Şimdi Ara

Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle olayı kısaca izah edeyim. Bildiğiniz gibi riot kafelerde turnuvalar düzenliyor, Team Pentakill takımı olarak bu turnuvalardan birine katıldık.Turnuvaya 4 As ve 1 Yedek oyuncumuzla gittik. Kafedeki olaylar için ayrı bir konu başlığı açsam yeridir. Kafedeki sıkıntıdan dolayı turnuvada ilk maçı 20 dakika oynadıktan sonra remake yapmak zorunda kaldık diğer maçlar rutin geçti ve 1. olduk. Kafeden ayrılırken ödül hakkında riottan yetkiliyle görüştük ve yedek oyuncumuza rp verilmesini söyledik. Turnuva 16.06.2013 tarihinde düzenlendi fakat rplerimizi 10 gün sonra aldık ve ayrıca yedek oyuncumuza rp verilmedi.

Bu verilen kötü hizmet hakkında change.org sitesinde bir anket düzenlenmiş isteyenler, şikayetçi olanlar katılabilirler:https://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system
    Resmi foruma açtığım konu:http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=22888
    Attığım ticket:https://store.donanimhaber.com/3f/51/1c/3f511c702409d4a089fe0b7f9d320c25.JPG

Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi

• Çalışanlar niteliksiz zaten çok birşey bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sankı orda calıssan full time insanların ticketlerıne bakıcan kendını adamların yerıne koy sonra konu ac bence.
  • Adalet meydanlarında see you

@tamer0505

Adamların işi nedir birader bu neyin kafası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 29 Haziran 2013; 23:02:54 >
  • Ben bunun face adresini istemiştim kibarca reddetmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0505

sen sankı orda calıssan full time insanların ticketlerıne bakıcan kendını adamların yerıne koy sonra konu ac bence.

Sen doktor olup hastalar dururken pavyona falan da gidersin
  • Peki bir düşünmeni istiyorum her gün belli bir saatte ofise gidiyorsun ve bilgisayarın başına geçiyorsun, senin görevli olduğun bölüm belli ilgilenmen gereken konu belli talepler belli. Açtığımız ticketlara 10 günde cevap geliyor. Ticketta söylediğim gibi her gün onlarca riot çalışanı oyun oynuyorken boş vakti buluyorken neden bize 1 hafta sonra cevap geliyor ?
  • Acaba Riot beni ise alir mi :)
  • Adamların işi evet ama gün içinde ne tür ticketlar gidio bi tahmin et, eminim sen riotta çalışsan biyerden sonra fenalaşırsın o gelen ticketlar yüzünden ama nedense iş başkasının olunca admların işi ne oluyo, sanki herkez işini 4-4lük yapıo riot yapmıo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Çalışanlar niteliksiz zaten çok birşey bekleme.

Ekipte çalışacak adam arıolar, git başvurda bişeyler öğret adamlara
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Acaba kriterleri ne ofisteki kaç çalışan üniversite mezunu, kaç çalışanın daha önce elektronik sporlarla ilgili bilgisi var ? Seni neden almasınlar koskoca DH yöneticisisin reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VCR -- 29 Haziran 2013; 23:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bromito

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Çalışanlar niteliksiz zaten çok birşey bekleme.

Ekipte çalışacak adam arıolar, git başvurda bişeyler öğret adamlara

Haklisin qnq hll
  • Bromito kullanıcısına yanıt
    Ellerinde hazır cevaplar var, kalıplar yani. Bir ticketı okumak ve elindeki hazır cevaplardan birini seçip yollamak çok uzun sürmese gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Acaba Riot beni ise alir mi :)

Erdinç bile gittiyse sende gidersin hocam
  • Buraya geli riot fanboylugu yapanlar neden yaptigini aciklayabilir mi? Biz neden sikayetci oldugumuzu soyluyoruz, siz niye memnunsunuz acaba? Yilan size dokunmadigi icin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

sen sankı orda calıssan full time insanların ticketlerıne bakıcan kendını adamların yerıne koy sonra konu ac bence.

Sen doktor olup hastalar dururken pavyona falan da gidersin

+1
  • quote:

Yanık beyin örneği
  • Resimdeki biletine cevap veren Riot Lyanna ile oyun oynamıştım ben geçenlerde . Adam biletlere bakacağına oyun oynuyor çakal . Soraka oynuyordu birde .
  • Hepinize 645746 gün chat ban atiyımda o zaman konuşun bakalım.

Riot Lyanna
  • 4 gün önce ticket attım riot'a chat banıyla alakalı idi. Şu oyunda hiç küfretmedim. Dalga geçmek amacıyla adamların seviyesini inip ''qnq'' tarzı yazıyordum. Takımdaki 4 kişi anlaşıp reportladılar. Konuyu anlattım ticketta ama cevap hala gelmedi. Bekliyorum.. (TR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 29 Haziran 2013; 23:44:26 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.