Şimdi Ara

Riot TR'ye dava açacaktım, EUW Support'u çözdü sorunumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap niye kapandı onu anlamadım. Geçmiş olsun.
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne bir de hesabı kapatmışlar Takipteyim
  • Hesapı ne diye kapatmışlar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

400 lira az para değil. Umarım açtığın dava olumlu sonuçlanır. Belki o RP de sana kalır paranı geri verdikten sonra. Özür anlamında

Bi pulsefire atarsın dimi qnq?

sen bırakmadın mı yav

bana atsın qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

5 aylık tek seferde çekmişin. İyi tarafından bakcak olursak

20 aylık çekmiş olmuyor mu ?

Haftada 1780 çekiyormuş. Yani haftada 20 lira. Ayda 80 lira. 5 ayda 400 lira.

@cayene06 Yok tabi ki arkadaş haklı. O kısım işin esprisiydi

pardon ayda 20 tl okumuşum ben.

• E pes artık bir de no ss no güven atmışlar. Aslında mevzuyu Riot'ın genel merkeziyle görüşürsen bir şeyler yapabilirler belki. Olmazsa sonuna kadar arkandayız.
  • valla bu riot tr ye güvenilmez hem oyunu adam akıllı bilmiyorlar hem yardımcı olmuyorlar her geri dönüşte saçmalamalar TR sunucusuna katlanabildiğim kadar katlanıyorum ama artık pes edeceğim gibime geliyor bu destek ekibi insanı çileden çıkartır önümde olsalar bir dakika durmam suratlarına yumruğumu yapıştırırım

• Adamlar karesini almış

Edit: Güldüm de empati yapınca harbiden rezillikmiş. Kolay gelsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 3 Temmuz 2013; 0:13:42 >
  • Bu riot TR supportun değişmesi gerekiyor.
  • na deki support lar ile baglantıya geç.olmadı phreak a mesaj at
  • Ayıp lan ayıp.hadi bug olur bir şey olur 40 tl 60 tl falan alırlar.400 nedir la?Hem kendi yaptıklarını duzeltmiyorlar hemde hesabı kapatıyorlar.Oha!
    Seninle GERÇEKTEN ilgilenecek bir support bulursun inş.Ki bu support TR den çıkmaz ama hayırlısı yinede.
    Arkandayız dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

na deki support lar ile baglantıya geç.olmadı phreak a mesaj at

Tons of Damage

• Kardeşim napalım biliyon mu bunların adresi öğren buluşup gidip dövelim hepsini valla alayına kin oluyorum benım hesabıda feedleyen yöneticiye küfrettim diye yedim, ulan nerde görülmüş supportun oyuna giripte deli gibi feedlediği bari oynamayın kardeşim oynumuzun içine ediyorsunuz normal birine etsem küfürü chat banı falan , ama ona edınce dırek süresiz şaka gibi
  • Geçmiş olsun gerçekten inşallah alırsın paranı. 400 tl az para değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

yuh artık hata olmuş be. ben olsam istanbuldaki ofise kadar giderdim heralde

west supportta bilgi ver bence.

evine giderdim yemin ediyorum.

kanım dondu yemin ediyorum. hadi desenki adam 400tllik rp çekti sonra yarısını harcadı geri kalanının parasını istedi. öyle bir durumda yok ki arkadaş. direk yanlışlık var diye supporta bilgi vermiş. rpde eksik gelmiş üstüne.
    peşini bırakmamalı bence.
  • geçmiş olsun dostum. umarım paranı geri alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

Adamım öncelikle geçmiş olsun, dava açacaksın avukat masrafı+dosya masrafı+dava açacağın muhattap bulmak+dava tarihi vs.vs gider bu böyle.Sana tavsiyem sana gelen RPalım dekontları ve yazışmaları güzel birşekilde powerpointte bir sunum hazırlaman şikayet ve gerekçeleriyle beraber ve EU Support takıma bu sunumu yollaman, o zaman başlarına geleni görürler.

bence arkadaşin dediği en mantıklı cözüm sanırım eu sorunu cözecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Aslında Tr ofisini Riot Games'e şikayet edebiliriz gibi. -bu olay için demiyorum genel olarak- anlaşma maddelerinde ticari itibarı zedeleme açısından bişeyler vardı tahminimce

Katılıyorum bu nedir adamlara bak iyice abarttılar işi! Gerekirse forumlarda bir topic açılır, sonuna kadar desteklerim.
    (EuWest oyuncusuyum)
  • Millet o 400lirayı kazanmak için nelere katlanıyor
  • Klanlar oynarken aynı şey geldi başıma innogamese dekontu attım 600lira cekilmişti direk iade ettiler o çektiğim puanın parasını falan ayıp olmasın diye :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.