN HATANIZLA İLİŞKİLENDİRİLEBİLECEK OLAN VEYA OYUNU VE/VEYA YAZILIMI KULLANIMINIZDAN VEYA YANLIŞ KULLANIMINIZDAN VEYA SİZİN İŞBU LİSANS SÖZLEŞMESİNİN HÜKÜMLERİNDEN HERHANGİ BİRİNİ İHLAL ETMENİZDEN DOĞAN VEYA KAYNAKLANAN TÜM DAVALAR, İDDİALAR, ZARARLAR, KAYIPLAR, SORUMLULUKLAR VE MASRAFLARA (AVUKAT ÜCRETLERİ DAHİL) KARŞI RIOT GAMES’İ MSUN TUTMAYI VE ZARARINI TAZMİN VE TELAFİ ETMEYİ KABUL EDİYORSUNUZ. Riot Games, kendi mutlak takdiri doğrultusunda ve masrafları kendisine ait olmak üzere, diğer koşullarda sizin tarafından tazmin edilmesi gereken herhangi bir konunun münhasır savunma ve kontrolünü üstlenme hakkına sahiptir; böyle bir durumda mevcut savunmaların sunulması sürecinde Riot Games ile işbirliği yapacaksınız.

Client tabanlı bir hata olduğu ve 20 lira yüklediğini ispatlayabilirsen paranı acı acı vermek zorundalar. Hatta üzerine tazminat da isteyebilirsin. Ama kanıtlayamadığın sürece 400 liranı geri almayı bile unut

o zaman buna bakarak ttnete dava açması gerek riot games'e değil. sonuçta rp yüklerken interneti gitti ve böyle bir bug meyadana geldi. riot games'in bunda yapacağı hiçbir şey yok. davayı direkt ttnete açmalı.

Alıntıları Göster
    Şimdi öncelikle bazı konulara bir açıklık getirelim.

Riot Games ile yaptığın sözleşme, Türk tüketici hukukuna aykırı olduğu oranda, aykırı olan kısımları geçersiz.

Ayrıca bu noktada yapacağın en basit şey, bankayı arayacaksın, son riot games ödemesine itiraz edeceksin. Ve ben 20 tl çekiyordum filan deme. Ben alışveriş yapmadım biri benim adıma alışveriş yapmış acilen iptalini istiyorum de. Mecburen iptal edecekler. En pratik yol.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.