Şimdi Ara

Rise Of Nations Dünya Fethi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rise Of Nations Serbest Savaş Ayarlarını Yaptım, Oynadığımda Normal Olarak Savaşıyorum Ama Dünya Fethinde Düşmanıda Ben Kontrol Ediyorum Ve Zevki Çıkmıyor, Bunun Ayarları Nereden Yapılıyor..? Düşmanla Ezeli Rekabete Girip Dünyadaki İddiamı Güçlendirmek İstiyorum Ama Adam Hiç Gelişmiyor, Benim Yapmamı Bekliyor, Yardım Lütfen..

• 2 ülke mi seçtin başta
  • abi oyun 10 yıllık oldu oynanmıyor artık yenisi çıkmayacak bu efsanevi oyunun
  • Hayır, Türkiyeyi Seçtim, Yunanistana Saldırdım Ama Düşman Kendini Kontrol Etmiyor, Benim Etmemi İstiyo Yoksa Hiç Gelişmiyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

abi oyun 10 yıllık oldu oynanmıyor artık yenisi çıkmayacak bu efsanevi oyunun

Hala oynaniyor.Hatta 32 kişilik hamachi ağımız var kapışıyoruz kendi aramızda.2 tane Tougher ı yenebiliyorsan soyliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Hala oynaniyor.Hatta 32 kişilik hamachi ağımız var kapışıyoruz kendi aramızda.2 tane Tougher ı yenebiliyorsan soyliyim.

beni orda atıyorlar "Play the tutorials noob" diyerek. halbuki kötü bir oyuncu değilim azcık çağ geliştirmekte yavaş kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

quote:

beni orda atıyorlar "Play the tutorials noob" diyerek. halbuki kötü bir oyuncu değilim azcık çağ geliştirmekte yavaş kalıyorum.

Bizdekiler tamamen Turk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

quote:

Bizdekiler tamamen Turk...

O zaman ben seni ekliyim de bir gün oynarız hep beraber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.