Bildirim
riota bcrçlandık..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öyle bir şey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning Returns
Öyle bir şey yok.
Hayır kredi kartı üzerinden borc var o yüzden ban attılar. -
Başına gelen var.Sadece gördüm.
Nasıl oldu senin olay? -
quote:
Orijinalden alıntı: ValidatePro
Nasıl oldu senin olay?
Arkadasin hediye ettiği riot babası kredi kartını kesince geri çekilmiş benim başıma kaldı 1 yıl ban vurdular hesaba -
o nasıl iş ki öyle yahu :Oquote:
Orijinalden alıntı: validatedev
Nasıl oldu senin olay? -
Kredi kartıyla ödeme yaptığında, kredi kartı iptal edilse dahi ödemeler geri alınamaz.quote:
Orijinalden alıntı: X Rayquote:
Nasıl oldu senin olay?
Arkadasin hediye ettiği riot babası kredi kartını kesince geri çekilmiş benim başıma kaldı 1 yıl ban vurdular hesaba
Alıntıları Göster
Bunun yapılması için çalıntı bildirimi yapılması gerekli,bu kadar basit değil yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X Ray
quote:
Nasıl oldu senin olay?
Arkadasin hediye ettiği riot babası kredi kartını kesince geri çekilmiş benim başıma kaldı 1 yıl ban vurdular hesaba
Saçma bence. Tamamen parasını almaya odaklı halbuki başka yolları var. Önceden hiç rp aldın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 13 Şubat 2014; 22:16:59 > -
Kanka silkroadda aynısı olurdu supporta mesaj at anlatırlar borcu yatır açılır hesap sen yaz onlara -
quote:
Kredi kartıyla ödeme yaptığında, kredi kartı iptal edilse dahi ödemeler geri alınamaz.
Bunun yapılması için çalıntı bildirimi yapılması gerekli,bu kadar basit değil yani.
Sonucta arkadaşım bende anlamadım habersiz yapmasaydı keşke olsun cok bit meblağ değil sonuctada illa paypallami odicem acaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
quote:
Orijinalden alıntı: X Ray
quote:
Nasıl oldu senin olay?
Saçma bence. Tamamen parasını almaya odaklı halbuki başka yolları var. Önceden hiç rp aldın mı?
Zaten hesap yüklü olmasa yatirirmiyim o borcu cok günahım var.
-
Miktar ne kadar usta ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Burunbaz Haydo
Miktar ne kadar usta ?
20 lira kardeşim cok değil iiki. -
ilk defa böyle birşey duydum çok saçmaymışquote:
Orijinalden alıntı: X Rayquote:
Miktar ne kadar usta ?
20 lira kardeşim cok değil iiki.
Alıntıları Göster -
Öde usta emeğine yazık olmasın -
bi kişinin daha başına gelmişti bu olayquote:
Öde usta emeğine yazık olmasın -
Benim westte geldi bana yaklaşık 150 tl borcu olan arkadaşım babasının kartıyka 2 bundle aldı çaldırdı 80£ ceza var hesapta açamıyorum allahtan ben rp yüklememitimde 30 a kadar kasmıştım ona üzüldüm -
quote:
Kredi kartıyla ödeme yaptığında, kredi kartı iptal edilse dahi ödemeler geri alınamaz.
Öyle yürümüyor riot games'te bu işler,sürekli rp çektiğin kredi kartından sonra başka bir kart ile rp çekersen kredi kartının çalıntı olduğunu düşünüyorlar.Ardından parayı karta iade edip,hesabını banlıyorlar.Hesabını tekrar açtırmak için ise riot'un kredi kartına iade ettiği bedeli yatırman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Subsie
quote:
Öyle yürümüyor riot games'te bu işler,sürekli rp çektiğin kredi kartından sonra başka bir kart ile rp çekersen kredi kartının çalıntı olduğunu düşünüyorlar.Ardından parayı karta iade edip,hesabını banlıyorlar.Hesabını tekrar açtırmak için ise riot'un kredi kartına iade ettiği bedeli yatırman gerekiyor.
3 farklı kredi kartı ile RP yükledim,hiç sorun yaşamadım.
Ara ara böyle şanssız arkadaşlara piyango vuruyor demek.
-
valla ilk duyuyorumquote:
Orijinalden alıntı: Lightning Returnsquote:
Orijinalden alıntı: Subsie
quote:
Öyle yürümüyor riot games'te bu işler,sürekli rp çektiğin kredi kartından sonra başka bir kart ile rp çekersen kredi kartının çalıntı olduğunu düşünüyorlar.Ardından parayı karta iade edip,hesabını banlıyorlar.Hesabını tekrar açtırmak için ise riot'un kredi kartına iade ettiği bedeli yatırman gerekiyor.
3 farklı kredi kartı ile RP yükledim,hiç sorun yaşamadım.
Ara ara böyle şanssız arkadaşlara piyango vuruyor demek.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- otp ne demek
- lol ayak bilmece
- lol chat açma
- lol oyna butonu çalışmıyor
- ağır yara itemleri
- riot mmorpg
- league of legends kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X