Şimdi Ara

Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terapi99

birincisi konuyu ikili tartışmaya çevirmeye çalışma ikinci olarak düşünce özgürlüğü diye bir şey var sen kendi düşünceni paylaşabilirsin ben bu foruma konu açtığıma göre her üye gelip yorum yapabilir. Sen beni anlamak istemiyorsun sadece olay bu. Görünen köy kılavuz istemiyor sonuçta. Tribunal sistemini bilen kişi sayısı ile bu oyunu oynayan kişi sayısı arasında dağlar kadar fark var. O her oyun saçma sapan nedenlerle olmayan sebeplerle rapor atanların çoğu tribunalden habersiz veya üşeniyor.

Ben sistemin harika olduğunu savunmuyorum. Ama sizinde anlamak istemediğiniz bir şey var, O banlamalar oyun sonlarındaki raporlara göre veriliyor ve o raporları maalesef haklı yada haksız biz veriyoruz. Hergün herkes riota yükleniyor. Riot çalışanlarımı gelip sizleri rapor ediyor sürekli haksız yere? Söylemeye çalıştığım şey Hırsızın hiç mi suçu yok? Oyuncuların sizi haksız rapor etmesinin bütün faturasını riota kesiyorsunuz. Forumlarda saçma sapan bir sürü konu açıp küfredeceğinize mevcut sistemin eksiklerini, hatta sistemi iyileştirmek için varsa fikirlerinizi seviyeli bir şekilde lolun resmi forumnlarında paylaşın eminim ki dikkate alıp okuyacaklardır. Ama her zaman kolay olanı yapıp birilerini suçluyoruz. Konu açmıssın elbetteki düşüncelerini söyeleyeceksin, tartışılacak, fikir alış-verişi yapılacak ama bir bak öyle aklı başında bir topluluk var mı? Adamlara göre onlarla aynı fikirde olmayanlar ya koyun yada beyni yanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

Kimse sana koyun dememesine ragmen niye her mesajinda oyle diyormusuz gibi seyler yaziyorsun, kusura bakma ama bu normal degil. @Bromito

Yukarıdaki mesajları okudun mu? Birisi kendi düşündüğü fikri anlamamamız için koyun olmamız gerektiğini söylemiş, kendisi ile aynı fikirde olmamız gerekiyormuş gibi.
    Başka bir arkadaşımız, birisi "adamlar 7/24 ticketmı cevaplasın" dedi diye bunun beyni yanmış şeklinde bir ifade kullanmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bromito -- 30 Haziran 2013; 0:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bromito

quote:

birincisi konuyu ikili tartışmaya çevirmeye çalışma ikinci olarak düşünce özgürlüğü diye bir şey var sen kendi düşünceni paylaşabilirsin ben bu foruma konu açtığıma göre her üye gelip yorum yapabilir. Sen beni anlamak istemiyorsun sadece olay bu. Görünen köy kılavuz istemiyor sonuçta. Tribunal sistemini bilen kişi sayısı ile bu oyunu oynayan kişi sayısı arasında dağlar kadar fark var. O her oyun saçma sapan nedenlerle olmayan sebeplerle rapor atanların çoğu tribunalden habersiz veya üşeniyor.

Ben sistemin harika olduğunu savunmuyorum. Ama sizinde anlamak istemediğiniz bir şey var, O banlamalar oyun sonlarındaki raporlara göre veriliyor ve o raporları maalesef haklı yada haksız biz veriyoruz. Hergün herkes riota yükleniyor. Riot çalışanlarımı gelip sizleri rapor ediyor sürekli haksız yere? Söylemeye çalıştığım şey Hırsızın hiç mi suçu yok? Oyuncuların sizi haksız rapor etmesinin bütün faturasını riota kesiyorsunuz. Forumlarda saçma sapan bir sürü konu açıp küfredeceğinize mevcut sistemin eksiklerini, hatta sistemi iyileştirmek için varsa fikirlerinizi seviyeli bir şekilde lolun resmi forumnlarında paylaşın eminim ki dikkate alıp okuyacaklardır. Ama her zaman kolay olanı yapıp birilerini suçluyoruz. Konu açmıssın elbetteki düşüncelerini söyeleyeceksin, tartışılacak, fikir alış-verişi yapılacak ama bir bak öyle aklı başında bir topluluk var mı? Adamlara göre onlarla aynı fikirde olmayanlar ya koyun yada beyni yanmış.

O zaman riot suistimale izin vermeyecek, evine hirsiz girdi mi hirsiz suclu polisin bulmasina gerek yok der gecersin allah bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

quote:

quote:

O zaman riot suistimale izin vermeyecek, evine hirsiz girdi mi hirsiz suclu polisin bulmasina gerek yok der gecersin allah bilir.

Yani Riot önüne geçsin, doğru söylüyorsun da adamların bunu istemediğini mi düşünüyorsunuz? Senin verdiğin örneği vereyim, Memlekette polis var, hiç haksızlık yapılmıyor mu?, suç işlenmiyor mu? Bizde diyoruz ki iyi bir fikriniz varsa paylaşın adamlarla. Onlarda elbetteki oyunun daha kaliteli ve daha büyük bir topluluk tarafından sevilip, oynanmasını istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Acaba Riot beni ise alir mi :)

bi denemelisin :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Burda sadee lol supportuula yada volftim support u ile irtibata gecmis arkadaslar konusmasin. Blizzard lol un sahip oldugun oyuncu kitlesinin kaac katina sahip olmasina ragmen 3 SAAT icerisinde cevapliyorlar ve adamlar gerçekten ugrasiyor bunu anlayabiliyorsun. Bunlar insan değilmi sirket degilmi Blizzard? Ayrica adamlarin herseyi planli programli dediklerini yapıyorlar ve aksama olmuyor. Ayrica server cokmesi herkesin dc olmasi gibi bir duruma asla rastlamadim 4 yil wow oynamama ragmen. Ve de ban konularina karsi riota gore milyar kat daha dikkatli ve titizzler. Simdi ben riot u savunan arkadaslara soruyorum bu insanlar hakkinda neden kimse sikayet etmiyor? Ben adamla 1 saat baglanti sorunum hakkinda konustugumu biliyorum. Riot ne yapiyor oto mesaj. Ban ticketi acarsan ayni tip birsey rica etsen ayni tip. Sonra bana savunmayin bu destek sistemini. Adam gibi duzeltsinler isi bilenler geçsin oyle 2 mac anlatip turnuva duzenlemekle olma bu isler.

+1
     Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi

Bi buna bakın bi riotun attığı otomatik cevaplara

1. si wowu 7 sene oynadım 3 saat içinde cevaplanan ticket hiç görmedim.
    2.si wowun oyuncu kitlesi loldan fazla değil. sadece tr serverla bütün wow serverlarının toplamını kıyaslamıosan o ayrı mesele.

Ne diyosun sen arkadasim? Bekle mobildeyim 7 senedir oynuyormussun gozunun onune koyayim su ticketlari. Pvp server falanmi oynuyosun sen? Ayrica ben wow un oyuncusu ile lol un oyuncusunu karsilastirmam bile dalgami geciyorsun wow en cok oynanan online oyun. Online diyorim mmorpg demiyorum online oyunlarin icinde.

• biri bana şunu açıklasın na west gibi serverlerde supporta atılan msj lar en geç 2 günde cevaplanırken tr de 7-8 günde dönüyolar riot bunu hiçmi takip etmiyo west ve na da oyuncu sayısı tr den kaç kat fazla bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: VCR

Merhaba arkadaşlar öncelikle olayı kısaca izah edeyim. Bildiğiniz gibi riot kafelerde turnuvalar düzenliyor, Team Pentakill takımı olarak bu turnuvalardan birine katıldık.Turnuvaya 4 As ve 1 Yedek oyuncumuzla gittik. Kafedeki olaylar için ayrı bir konu başlığı açsam yeridir. Kafedeki sıkıntıdan dolayı turnuvada ilk maçı 20 dakika oynadıktan sonra remake yapmak zorunda kaldık diğer maçlar rutin geçti ve 1. olduk. Kafeden ayrılırken ödül hakkında riottan yetkiliyle görüştük ve yedek oyuncumuza rp verilmesini söyledik. Turnuva 16.06.2013 tarihinde düzenlendi fakat rplerimizi 10 gün sonra aldık ve ayrıca yedek oyuncumuza rp verilmedi.

Bu verilen kötü hizmet hakkında change.org sitesinde bir anket düzenlenmiş isteyenler, şikayetçi olanlar katılabilirler:https://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system
    Resmi foruma açtığım konu:http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=22888
    Attığım ticket:https://store.donanimhaber.com/3f/51/1c/3f511c702409d4a089fe0b7f9d320c25.JPG

harbi bi sorun var daha çözemediler ne çok merak ediyorum. sanki buz devrinde ki sincap anasını satayım hep bi dertleri var.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Burda sadee lol supportuula yada volftim support u ile irtibata gecmis arkadaslar konusmasin. Blizzard lol un sahip oldugun oyuncu kitlesinin kaac katina sahip olmasina ragmen 3 SAAT icerisinde cevapliyorlar ve adamlar gerçekten ugrasiyor bunu anlayabiliyorsun. Bunlar insan değilmi sirket degilmi Blizzard? Ayrica adamlarin herseyi planli programli dediklerini yapıyorlar ve aksama olmuyor. Ayrica server cokmesi herkesin dc olmasi gibi bir duruma asla rastlamadim 4 yil wow oynamama ragmen. Ve de ban konularina karsi riota gore milyar kat daha dikkatli ve titizzler. Simdi ben riot u savunan arkadaslara soruyorum bu insanlar hakkinda neden kimse sikayet etmiyor? Ben adamla 1 saat baglanti sorunum hakkinda konustugumu biliyorum. Riot ne yapiyor oto mesaj. Ban ticketi acarsan ayni tip birsey rica etsen ayni tip. Sonra bana savunmayin bu destek sistemini. Adam gibi duzeltsinler isi bilenler geçsin oyle 2 mac anlatip turnuva duzenlemekle olma bu isler.

+1

Bi buna bakın bi riotun attığı otomatik cevaplara

1. si wowu 7 sene oynadım 3 saat içinde cevaplanan ticket hiç görmedim.
    2.si wowun oyuncu kitlesi loldan fazla değil. sadece tr serverla bütün wow serverlarının toplamını kıyaslamıosan o ayrı mesele.

Ne diyosun sen arkadasim? Bekle mobildeyim 7 senedir oynuyormussun gozunun onune koyayim su ticketlari. Pvp server falanmi oynuyosun sen? Ayrica ben wow un oyuncusu ile lol un oyuncusunu karsilastirmam bile dalgami geciyorsun wow en cok oynanan online oyun. Online diyorim mmorpg demiyorum online oyunlarin icinde.

League of Legends was generally well received at release, and has grown in popularity in the years since. Riot Games claims that League of Legends averages over 12 million players worldwide per day,

Bunu okuyabiliyor musun? Burda riot gamesin dünya genelinde günde 12 milyon oyuncunun lol oynadıgını söylediği yazıyor.Toplamda 32.5 milyon kayıtlı kullanıcısı var.
    http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1495692 buyur lolun kendi sitesindeki resmi açıklaması. Ha bide 2011 deki sayılar sanırım bu, giderek arttıgınıda hesaba katmak lazım.

Ben wowu 2006dan beri oynuyorum. 2013 Şubatta Lol oynamaya başladım. Wowun bugüne kadarki en yüksek kullanıcı sayısı 10 milyon. Ve şu anda 2 milyondan az aktif kullanıcısı oldugu biliniyor. Ayrıca Wow MMORPG, Lol ise MOBA tarzı bir oyun.

Ayrıca ticket konusunda da 2-3 günden önce cevaplanan ticketım olmadı. Özellikle TBC zamnında( oyunun en kalabalık oldugu dönem) bu süre biraz daha uzuyordu. Siz su anda 32 milyon oyuncusu olan bir oyunla 2 milyon oyuncusu olan bir oyunun supportlarını kıyaslıyorsunuz ki blizzardın riottan çokta hızlı oldugunu söyleyemeyiz yinede.

Edit :http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2012/10/12/league-of-legends-bigger-than-wow-more-daily-players-than-call-of-duty/ şöle bi haber var bak istersen istatistiklere göre konusmus adamlar. 70 milyon kayıtlı kullanıcı olmus aralık 2012 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bromito -- 30 Haziran 2013; 1:32:00 >

• quote:

quote:

Ellerinde hazır cevaplar var, kalıplar yani. Bir ticketı okumak ve elindeki hazır cevaplardan birini seçip yollamak çok uzun sürmese gerek ?

şaka gibisin ya, sence günde kaç ticket alıolar? sadece okuyup hazır bi cevap seçmek çok zor mu diye soruyosun? sence riot şirketi türkiyede günde kaç ticket açılıyo bu ticketlara ne kadar sürede cevap verilio bunların istatistiklerine bakmıyomudur? adamlar şirket işletio , maaş ödüyo karşılığını alıp almadığına bakmıyomudur?

Riot aleyhinde konusmadıgımız için hakaret edip ne kadar kaliteli insan oldugunuzu gösteriosunuz zaten, sizin düşüncenizden farklı bi düşünce olamaz yani? Siz en doğruyu biliosunuz yani?

Yapıo, yapmıo, alıo yazık...

• Kusura bakma ben wow da daha fazla diye biliyordum demekki hata bendeymis. Ama ticket konusunda aticam resimleri ben cok erken cevaplandigina eminim.

• quote:

Kusura bakma ben wow da daha fazla diye biliyordum demekki hata bendeymis. Ama ticket konusunda aticam resimleri ben cok erken cevaplandigina eminim.

Tekrar söylüyorum ben 7 sene aralıksız oynadım :) ve çok erken cevaplanan bir ticket olmadı. 2-3 gün bekliyorduk. TBC zamanı 7 gün bekleyen arkadaşımın oldugunu da biliyorum. Ama TBC dönemleri wow oyuncularının tavan yaptıgı dönemdi. giderek azaldı hatta su sıralar 1.2 milyon aktif kullanıcı kaldıgı söyleniyor. Yani ben bile artık vazgectiysem dogrudur herhalde. O yüzden şu an kullanıcının azlıgından dolayı 2-3 günden daha kısa sürüyo olabilir. Ama 1.2 milyon oyuncusu olan bir oyunla 70 milyon kullanıcısı olan bir oyunu kıyaslamak çok mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bromito -- 30 Haziran 2013; 1:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muck*

quote:

Erdinc bile diyorsun ama adamin oyun dunyasi ile iliskisi benimkinden daha cok :)

Oyun dünyası ile ilişikisine kimse birşey diyemez ama bence o kadar yüksek mevkilere sadece oyun sitesi editörü olduğundan alınmamalı.Editörlükten CoMa'lığa meeh.

Erdinç İyikul editörlükten önce yıllarca Nintendo Türkiye'nin satış temsilciliğini yapmış birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Erdinc bile diyorsun ama adamin oyun dunyasi ile iliskisi benimkinden daha cok :)

Oyun dünyası ile ilişikisine kimse birşey diyemez ama bence o kadar yüksek mevkilere sadece oyun sitesi editörü olduğundan alınmamalı.Editörlükten CoMa'lığa meeh.

Erdinç İyikul editörlükten önce yıllarca Nintendo Türkiye'nin satış temsilciliğini yapmış birisi.

Satış temsilciliği ile koskoca bir oyun firmasının CoMa'lığı arasında bir bağlantı kuramadım hocam. Ben kesinlikle küçük adam demiyorum zaten kendisine öyle bir sıfatımda yok zaten ama verilen yetki büyük sorumluluk gerektirir daha tecrübeli birine verilmeliydi bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Satış temsilciliği ile koskoca bir oyun firmasının CoMa'lığı arasında bir bağlantı kuramadım hocam. Ben kesinlikle küçük adam demiyorum zaten kendisine öyle bir sıfatımda yok zaten ama verilen yetki büyük sorumluluk gerektirir daha tecrübeli birine verilmeliydi bence.

Koskoca bir oyun firması derken? Bir yanda Nintendo diğer yanda Riot hangisi koskoca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Koskoca bir oyun firması derken? Bir yanda Nintendo diğer yanda Riot hangisi koskoca

Farklı şeylerden bahsediyoruz.

B Sınıf bir firmanın ülke sorumlusu olmak ayrı ( Firmada 1 tane )
    A Sınıf bir firmanın satış temsilcisi olmak ayrı ( Firmada 200 tane )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Farklı şeylerden bahsediyoruz.

B Sınıf bir firmanın ülke sorumlusu olmak ayrı ( Firmada 1 tane )
    A Sınıf bir firmanın satış temsilcisi olmak ayrı ( Firmada 200 tane )

Ben tam anlatamadım sanırım. Benim dediğim şey "ürün müdürü" olarak geçer resmi işlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Haziran 2013; 3:15:04 >

• quote:

almıyorlar rahat ol gürcelim ben 3 kişi ile konuştum 2 tane kafe sahibi referans olmayı teklif etti üniversite temsilcileri dahil herkes ismimi verdi.. ama sonuç?
    biz bir aile şirketiyiz..
  • quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle olayı kısaca izah edeyim. Bildiğiniz gibi riot kafelerde turnuvalar düzenliyor, Team Pentakill takımı olarak bu turnuvalardan birine katıldık.Turnuvaya 4 As ve 1 Yedek oyuncumuzla gittik. Kafedeki olaylar için ayrı bir konu başlığı açsam yeridir. Kafedeki sıkıntıdan dolayı turnuvada ilk maçı 20 dakika oynadıktan sonra remake yapmak zorunda kaldık diğer maçlar rutin geçti ve 1. olduk. Kafeden ayrılırken ödül hakkında riottan yetkiliyle görüştük ve yedek oyuncumuza rp verilmesini söyledik. Turnuva 16.06.2013 tarihinde düzenlendi fakat rplerimizi 10 gün sonra aldık ve ayrıca yedek oyuncumuza rp verilmedi.

Bu verilen kötü hizmet hakkında change.org sitesinde bir anket düzenlenmiş isteyenler, şikayetçi olanlar katılabilirler:https://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system
    Resmi foruma açtığım konu:http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=22888
    Attığım ticket:https://store.donanimhaber.com/3f/51/1c/3f511c702409d4a089fe0b7f9d320c25.JPG

İmzayı bastım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

quote:

almıyorlar rahat ol gürcelim ben 3 kişi ile konuştum 2 tane kafe sahibi referans olmayı teklif etti üniversite temsilcileri dahil herkes ismimi verdi.. ama sonuç?
    biz bir aile şirketiyiz..

Riotun kendi sitesinden mi basvurdunuz?
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyylmz35 -- 30 Haziran 2013; 3:15:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.