Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Sıkıntı yok. Beklemedeyiz. :)
  • PC, Xbox One grafik karşılaştırma gifleri.

• 89 Tl'den daha uyguna alabileceğimiz bir yer var mı? Enpara kullanıcısı değilim. Enpara indirimi fiyatına yakın (60TL gibi) bir fiyata bulabilirsem almayı düşünüyorum...
  • 2K kullanıcısına yanıt
    PC her zaman ki gibi tokatlamış....
  • Preload açildi 18GB.
  • Kinguin keyi vermedi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

oy oy grafiklere bak yav
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

grafikler resmen, ezmis gecmis konsolu , ucuzcu konsolcular simdi agzi acik izliyorlardir.

bu arada oyun steamde onyuklemeye acildi mi beyler?
  • ooo preload açılmışsa saldıralım
  • Demek açılmış ön yükleme sömürelim 50mbit gece kuşu AKKsiz fiber ile,
    superonline geldi ttnetin yontma taş devrinden sonra uzay çağını yaşıyormuşum gibi

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]
  • Boyutu baya az geldi bana. 30-50gb lara aly?tyrdylar tabi.
  • Boyutu baya az geldi bana. 30-50gb lara alıştırdılar tabi.
  • Korsancılara Rise of the Tomb Raider'dan kötü haber:

Son birkaç yıldır Fifa başta olmak üzere birçok yapımda kullanılan Denuvo Anti-Korsan yazılımı, neredeyse kırılamayacak kadar güçlü bir kalkan olmayı başardı. Kırılan oyunların bile uzun aylar sonra Torrent sitelerine düşmesi, Denuvo'nun korsan yazılım karşısında ne kadar güçlü bir koruma olduğunu bizlere defalarca kanıtladı.

Bugün ise Far Cry: Primal ve yalnızca 3 gün sonra PC sürümü piyasaya sunulacak olan Rise of the Tomb Raider'ın da Denuvo ile korunacağı ortaya çıktı. Far Cry: Primal'in kullanıcı sözleşmesinde ve Rise of the Tomb Raider'ın destek sitesinde görünen bilgilere bakılırsa, bu iki yeni oyunu çok süre, belki de hiçbir zaman korsan sitelerde veya torrent sitelerinde göremeyeceğiz.

Kısaca seve seve orjinal satın alacaksınız.

Kaynak:
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Far Cry: Primal ve Rise of the Tomb Raider'da korsana geçit yok!
    http://www.merlininkazani.com/Far_Cry_Primal_ve_Rise_of_the_Tomb_Raiderda_korsana_gecit_yok-oyun_haber-86346p1.html

Ayrıca nvidia sitesinden editlediğim güzel bir oyun içi 4k görüntü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 26 Ocak 2016; 8:21:34 >
  • Steam indirimlerini beklerim ben eğer alacak isem. Multisi olmayan bir kaç saatlik bir oyuna o kadar para verilmez. Bu arada bence oyunlar kırılacak.
  • Just Cause 3 hala kırılamadı oyun cıkalı 2 ay olucak..
    Muhakkak kırılacaktır ancak şu birkaç ay kırılmasını bekleyenler haya kırıklığı yaşayabilirler..
    Bende oyunu bitirdikten sonra elden çıkartırım gibime geliyor.
    Ayrıca oyunun boyutru bana da az geldi , senaryo kısa anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Demek açılmış ön yükleme sömürelim 50mbit gece kuşu AKKsiz fiber ile,
    superonline geldi ttnetin yontma taş devrinden sonra uzay çağını yaşıyormuşum gibi

kurdun mu oyunu?
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Oyunu indirdik ama açılmadı ..ayın 28 inde oynayabilecez.
  • 89 lira gibi bir fiyat için korsan oynamaya değmez arkadaşlar. Aral mantısı ile 189 lira olsa haklısınız ama bu fiyat alınabilir bir seviyede. İndirim dönemi bekleyen arkadaşları ayrı tutuyorum.

Uzun süredir beklediğim bir oyun. Bende ilk gün oynayanlardan olacağım.

• valla acikcasi ben bu oyunu ps4 de oynamaya planliyordum ama gec cikacagi icin pc ye aldim ps4 aldigimdan beri pc ye oyun almiyorum son 2 senedir nerdeyse ama bu tomb raider olunca duramadim mecbur aldim simdi bu oyunu bitircem kosede durcak ama ps4 e alsaydim aldigim fiyatin 10-15 tl biraz daha ucuza koyup satardimoyunu digital oyunlar boyle ps4 de satma sansimiz var ama steam de aldinmi duruyor oyle neyse saglik olsun lara cimin cani sagolsun diyorum lara nin hatrina aldim zaten
  • Türkçe alt yazı desteği var mı oyunda?

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Malesef tazmanca bile koymuşlar.yine turkce dil paketi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.