Şimdi Ara

Chat Ban Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman konuşma banımın bitmesine 3-5 maç kalsa süre uzatıyorlar.

önce 50 sonra 100 sonra da 400 maçlık ban attılar bu basiretsiz moderasyon, 5 maç kalmış hoop bi 200 daha, o da bitti zamanla hoop bi 50 daha, o da bitti, bi 30 daha, şimdi 30 da bitti, bi 25 daha... hayır cidden hakettiğimi düşünsem laf söylemeyeceğim de bu ne? çevremde günde 3-4 report yiyen adam var, bi kere ban attıklarını görmedim, bana report başına 30 maç ban atıyorlar. reportlanmasam dahi tam banın bitmesine 2-3 maç kalmış tekrar bi' 15 atıyorlar. ban hiç bitmiyor yani, bunun reportla falan da alakası yok.

edit: tam biterken bi 15 maç daha geldi. hayır nedir yani? amaç ne? küfür ettiğimiz yok, millet her gün 5 report alıyor bir şey olmuyor, bana biri haksız report kullanınca hoop 15 maç daha.

edit2: evet bu reportunda bitmesine 2 maç kala hiç report yenmemesine rağmen bi 15 maç daha ban atılmıştır.

edit3: 2 maç kala bi 15 maç daha. herşey çok güzel gidiyor...

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowle -- 31 Ağustos 2013; 11:59:34 >

• artık eskisi gibi değil chat ban sistemi sende sorun olmalı bana da öyle oluyordu supportta baya tartıştım birdaha ban gelmedi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.