Şimdi Ara

riota bcrçlandık.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk kez duydum demek ki çalıntı kredi kartı ile çok alışveriş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartıyla yapılan ödemelerin iptal edilmesi/olması durumunda oldukça sık karşılaşılan bir durum, sıra dışı bir durum yok yani. Basit bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

quote:

Kredi kartıyla ödeme yaptığında, kredi kartı iptal edilse dahi ödemeler geri alınamaz.
    Bunun yapılması için çalıntı bildirimi yapılması gerekli,bu kadar basit değil yani.

Öyle yürümüyor riot games'te bu işler,sürekli rp çektiğin kredi kartından sonra başka bir kart ile rp çekersen kredi kartının çalıntı olduğunu düşünüyorlar.Ardından parayı karta iade edip,hesabını banlıyorlar.Hesabını tekrar açtırmak için ise riot'un kredi kartına iade ettiği bedeli yatırman gerekiyor.

3 farklı kredi kartı ile RP yükledim,hiç sorun yaşamadım.
    Ara ara böyle şanssız arkadaşlara piyango vuruyor demek.

Aynen ben de 8 farkli kartla filan aldim rp bi sorun olmadı

• Bende ilk duydum defa valla gerçi RP çekerken PTT işimi görüyor kredi kartını hıc kullanmadım
  • Simdi e bay hesabi gerekiyor sorum su ben üyelik alıp arkadasin kartiyla ceksek olurmu.

• quote:

Kredi kartıyla ödeme yaptığında, kredi kartı iptal edilse dahi ödemeler geri alınamaz.
    Bunun yapılması için çalıntı bildirimi yapılması gerekli,bu kadar basit değil yani.

Kredi Kartı ile alışveriş yaptıktan sonra para karşı tarafa 1 gün sonra geçer o beklediği 1 gün boyunca iptal edebilme şansın var iptal edersen ücret karşı tarafa gitmez ama sen rpyi almış olursun çocugun babasıda büyük ihtimalle öyle yapmış iptal etmiş riotta iptalı görünce hesaba bloke koymus ve çektiği rp parasını istiyor olay bu
  • Öyle bişey var riot yetkileri rüşvet alıyor
  • başka bi şirketi dolandırmaya çalışırken başıma gelmişti bu durum. chargeback diye bi olay var paypal ile alışveriş yaptıktan sonra chargeback başvurusu yaparsanız paranız ödeme yaptığınız şirkete gitmiyor, bu durumda alışveriş yapıp para vermemiş oluyorsunuz, bu durum da doğal olarak o şirketin hoşuna gitmiyor. sadece paypalda değil başka yerlerde de var. senin sorunu çözmen için paypal hesabı açman ve sana verilen mail adresine para göndermen lazım. bu rüşvet, dolandırıcılık gibi bi şey değil riot'un kullandığı paypal adresi var tüm para zaten orada toplanıyor. eksik olan parayı oraya göndermeni istiyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Ray

Simdi e bay hesabi gerekiyor sorum su ben üyelik alıp arkadasin kartiyla ceksek olurmu.

Ebay alışveriş sitesidir, Paypal olmasın.
  • quote:

quote:

Simdi e bay hesabi gerekiyor sorum su ben üyelik alıp arkadasin kartiyla ceksek olurmu.

Pardon evet bir bilginiz varmi başkasının e bayhesabindan yollasak olurmu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

başka bi şirketi dolandırmaya çalışırken başıma gelmişti bu durum. chargeback diye bi olay var paypal ile alışveriş yaptıktan sonra chargeback başvurusu yaparsanız paranız ödeme yaptığınız şirkete gitmiyor, bu durumda alışveriş yapıp para vermemiş oluyorsunuz, bu durum da doğal olarak o şirketin hoşuna gitmiyor. sadece paypalda değil başka yerlerde de var. senin sorunu çözmen için paypal hesabı açman ve sana verilen mail adresine para göndermen lazım. bu rüşvet, dolandırıcılık gibi bi şey değil riot'un kullandığı paypal adresi var tüm para zaten orada toplanıyor. eksik olan parayı oraya göndermeni istiyorlar sadece.

Kardesim diyelim benim kredi kattım yok başkasının hesabindan yapabilirmiyiz.

• ininal kartı ile yapabiliyorsun sanırım paypaldan ödeme bi araştır migroslarda satılıyor 5tl fiyatı var
  • supporta paypal dışında ödeme şansım var mı diye bir sor en doğru cevabı o versin sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

başka bi şirketi dolandırmaya çalışırken başıma gelmişti bu durum. chargeback diye bi olay var paypal ile alışveriş yaptıktan sonra chargeback başvurusu yaparsanız paranız ödeme yaptığınız şirkete gitmiyor, bu durumda alışveriş yapıp para vermemiş oluyorsunuz, bu durum da doğal olarak o şirketin hoşuna gitmiyor. sadece paypalda değil başka yerlerde de var. senin sorunu çözmen için paypal hesabı açman ve sana verilen mail adresine para göndermen lazım. bu rüşvet, dolandırıcılık gibi bi şey değil riot'un kullandığı paypal adresi var tüm para zaten orada toplanıyor. eksik olan parayı oraya göndermeni istiyorlar sadece.

Kardesim diyelim benim kredi kattım yok başkasının hesabindan yapabilirmiyiz.

büyük ihtimal oluyordur, ödemeyi yaparken summoner name ve summoner id'yi not olarak düşersen sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

Pardon evet bir bilginiz varmi başkasının e bayhesabindan yollasak olurmu acaba.

paypal
  • Chargeback olayı başıma geldi, 40 lira borçlandım riota hesap perma banlı görünüyordu.

Borcumu supportun söylediği şekilde ödedim açıldı

Buyur eski konumun linki;http://forum.donanimhaber.com/m_81108752/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Chargeback olayı başıma geldi, 40 lira borçlandım riota hesap perma banlı görünüyordu.

Borcumu supportun söylediği şekilde ödedim açıldı

Buyur eski konumun linki;http://forum.donanimhaber.com/m_81108752/tm.htm

Tmmdir kardesim yarın hallediyorum hayirlisi ile acilsada rahatlasam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

quote:

quote:

paypal

Alışkanlık napalim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.