Şimdi Ara

rip ne olaki!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw internetten pink floyd berlin konserini indirdim. büyük bi hevesle açdım dosyayı ama açılmadı. rip dosyası felan yazıyo özelliklerinde... bsplayer, divx player bide awi prewiew de denedim açmadı. ne yapmam lazım. farklı bi görüntü oynatıcıdamı denemem lazım , yoksa codec felan mı lazım. ayrıca normalde internetten indirdiğim filmleri izleyebiliyorum

forumda aradım bu konuda bilgi ama bulamadım. neden araştırmadan yeni konu açıyon diye kızmayın diye söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydian -- 1 Mayıs 2005, 23:52:47 >

• real player olmasın.
  • real player lamı dene diyosun yani. bi deneyeyim ama pek zannetmiyorum... teşekkür ederim bu arada. bi gün boyunca yardım elini uzatan tek kişisin

konuyu mu yanlış yere açtım acaba? . kimse ilgilenmiyo ya benim topic'le

• dostum rip sıkıştırma demektir.yani genelde dvdrip yazar filmlerin torrentlerinde falan.ama uzantısı rip olamaz.sen dosyanın uzantısına bi bahhta söle. .bin mi?
  • tam girip rest in peace yazıcaktım ama sıkıştırma formatı bencede
  • o dosyaların hepsini ben yapıyom
  • dostun indirdiğin dosya büyük ihtimalle avi.iki-üç sorun olabilir bence birincisi sisteminde kodek yüklü değildir ikincisi indirdiğin dosya bozuk olabilir.üçüncüsü uzantısı image olabilir(zor bi ihtimal oyunlarda olur gennelikle).şimdi codec yüklemen lasım codecler için burayı tıkla eğer codecler yüklü ise divfix ile tamirat yap divfix için burayı tıkla eğer uzantısı .iso yada .bin gibi bişler ise cd ye atmak için gerekli olan programı indirmek içinde burayı tıkla
    umarım yardımcı omuşumdur.Benim aklıma gelen çözüm yolları bu.Ayrıca rip olayı bi uzantı değil bi sıkıştırma yöntemidir rar gibi diyebiliriz kabaca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.