|
Riot’un 250 milyon dolarlık Arcane dizisi finansal olarak başarısız oldu
-
-
250 milyon dolar bu iş için biraz fazla değil mi? Lotr bile daha ucuza yapıldı...
-
Muhtemelen işi tamamen kendileri yaptıkları için maliyetler çok şişmiş olabilir. Benzer uyarlamaları yapanlar genellikle bir Hollywood stüdyosu ile ortak çalışıyor.
-
Batı stüdyoları iyice kafayı yedi
250 milyon nedir arkadaş
Çaycısına kadar herkes yapımcı şirketleri hortumluyor bence.
-
Birileri bu işten kara para falan mı akliyor arkadaş!
250 milyon dolar harca harca bitmez normalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animasyon ve çizim kalitesi olarak çok çok iyi olsa da, bu dizi için 250 milyon dolar çok para.
Hızlı ve Öfkeli'nin son filmi de yaklaşık 340 milyon dolara mal olmuştu.
-
2 sezon k bölümünde lezbiyenlik kokusu aldığım için bıraktım.. yoksa söyleyin izleyelim ..
-
kaliteli bir yapım icine lgbt sokmadan olmuyor finansman gerekiyor
Benim lolcü arkadaşları oyuna bir tekrar başlattı ama 1 hafta oynayıp geri çıktılar. Yani genelde de böyleyse evet çok oyuncu geri getiremediği aşikar.
Bir diziden oyuncu çekeceklerse bu MOBA türü bir oyun değil, MMORPG veya hikayeli benzer bir tür olmalı. Diziden gaza gelen adam dizideki gibi bir hikaye akışı
görmek istiyor, karşısındaki oyun ise alakasız bir türde. Riot MMORPG yapacaktı bu evrende, ona odaklanmalı.
-
Dizideki karakterleri oyunda güçlendirmişler. Diğerleri ezim ezim eziliyor.
250 milyon dolar harcamalıkta bir dizi değil.
az eşcinsellik vardı, mesela jayce ile viktor da yiyişmeliydi, bir sonraki yapımda darius ile draven i gay yapmazsanız adam değilsiniz. Allah belanızı versin bu dizileri küçük çocuklarda izliyor.
-
yuksek kalitedeki animasyonlar her zaman filmden daha pahali oluyor malesef.
-
Gözler fıldır fıldır, hep şaşkaloz bir bakış. Kötü değildi ama çok da waow dedirtmiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamların ipinde değil isterse 300m harcasinlar herifler bildiğin reklam yapıyor Ve zaten bu dizinin hikayesi evrenin en sıkıcı hikayelerinden daha ne cevherler var yapılacak
-
Olay dizi film olsaydı işler çok kolay olurdu zaten. Sen bir online oyun şirketiysen ban sistemini, ceza sistemini, eşleştirme sistemini düzeltmezsen ve rank gibi bir şey koyacaksanda smurf oyuncular hakkında bir şeyler yapmadıkça ne yaparsan yap oyuncu havuzun gittikçe küçülür.
-
İnsanların anlamakta zorlandığı şey şu adamlar ip lerine bir değer kazandırıyor riot şuan mmo yapıyor ve çıktığı zaman league ipsini tanıyan daha çok olduğu için akın edecekler onun dışında yeni singleplayer oyunlar yapıyorlar arcane bunlar için de bir reklam kapısı. Riotun önceden indie yapımcılarla işbirliği yaptığı bir proje vardı riot forge 6 oyun çıktı bu kapsamda.steamde bu oyunların yorumlarına bir göz atın son yorumların hepsi tamamen arcaneden sonra geldim şeklinde ve lol,wild rift,valorant,tft,lor hepsine arcane özel içerikler geldi ve dizinin hypeından dolayı bu oyunlarda arcane kozmetikleri inanılmaz sattı dediğim gibi büyük resimden bakmıyorsunuz. Ayrıca arcane ile evren soft reboot yedi ve eski lore değişti arcane ana canon lore oldu artık. Arcanede gözükmeyen şampiyonlar yeni arcane loreuna göre güncellenecek dediler eğer yeni dizi gelmeyecekse neden böyle bi topa girip kendilerine ek iş yaratsınlar? Saçma olurdu ki sektör analistleri tersini ima edip durmasına rağmen riot her seferinde dizi işine devam edeceğini söylüyor yine söylediler diziler ve single oyunlar devam edecek
-
Riot insanları diziye başlatmak yerine mevcut oyuncuyu tutmaya çalışsa daha iyi olur çünkü oyun oynanmaz halde sadece tr serveri değil euw da aynı sekilde. yuksek elolara çıkamadığınız takdirde düşük zekalı maymunlarla oynuyorsunuz
-
Hayatımda hiç LOL oynamadım ama animasyona bayıldım. Gelecekte ki projeler umarım aynı kalitede olur.
TGA'da hayata geçirilen en iyi oyun uyarlaması Fallout seçildi zaten, bu da haberi doğruluyor gibi bir şey. Animasyon güzel hoş ama gerçek yapım kadar bir şey beklemek doğru değil, 250 milyon dolar da bence bir animasyon için aşırı abartı sayı. Ayrıca 2.sezon kalitesi, 1.sezon kalitesinin yanından bile geçmiyor.
Lezbiyenlik olayına değinecek olursam en azından zorlama olarak sokulmadı, oyunun 10 sene önceki hikayelerinden birine dayanıyor animasyon zaten. Vi ile Cait'in arasındaki ilişki Vi karakteri oyuna eklendiğinden beri biliniyor, haliyle bunu konu olarak almaları çok normal. Ayrıca Netflix olunca tabiki de işlerine geliyor ama hani zorlama bir durum değildi.
-
TGA da en iyinin Fallout seçilmesine çok takılmıyorum zira GOTY olarak astrobot u seçen bir topluluğun Arcane i seçmemesi çok normal.
Arcane bence efsane bir yapım oldu. Umarım firma istediğini alamadığı için devamını getirmemezlik yapmaz. Daha hikayesi anlatılacak bir sürü bölge ve karakter var. Arcane evreni beni MCU dan daha çok heyecanlandırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Batı stüdyoları iyice kafayı yedi
250 milyon nedir arkadaş Çaycısına kadar herkes yapımcı şirketleri hortumluyor bence. |
250 milyon dolar bu iş için biraz fazla değil mi? Lotr bile daha ucuza yapıldı...
|
2 sezon k bölümünde lezbiyenlik kokusu aldığım için bıraktım.. yoksa söyleyin izleyelim ..
|
Benzer içerikler
- ekran videosu alma
- twitter video indirme nasıl olur
- hepsiburada premium ücreti
- instagram keşfete düşme
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X