Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

400 lira az para değil. Umarım açtığın dava olumlu sonuçlanır. Belki o RP de sana kalır paranı geri verdikten sonra. Özür anlamında

Bi pulsefire atarsın dimi qnq?

hesabında başkasını gördüm bugün.

evet bir arkadaşıma verdim
  • Arkandayız kardeşim belki senle başlayan bir olay olur ve değişir lanet riot tr ekibi
  • oyuna uyelik alinirken bir sozleme kabul ediliyor mecbur ona uyman lazim orada boyle seylerde para iadesi olamayicagi yaziyordur dava etmen iyi ancak pek olumlu sonuclanmaz en fazla uyeligini geri alabilirsin iste riot tr nin para kazanma yontemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'dan Erdinç İyikul'a ulaşmaya çalış, konunun linkini at belki o daha anlayışlı yaklaşabilir.
  • westle konuş bankaya dolandırıcılık bildirimi yap belli bir itiraz süresi vardı banka ödemelerinde sanırım
  • Takip. Gecmis olsun. Supportlarin artik kendilerine gelip kullanicilara faydali olmalari lazim yoksa kisa sure sonra hepsi degisecek.

• O degil de hakli cikmak icin tr ye 400 tl rp secenegi getirmesin bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

O degil de hakli cikmak icin tr ye 400 tl rp secenegi getirmesin bunlar

Aynen iste bunu diyorum bende ins arkadas west supporta ve ya yabanci foruma yazar da ibret alir ins bizim suplar

• Riot TR savunmuyorum ama TR sunucusunda aşırı indirim yapılıyor. Hafta sonu indirimleri başka sunucularda yok farkındaysan.
    O yüzden her seferinde eksik rp tamamlayacak olsalar sıkıntı olur değil mi ? West ile farkı bu oldugunda her seferinde rp vermemeleri normal.

Ama TRyi savunmuyorum tabi sistem olarak cok bozuk şeyler var. Chat banı mevzusu ve daha niceleri vesaire vesaire.
  • ingilizcen varsa reddite yaz yardımcı olurlar bence çok saçma çünkü.
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends
  • Iyi sanslar pampa ileriki surecinde.

• Bize işkence yapıyorlar diye yabancı supportlara mesaj at sonunda dava açacağını söyle tr yi kapatsınlar rahatlayalım

Davayı kazanırsan bi' kıyak geçen qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Kaslı Serseri

Arkadaşlar olayı anlatıcam ne yapacağımı bilmiyorum.
    Öncelikle Türkiye serverinde Gold I'de hesabım var (dı).
    Her hafta indirmlerden yararlanmak üzere RP çekerim 1780, ama 3 gün önce Cmts. 30/06/2013 23:50-59 gibi Kredi kartından ödeme yapacaktım ödeme yapıldıktan 1-2 saniye sonra internetim kesildi(TTNET OP). Kredi kartımdan 20 TL yerine 400 TL çekilmiş. Şaka falan zannettim ilk başta sonra olayın ciddiyetiyle ticket attım böyle böyle diye anlattım. Bunun bizden kaynaklanmadığını söylediler. Bankayı aradım, benden para çekilirken "1780 RP" Yazıyormuş ve 400 TL onlar tarafından alınmış. İşte ben hiçbirşey anlamadım falan yine ticket attım yok biz böyle yapmadık sizi müşteri temsilcisi ile falan felan saçmaladılar. Sonra bir cevap daha geldi 4 saat sonra, evet sizden 400 TL ödeme gelmiş o yüzden bu miktarda RP hesabınıza yüklenmiştir diye. 35600 RP gelmiş hesaba baktıgımda sonra ben ticket attım ben bu kadar yüklemek istemiyorum diye, geri verin paramı zaten sizin sisteminizin hatası diye baya bişeyler yazdım. Cevap olarak:
    Kullanım şartları sözleşmesinin IV. Bölümü Mülkiyet şeysinin bişeyinin bişeyine göre asla İade yapılamaz ve nakit para değerinde geçmez yazmışlar.
    Ya varmı böyle bişey
    Tabi en sonunda ben itiraz ediyorum param iade edilmesi için talep buyurdum.
    Bunlarda bilmem ne şeysinin sözleşmesi yüzünden hesabınız feshedilmiştir diye mesaj atmışlar. İtiraz etmişim meğer böyle bir hakkım yokmuş.
    Şimdi dava açmaya hazırlanıyorum.

ÖZET:20 TL YÜKLÜCEKTİM 400 TL ÇEKİLMİŞ İTİRAZ ETTİM HESABIMI FESHETTİLER DAVA AÇIYORUM
    ________________________________________________________________________________________________________
    Gelişmeler ve Diğer şeyler
    -Banka ile bir problem yok. Onu söyleyeyim para direk Gideceğe yere sorunsuz gitmiş.Önceden konuşmuştum bankayı arayıp falan...
    -Riot'a dava açmak için hazırlanmaya devam ediyorum.

Blizzardın tırnağı olamaz bunlar. Zaten oyun olarakta wow lol ü ezer geçerde (karşılaştırma gayet yapılır ikiside oyun)

Blizzarda para yatırdım yanlışlıkla amerika serverine ticket attım yemek yedim geldim baktım cevap gelmişti. Anında geri aldım.

• Lan olum bu riot bi halt bilmiyor hem seçeneklerde 400TL lik bişey yok ? Sonuna kadar dava aç bizde reportlarıx 9x reporttan perma-ban yerler belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

Lan olum bu riot bi halt bilmiyor hem seçeneklerde 400TL lik bişey yok ? Sonuna kadar dava aç bizde reportlarıx 9x reporttan perma-ban yerler belki

Riot report gg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

Lan olum bu riot bi halt bilmiyor hem seçeneklerde 400TL lik bişey yok ? Sonuna kadar dava aç bizde reportlarıx 9x reporttan perma-ban yerler belki

hepimiz arkadaşız oyun sonu reportsun qq
  • Vay ado herifler. takipteyim

• Zor bir durum.Ama alırsınız bence paranızı.
  • Gelişmelerden haberdar et kardeşim geçmiş olsun inşallah geri alırsın paranı baktın vermiyorlar yıkarız o riot ofisin ( Cem yılmazın dediği gibi "yıkarlar" )
  • Sonuna kadar destekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.