Şimdi Ara

Riotun report sistemini çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hesabım 14 gün ban yedi bilerek beslemeden

bu arada sıfır hesap silverdan elmasa 1 ayda falan kastım

hesapta hiçbir chat ban vs olmadı çünkü herkesi muteleyerek oynadım

herneyse şimdi bir maç graves jung geldi rede totem atmadım diye küfür etti çünkü afkydım su içmeye gittim bende sana kazandırmam oyunu dedim bidaha küfür etti oyunu kazandık vs

bidahaki oyun aynı kişi nunu aldı red alt çiminde bekliyorum bu nunu da redin önünde 2 kişi bana daldı kestiler neden gelmedin dedim ağla o.ç yazdı neyse bende feedledim 1 21 oynadım şimdi burada ban yemem haklı sebeptir bu yüzden riota attığım ticket sadece şu oldu 1 oyundan böyle bir ban normalmi dedim evet report sistemi çalışıyor gibisinden bişeyler yazdılar

bunun üstüne yeni bi hesap açtım 30 a kastım seri maçlarını falan attım her oyun istisnasıs küfür ediyorum 10 maçın hepsinde feedledim flame yaptım bronza kadar düşürücem sadece 3 v 3 oynamaya çalışıyorum

şimdi alttaki ekran görüntülerine bir bakın

şimdi ben zaten ban yemedim bu ayrı bişey şimdiye kadar 50 kere yemem gerekiyordu

bu adamları karşı takımda reportladı bende reportladım kimse geri bildirim almadı

Tek bir sebebi var hesapta skin yok hesaba para harcamadık eğer hesaba para harcamazsanız banlanmazsınız RP çektiğiniz an takip sistemine giriyorsunuz şimdiye kadarki rp çektiğim her hesap en ufak "ağla" yazısından bile banlandı ama bunun gibi öylesine açtığım hesaplar banlanmadı

Size tavsiyem hiçbir skine hiçbir heroya para vermeyin bu firma 5 kuruş para haketmiyor haksız ban diye konu açanlar haklıdır altına giripte haketmişsin yazmayın

evet adam hakediyor banlanması gerekiyor ama sadece onun değil veya benim değil bizim gibi herkesi banlarsa oyun düzelir sadece skin alan adama bidaha hesap açar bidaha skin alır kafasıyla ban atarlarsa bu oyun hayatta düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 27 Mayıs 2018; 20:55:58 >

• ne alaka öyle bir şey olsa tam tersi olur
  • para harcanan hesabı banlıyolar ki bidaha para harcasın

para harcanmayan hesapta zaten adamın parası yok der geçer
  • hocam çokmu boş zamanın var bunlarla uğraşıyon
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    15 gün önce işten çıktım hocam

iş bakıyorum
  • Cümleleri art arda sıralayacaksanız rica ediyorum noktayı ara sıra kullanın.
    30 sn lik paragrafı 3 dakikada zar zor okuyorum.

Çözdüğünü iddia ettiğin şey ise, hayatımda duyduğum en saçma teorilerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 28 Mayıs 2018; 3:16:34 >
  • Didnt Read LoL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faceit ban sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *dine ırka falan küfür etmediğiniz sürece, birinin 7 sülalesine oyunun başından sonuna kadar küfür etseniz de BAN YOK,
    * istediğiniz kadar feedleyin feed'den ban yiyen YOK,
    *AFK kalın, gidin haritada boş boş gezin BAN YOK,

ortalama haftada 2 gün oynarım yaklaşık 5-7 tane haklı report çekerim, şanslıysam 1-2 ayda 1 geri bildirim alırım.
    bu da benim çözümlemem rito kimseye ceza vermiyor..
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    üstte yazdığımı okumadın galba

tek maçta feedledim 14 gün ban yedi hesap

küfürden yiyen en az 3 - 4 hesabım var hepsinde sağlam rp çekmiştim

birtek bu hesap ban yemedi bunada rp falan çekmedim
  • Lig yükseldikçe ban yeme olasılığın artar. Para verip vermeme olayı saçmalık. Para vermediğim yüksek ligteki hesabım sadece “alagavat” dediğim için perma yedi. Gümüş ligindeki hesabımla ana avrat sövüyorum her maç 4 report yersem anca chat banı geliyor. Ki bahsettiğim hesaba en az 400 lira falan rp çekmişimdir

Yani anlayacağın düşük liglerin normali bu çünkü sayılamayacak kadar raporlama var sistem bu lige bu normal diyor. Üst ligde ise bu durumlar daha az yaşanıyor bu yüzden sistem cezayı kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rochi -- 28 Mayıs 2018; 18:31:23 >
  • Dostum önermen kesinlikle yanlış. Arkadaşın 3 4 bin lira gömdüğü karakterle her oyun istisnasız ana avrat küfür ediyorum. Herhangi bir ceza almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rochi R kullanıcısına yanıt
    bu daha mantıklıymış çünkü ban yiyen hesap elmas elo

yemeyen hesap silver elo
    Şükür ki dünyada hala mantıklı insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Didnt Read LoL
  • riot 4 el iyi oyuncu 4 el kotu oyuncu yolluyor herkes feedliyo afk kaliyor. ben istisnasiz her el full kufurlu chat kullaniorm herkes report diyor daha ceza gelmedi. riot ban şans işi. ordaki gorevlilere denk geldikce banliyorlar. ben gunde 10 maç yapiorm.mutlaka birini afk kufur vs reportluyorum. herkesin reportunu kontrol edemeyeceklerine gore 10reporttan birini kontrol edip ban atiyorlar sanirim.

• ban sistemini çözememişsin belli .Chat kullanmadığın sürece hiçbir şekilde ban atmıyorlar sohbet cezası bile yok . Korede 280 maç tahm kenc ile %0 win rate olan adam bile ban yemedi .Ben de bu geçen sene 70 üzeri oyun atım %10 win rate ile ne ban geldi ne bir şey . Rp ile alakası yok
  • Feed ve afkdan alacağınız en büyük ceza düşük öncelik sırasıdır daha fazla bir yaptırım olmaz. Adamlar report sisteminden yeteneksiz oyuncu seçeneğini bile kaldırdı.

Küfür hakaret ise düşük lig-unrank hesaplarda 8x 9x yerse belki bir işlem yapılır. Aynı şekilde devam ederse eğer.

Lig yükseldikçe mantıklı geçerli reportlar atılmaya başlar o zaman daha çabuk sonuc alınır.

• 130k rp ederinde kostüm olan hesabım gold civarlarında iken bana küfredene ağır küfretmişimdir. Uyarı dahi almadım.
  • Hacı harbiden haklısın hesapta skin falan yok RP almadım pek adamlara küfürde master yapıyorum küfürden oynayamadım oluyor daha ban falan olmadı.

Alagavat çok güzelmiş hocam. Bundan sonra kullanırım ben bunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.