Şimdi Ara

Rise of the Argonauts İzlenimleri - Türkçe Yama Denemesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
38.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak_166

Türkçe yamayı biz değilde oyunun firması yapsa

Ea hariç diğerleri yapmıyor. Bende o yüzden ea şirketinkiler hariç diğerlerininkileri yama yapalım dedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: House MD

quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

Türkçe yamayı biz değilde oyunun firması yapsa

Ea hariç diğerleri yapmıyor. Bende o yüzden ea şirketinkiler hariç diğerlerininkileri yama yapalım dedim...

Ea bi ara türkçe oyunlar gelicek demişti galiba Ben olsam başka şirketlerin yerinde türkçe yama yapar daha çok satardım doğru düzgün güzel türkçe oyun crysis gibi olsa harika olur bide rpg olursa türkçe oyunlar tadından yenmez ama şirketler tr yama yapıp karını 4 e katlıyacağını nerden bilsinki

• quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

quote:

Orjinalden alıntı: festos

Bu kadar insanı bekletip günüde çıkaramamak dokunduki bişeler yazamadım hangi yüzle biras anlayış arkadaşlar emek veriyoruz kırkyılda bi iş yapalım dedik uzun sürdü biras!

güvenimiz boşa çıkmadı.. büyük bir emek harcadınız.. rpg de ilk kez türkçe yama yapıldı sanırım.. elinize kolunuza sağlık.. oyun kurulu yamasını bekliyor.. akşama oynarmıyız acaba?

RPG'de ilk kez türkçe yama yapıldı derken ne demek istedin ?

• daha önce yapıldımı rpg türüne türkçe yama?
  • quote:

daha önce yapıldımı rpg türüne türkçe yama?

Heralde yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Heralde yani

hangisine yapıldı? varmı önerebileceğin?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Heralde yani

hangisine yapıldı? varmı önerebileceğin?

En son Dark Messiah of Might & Magic oynamıştım..Türkçe yaması vardı..
  • tamamdır sağol.. hele bir araştırayım..
  • Oyun cok güzele benziyor bende deniyceğim
  • ben bu çocuğun TR yama yaptığına pm vs ile göndereceğine keseinlikle! inanmıyorum ... sallamasyona devam (durmak yok yola devam mode on :P )
  • Yamayı yapan arkadaşımız bir açıklama yapabilirsen seviniriz.
  • Ortalık baya bi karışmış. Ama yamayı göremedim ben hala? Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.
  • Arkadaş inat yaptı vermicek herhalde
  • yaw ben 2. bölümü geçemedim sarayın içinde birileriyle konuşup duruyom çıkış nerde veya ne yapmam gerekiyo ingilizcem pek yok türkçe yama gelince geçerim diyodum onunda gelceği yok galiba
  • Yav sitem edenlerin yanında etmeyenlerde yanıyor. Sırf yama için oyunu oynamıyordum. Ama artık beklemenin manası yok, ilk işim eve gidince silmek olur sanırım. Yinede çabanız için teşekkürler.
  • Benim oyun almanca. Oyunun ingilizce dil dosyalarını atabilir misiniz? Sesler değil sadece altyazılar ingilizce olsa yine yeter.
  • bilader şuan yama ne aşamada? bittimi? ben başta bitti anladım ama ortada birşey yok.. eğer bitmediyse gelişmeleri belirtirsen daha iyi olmazmı? yani şuraya bir iki cümle yazılması çok zor değil.. tamam 14 şubat demiştin yetişmedi normaldir az bir iş yapılmıyor sonuçta.. eğer yine çıkmadıysa hiç olmazsa ne aşamada olduğunu veya aklında şu zamana yetiştirebiliz gibi bir düşüncen var ise at bizede bizde tutalım.. elimizde bir şey bulunsun..
  • arkadaşlar bende arkadaş 2 tane mesaj attım ama cevap vermedi. Galiba yamayla ilgili bazı sorunlar var sorun varsa bile söyleki bilelim de ona göre beklemeyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House MD -- 21 Şubat 2009; 15:08:11 >
  • bitirdim en sonunda sildim oyunu ya el insaf 10gb yer kaplıyor oyun Yamanın geleceği yok gelse de arkadaşın yayınlayacağı yok ingilizcesi olmayan arkadaşlar haritadan yararlanıp oynasınlar oyunu zaten türkçe yamada gelse okunmaz o kadar dialog oyunun bi başında bi sonunda hareket var oda hep aynı adamları öldürüon
  • Oyun oynanması gereken bir oyun.Hikayesi ve bunu anlatım tarzı çok güzel.Karakterler harika.Grafiklerse yeterince iyi.MEkanlar da oldukça tatmin edici şekilde tasarlanmış ne çok büyük ne çok küçük.Ne fazla kalabalık nede boş...
    Yanlız oyunda bir minimap uygulaması olmaması saçbaş yolduruyor insana.Sürekli haritaya bakmak için menüde gezmek oyundan kopmanıza sebep oluyor.Ve oyunun bir başka göze batan eksiside aksiyon dengesinin iyi kurulamamış olması bazen saatlerce tekbir karşılaşma olmaksızın ilerliyorsunuz ki buda sıkıyor..
    Şu yama konusuna gelecek olursak.Şu anda yama bekleyenlerin saf olduklarını düşünüyorum.Oyunu oynadıysanız anlatımındaki şiirselliği de farketmişsinizdir.Böylesi bir çeviri birkaç amatörce mümkün değilki hakkıyla ve heleki buakdar çabuk yapılabilsin.BEn bu işe girişen arkadaşı taktir etmekle birklikte başarılar diliyorum ama bir beklentim yok...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.