Şimdi Ara

RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 1333mhz görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Gaming 970 anakart , FX 8350 , 2x GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 , XIGMATEK SHOCKWAVE VEKTOR 80PLUS 750W, Windows 7 64 bit kullanıyorum.

İlk montajdan sonra ramler 1333 mhz gözüküyordu. Biostan ram profilini değiştirip , ram mhzını autoda bıraktığımda, biosta 1866 gözüküyor.

Fakat bilgisayarı açıp gerek MSI Command Center , gerek CPU-Z'den baktığımda 1333 olarak gözüküyor.

Yine biostan 1866 gördüğü ram profilinde kalıp , mhz kısmını manuel olarak 1866'ya aldığımda bilgisayar kitlenip açılmıyor. Pili çıkarıp bios sıfırlamam gerekiyor.

ÇÖZÜLDÜ

bios pilini çıkarıp biosu sıfırladıktan sonra ram profillerinde direk ripjawsx 1866mhz olarak gördü. cl ayarları falan her şeyi ayarlanmış şekilde. o profile geçtim sorun halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkyrie -- 15 Mart 2015; 12:59:35 >

• çözüldü arkadaşlar. teşekkürler.
  • Alkyrie A kullanıcısına yanıt
    merak ettim nasıl çözdün ? benzer sorunlarla karşılaşanlar var
  • bios pilini çıkarıp biosu sıfırladıktan sonra ram profillerinde direk ripjawsx 1866mhz olarak gördü. cl ayarları falan her şeyi ayarlanmış şekilde. o profile geçtim sorun halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1x8GB + 2x4GB RAM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.