Şimdi Ara

Rise of the Argonauts İzlenimleri - Türkçe Yama Denemesi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
38.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba çook geç çıkacak yada artık adam bu kadar kişinin sözüne alındı hiç çıkarmıcak...
  • hala alındı diyorya ... adam resmen milleti enayi yerine koydu hala daha koyuyor zuahahaha... baksana yaptığına bile inananlar var lol
  • ben "alındı" da derim başka bişey derim seni ilgilendirmez.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House MD -- 24 Şubat 2009; 18:39:59 >
  • aferim bu kararlılığını kişisel gelişiminde de uygularsan hayat yolunda inanıyorumki pek çok zorlu engeli aşacaksın ;) (yazık)
  • Arkadaşlar kişisel kavganızı pm yoluyla devam ettirebilirsiniz

Bu arada @sniper83us'un görüşüne katılıyorum..Bu yamayı yapmak hiç kolay değil ve profesyonellik gerektiriyor. Yalnız ben ve benim gibi hiç ingilizcesi olmayan arkadaşlar dialogları rastgele seçeceklerine en azından türkçe okuyup oyundan daha fazla tad alabiliriz.
  • senle düzeysizleşmicem senin seviyene inemem çünkü ben bu işlerin ne kadar zor olduğunuı biliyorum....
  • Ne Zaman Cıkacak Bu Yama ??? Arkadasım Bilgi verebilirmisin ?
  • Bu işlerin ne kadar zor olduğunu senden iyi biliyorum merak etmede konu o değilki konu senin hala yama beklemen... bekle bekle pm atar size adam milleti aklınca kekledi ! kek olma uyan sevgili kardeşim :)
  • bilemezsin bende daha iyi ben bu işlerin içindeydim 6-7 senedir ama bıraktım. Beklerim ben o seni ilgilendirmez.
  • Bu yalan haberi cıkartan kimse Tr yama hakkında herkese umt verip te milletin sevkini kıran arkadas için forum yöneticileri ya da yetkilileri yapamıyor mu birşey?ayıptır yaaaa bari yalan söleme bide adam mesaj atıp zamanıonda cıkaramadık diyor...
  • Daşok oldu yani
  • Arkadaşlar fazla ingilizcem yok ama ben en azından başlıkları türkçeleştirmeyi deniyorum. Eğer bana yardım etmek isteyen varsa lütfen p.m. atsın en azından

Teşekkürler şimdiden...
  • Türkçe yamayı yapan arkadaş nerelerde ? Ben de çocuklara hak veriyodum uğraşıyorlar ediyorlar diye ama %80 bitti falan filan yazıp ortadan kaybolmaları garip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schizophren

Türkçe yamayı yapan arkadaş nerelerde ? Ben de çocuklara hak veriyodum uğraşıyorlar ediyorlar diye ama %80 bitti falan filan yazıp ortadan kaybolmaları garip.

Bana göre de artık bu yama yalan oldu gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 9 Mart 2009; 21:22:50 >
  • Hala anlamıyor musunuz yalan oldu tabiki beyler.
  • 1 ay önce %90 dı şimdi noldu acaba?

İnsanları kandırmaları hiç hoş değil.
  • Arkadaşlar pm yoluyla aldım linki çeviri mükemmel olmuş ama ispanyolca kelimeleri olduğu gibi bırakmışlar hoş olmş bi bakıma emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ortadan kaybolmadılar her msjıma cvp verdi herlde forumdaki sabırsız arkadaşlara kızdı cvp atmıyor.

videolarda çeviri yok !

Emeğin İçin teşekkürler festos kardeşim!

Söz verdğim için linkini vermiyorum emeğe saygı arkadaşlar Pm atın Festos İsimli Kullanıcıya!

• Türkçe yamada son durum ne acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.