Şimdi Ara

Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heryerden. reelden de riot offical den ayrıca kariyer.net
  • Dikkat etmeye basladim da TR serveri açıldığından bari forumun eski tadı yok.Birisi Riot un supportunu destekliyor sebepsiz yere sen olsan boyle mı yapardın soyle mı yapardın diyor bak arkadasım o adam o isi sectiyse oraya basvurduysa kendi rizasiyla yapmıştır bu da demek oluyor ki ısını yapması gerekiyor once adabinla konuşmayı öğren ondan sonra buralara gelip birilerini desteklersin.
    Birisi desen " sen kim oluyosun lan adam gibi konus " seklinde ahkam kesiyor cidden saka gibi.

Support un ticketlara geç cevap vermesine gelince 1 yıl westte oynamış birisi olarak; bir ticket attiginizda en geç 2-3 güne cevap geliyordu hatta daha sonra iletişim hızlanıp seri seri konuşup anlaşmaya variyordunuz support ile.Simdi gördüklerim ve okuduklarıma gore birisine chat ban veya ban atıyorlar ticket atıyor bani açıldıktan sonra cevap geliyor.Benim anlayamadığım nokta ise su tr serveri açılali 1 yıl olucak sorunların azalıp iletişimin artması gerekirken tam tersi oluyor, hayır yani eğer support konusunda eksiğiniz varsa oraya girmek icin bir sürü başvuru yapıyor eksiğinizi tamamlarsiniz na , west , eune vs. bu serverlardaki oyuncu kitlesi tr dekinden kac kat fazla siz hesap edin.Bir de kafe turnuvaları konusunda rp olayı var bizim takımın basına da geldi bu, Riottan görevli geldi adam görevli ama üstünde riot görevlisi olduguna dair bir şey bulamazsiniz Riot görevlisi olduğunu bilmeyen birisi sokaktan gelmiş birisi sanar.Neyse sonra RP konusunu konuşalım bari dedik görevlinin dediği aynen soyle: Ben simdi nickleri gonderecegim ellerine ulaştıkları zaman hesabıniza rp ler yatirilacak o günden tam 15 gun sonra rp ler hesaplara yüklendi anlam veremedigim bu adam atesle veya baska bir şeyle mı iletisime geçiyor Riotla 1. 2. 3. Nün toplam 15 hadi yedekler de dahil 21 kısının iletilmesi işlemin yapılması 15 gun mu sürer yapmayın etmeyin.

Ozet olarak Riot Türkiye nin suana kadar herhangi bir gelişim halinde olduğunu göremedim.Bu yazdıklarımdan sonra bana Riot şöyle yaptı boyle yaptı diyecek arkadas varsa lütfen mantıklı ve düzgün bir sekilde açıklasın.Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ncredibilis -- 30 Haziran 2013; 4:33:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bromito

quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Adamların işi evet ama gün içinde ne tür ticketlar gidio bi tahmin et, eminim sen riotta çalışsan biyerden sonra fenalaşırsın o gelen ticketlar yüzünden ama nedense iş başkasının olunca admların işi ne oluyo, sanki herkez işini 4-4lük yapıo riot yapmıo :D

Burdan sana Türkçe öğreten kişiye saygılar.

Öncelikle size teşekkür ederim, forumdaki çocukların anlamayacağını hesaba katmalı ve devrik cümleler kurmamalıydım. Selamınızı bana türkçe öğreten kişiye ilettim. Size sende onun tüm sülalesine selam söyle dememi istedi. Saygılarımla.
    Şu mesaja kadar bu çocuğu tebrik ettim. Dedim ki o kadar insana karşı tek başına aslan gibi savunuyor. Ama bu mesajı görünce bu çocuğunda -15 gruptan olduğunu anladım. :( Neymiş efendim 7 sene wow oynamış 5 sene lol oynamış 15 sene dota oynamış 80 sene fifa oynamış. Kimi yemeye çalışıyorsun abicim sen. Annen bi kere izin vermez sana.

• Özet=team Pentakill in yedek oyuncusuna rp verılmemıs.Onlarda kızıp riotçuları şikayet edıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

Özet=team Pentakill in yedek oyuncusuna rp verılmemıs.Onlarda kızıp riotçuları şikayet edıyorlar

+1
    rp yi alan kişi yedek oyuncuya hediye alsın olsun bitsin bu iş
  • Riot'çuların fakeleri basmış konuyu.
  • Riot çalışanları oyun atıyo falan demeyin hiç sezon 3 başladıktan 1 ay sonra BayE (Erdinç İyikul) profiline bakmıştım 4 maç atmıştı,çoğu nerdeyse hiç oynamıyo ve çoğu kötü oyuncu zaten.
  • Yöneticiler ikiye ayrılır.

"Tutan oyunun yöneticileri"

"Tutması için yırtınan oyunun yöneticileri"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Adamların işi evet ama gün içinde ne tür ticketlar gidio bi tahmin et, eminim sen riotta çalışsan biyerden sonra fenalaşırsın o gelen ticketlar yüzünden ama nedense iş başkasının olunca admların işi ne oluyo, sanki herkez işini 4-4lük yapıo riot yapmıo :D

Burdan sana Türkçe öğreten kişiye saygılar.

Öncelikle size teşekkür ederim, forumdaki çocukların anlamayacağını hesaba katmalı ve devrik cümleler kurmamalıydım. Selamınızı bana türkçe öğreten kişiye ilettim. Size sende onun tüm sülalesine selam söyle dememi istedi. Saygılarımla.
    Şu mesaja kadar bu çocuğu tebrik ettim. Dedim ki o kadar insana karşı tek başına aslan gibi savunuyor. Ama bu mesajı görünce bu çocuğunda -15 gruptan olduğunu anladım. :( Neymiş efendim 7 sene wow oynamış 5 sene lol oynamış 15 sene dota oynamış 80 sene fifa oynamış. Kimi yemeye çalışıyorsun abicim sen. Annen bi kere izin vermez sana.

Yani söyleyecek bir şey bulamayınca yazarken yazı kurallarına uymadığım için sataşan adam değil ama ben çocuğum öylemi. 29 yaşındayım ve bu cümleden nasıl böyle bir şey çıkardın onuda merak ediyorum. Sen kendi yazdıklarının bir aklı başında insana yakışıp yakılmadığına bak. Yazdıklarını bir oku sen kaç yaşındasın sana göre bir düşün.

• RİOT TURKIYE SUPPORTLARI ÖLSÜNLER!!!!!!!!!!!
  • Biz 5 as 2 yedektik, herkese 840 vermişlerdi. ArminA oradaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Biz 5 as 2 yedektik, herkese 840 vermişlerdi. ArminA oradaydı

Omg ArminA ağzına kürekle vursaydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

İyi biri gibiydi, espri yapıyor, sorunlarımızı soruyor, elinde bi çizgile gibi bişeyle oyun hakkında öneri/istekleri yazıyordu

• quote:

quote:

quote:

İyi biri gibiydi, espri yapıyor, sorunlarımızı soruyor, elinde bi çizgile gibi bişeyle oyun hakkında öneri/istekleri yazıyordu

Çıkıştaki çöpü kontrol etseydiniz çıkarken Tabi ki iyi davranacak hep iş bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkıştaki çöpü kontrol etseydiniz çıkarken Tabi ki iyi davranacak hep iş bunlar.

Atar bunu çöpe dedik, söylemedik bişeyler ama adam tarattı pcden, kendine mail attı

Edit aslında kendine mi bilmiyorum, birine attı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 18 Ağustos 2013; 13:18:29 >

• riot çalışanları birşeyler yapmaya çalışıcak kadar oyundan anlasalar zaten tr serveri bu halden biraz daha iyi olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Burda sadee lol supportuula yada volftim support u ile irtibata gecmis arkadaslar konusmasin. Blizzard lol un sahip oldugun oyuncu kitlesinin kaac katina sahip olmasina ragmen 3 SAAT icerisinde cevapliyorlar ve adamlar gerçekten ugrasiyor bunu anlayabiliyorsun. Bunlar insan değilmi sirket degilmi Blizzard? Ayrica adamlarin herseyi planli programli dediklerini yapıyorlar ve aksama olmuyor. Ayrica server cokmesi herkesin dc olmasi gibi bir duruma asla rastlamadim 4 yil wow oynamama ragmen. Ve de ban konularina karsi riota gore milyar kat daha dikkatli ve titizzler. Simdi ben riot u savunan arkadaslara soruyorum bu insanlar hakkinda neden kimse sikayet etmiyor? Ben adamla 1 saat baglanti sorunum hakkinda konustugumu biliyorum. Riot ne yapiyor oto mesaj. Ban ticketi acarsan ayni tip birsey rica etsen ayni tip. Sonra bana savunmayin bu destek sistemini. Adam gibi duzeltsinler isi bilenler geçsin oyle 2 mac anlatip turnuva duzenlemekle olma bu isler.

+1
     Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi

Bi buna bakın bi riotun attığı otomatik cevaplara

Öss de sandım birden kendimi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Burda sadee lol supportuula yada volftim support u ile irtibata gecmis arkadaslar konusmasin. Blizzard lol un sahip oldugun oyuncu kitlesinin kaac katina sahip olmasina ragmen 3 SAAT icerisinde cevapliyorlar ve adamlar gerçekten ugrasiyor bunu anlayabiliyorsun. Bunlar insan değilmi sirket degilmi Blizzard? Ayrica adamlarin herseyi planli programli dediklerini yapıyorlar ve aksama olmuyor. Ayrica server cokmesi herkesin dc olmasi gibi bir duruma asla rastlamadim 4 yil wow oynamama ragmen. Ve de ban konularina karsi riota gore milyar kat daha dikkatli ve titizzler. Simdi ben riot u savunan arkadaslara soruyorum bu insanlar hakkinda neden kimse sikayet etmiyor? Ben adamla 1 saat baglanti sorunum hakkinda konustugumu biliyorum. Riot ne yapiyor oto mesaj. Ban ticketi acarsan ayni tip birsey rica etsen ayni tip. Sonra bana savunmayin bu destek sistemini. Adam gibi duzeltsinler isi bilenler geçsin oyle 2 mac anlatip turnuva duzenlemekle olma bu isler.

+1
     Riot Türkiye Ofisi Çalışma Prensibi

Bi buna bakın bi riotun attığı otomatik cevaplara

1. si wowu 7 sene oynadım 3 saat içinde cevaplanan ticket hiç görmedim.
    2.si wowun oyuncu kitlesi loldan fazla değil. sadece tr serverla bütün wow serverlarının toplamını kıyaslamıosan o ayrı mesele.

Yanlış anlamada bi real id paylaşırmısın veya şu 7 yıldır oynadığın karakterlerden birini vanilliadan beri oynuyosun ya bi görelim.

• MetiLLi M kullanıcısına yanıt
    Bu ne nefret. Ayıp yahu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.