Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakikaten çok ağrıma gidiyor bu mesele. Binlerce yıllık köklü bir geçmişi olan matematiksel bir dili bu denli yok saymalarında kasıt var bence. Diğer dillerde altyazıyı bırakın seslendirme bile var. Oyunu gerçekten çok beğenmeme rağmen çevirisi yapılana, indirime uğrayana kadar almayı düşünmüyorum. Tomb Raider, araştırma yapıla yapıla gidilen bir oyun olduğu için oyunu kelimesi kelimesine anlamak büyük keyif veriyor.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Tomb raider 2013 ü tekrardan oynuyorum 2 sene aradan sonra , tabii türkce dil paketini de kurduydum...
    Harika bir deneyim oluyor oyunu anlayarak oynamak senaryoya hakim olmak...
    Bu dil paketi işinde biraz Microsoftun eli varmış gibi geliyor bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

89 lira gibi bir fiyat için korsan oynamaya değmez arkadaşlar. Aral mantısı ile 189 lira olsa haklısınız ama bu fiyat alınabilir bir seviyede. İndirim dönemi bekleyen arkadaşları ayrı tutuyorum.

Uzun süredir beklediğim bir oyun. Bende ilk gün oynayanlardan olacağım.

Eyvallah fiyat makulde opsiyonel kısımları atlayınca 8-9 saat süren bir oyun için 89 TL fazla gibi. Rise of the Tomb Raider PC'ye geliyor diye önceki oyunu geçtiğimiz günlerde bitirdim, beğendim de ama 89 TL verilir mi şüpheliyim. Ancak dediğim gibi, burada fiyat uygun tutulmuş ancak oynanış süresi kısa.
  • 89 lira 10 12 saatlik oyun icin bence de fazla witcher mgs 89 dan cikti ama en azindan oynayis sureleri uzun artik indirimleri bekleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

valla acikcasi ben bu oyunu ps4 de oynamaya planliyordum ama gec cikacagi icin pc ye aldim ps4 aldigimdan beri pc ye oyun almiyorum son 2 senedir nerdeyse ama bu tomb raider olunca duramadim mecbur aldim simdi bu oyunu bitircem kosede durcak ama ps4 e alsaydim aldigim fiyatin 10-15 tl biraz daha ucuza koyup satardimoyunu digital oyunlar boyle ps4 de satma sansimiz var ama steam de aldinmi duruyor oyle neyse saglik olsun lara cimin cani sagolsun diyorum lara nin hatrina aldim zaten

Bilmediğimden soruyorum, ben bu oyunu enpara ile alsam (65 liraya geliyor), buna özel bir steam hesabı açıp, sadece bu oyunu alıp, bittiğinde satsam olmuyor mu? Böyle olursa, 50 lira gibi bir rakama satarım, alan da kazanır.
  • İlk oyundan sonra bu oyun gözüme güzel gözükmedi fakat umarım yanıltır.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    aynı düüşüncelere sahibiz hocam..
    bencede oyunun pahalı oldugunu düşünen arkadaşlar (oyun süresine ve multiplyaer olmayışından ötürü) yeni steam hesabı açıp onun üzerinden oyunu alıp, tekrardan hesabı satabilirler..
    zaten bu oyuın koruma devam ettiği sürece (yaygınlaşarak) bu sisteme dönülebilir.PSN kardeşliği gibi döngü oluşturulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

89 lira gibi bir fiyat için korsan oynamaya değmez arkadaşlar. Aral mantısı ile 189 lira olsa haklısınız ama bu fiyat alınabilir bir seviyede. İndirim dönemi bekleyen arkadaşları ayrı tutuyorum.

Uzun süredir beklediğim bir oyun. Bende ilk gün oynayanlardan olacağım.

Eyvallah fiyat makulde opsiyonel kısımları atlayınca 8-9 saat süren bir oyun için 89 TL fazla gibi. Rise of the Tomb Raider PC'ye geliyor diye önceki oyunu geçtiğimiz günlerde bitirdim, beğendim de ama 89 TL verilir mi şüpheliyim. Ancak dediğim gibi, burada fiyat uygun tutulmuş ancak oynanış süresi kısa.

Oyun fiyatları maalesef 60 dolar ama bu adamlar tüm oyunlarını 89 liradan çıkarıyor. Henüz Aral eli değmemiş. Yapımına uzun Kısa bakmaksızın 60 dolar etiketi ile gelen bir oyun için fiyatı tr şartlarında uygun. Tabii ödemek istemeyeni anlarım ama Xbox One da 200 lira ödedi adamlar aynı oyuna. Ben ismine ve kalitesine güvenip almayı düşünüyorum. Yoksa yaz indiriminde %30 yada %50 görür. Fiyatı fazla bulanlar için en uygun dönem yaz indirimi.

kesinlikle cok iyi yaparsin taktik guzel bu oyun icin yapilcak en iyi yapilcak taktik olur
  • Oyunu, al takasla yapan adamın, korsan kullanan adamdan farkı yok. Hatta yapımcılar takas işinin daha tehlikeli olduğunu söylemişti.

Biri oyun alsın aynı oyun 10 kez takaslansın ne güzel değilmi? şirkette avcunu yalasın.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Koskoca ps4 de xbox one da bile kardeslik var ne varki bunda biri oyunu aliyor 10 el degistiriyor 2 senedir ps4 de oyunlari boyle alip satiyorum 60 dolara aliyom bi hakkini satiyorum 2 hak oldugu icin bence cok guzel sony de izin veriyor buna

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    iyi o zaman korsan alsın bu mu daha iyi peki?
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Yahu firma açısından bakınca, ne farkı var senden almışım yada bir yerden indirmişim. Adamların cebine giren bişey yok sonuçta.
  • PS4 ve XboxOne'da kardeşlik sistemi var. Aldığın oyunun secondarysini verebiliyorsun. Eğer adamlar önlem almak isteselerdi, bu olayı engellerdi veya sadece bir defa kullanma hakkı verirlerdi. Peki oyunu kutulu alıp bitirince satınca da mı aynı şekilde düşünüyorsun ? Sonuç itibariyle ben bu oyunun mülkiyetini almışım ve kullandıktan sonra satıyorum. Herhangi bir yerde oyunu satmak yasak diye bir ibare gördün mü? Gidip korsanla karşılaştırıyorsun. Bence düşünce yanlış. O mantıkla baktığında 2. el her şey için yasak olmalı. İyi o zaman oyunu aldım, ilelebet tutmak zorundayım, televizyon aldım, koltuk takımı aldım, devamlı tutmak zorundayım. İşgüzarlığı bırakın.

Ben hesap açtım, oyun çıkınca enpara ile alıp 65 liraya getireceğim oyunu. Kardeşimle oynayıp, 50 liraya satacağım. Mart ayına kalmadan satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 27 Ocak 2016; 14:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

89 lira 10 12 saatlik oyun icin bence de fazla witcher mgs 89 dan cikti ama en azindan oynayis sureleri uzun artik indirimleri bekleyecegim

Düzeltme: Witcher 59 liradan kutulu 69 liradan Steam olarak çıktı.
  • PC collectors edition icin harika bir lara heykeli var

http://www.tombraiderstore.com/rise-of-the-tomb-raider-collectors-edition.html

Turkyiede satan bir yer bulamadim.

Heyecanla bekliyoruz
    Karde?lik olayyny Microsoft ve Sony getirdi, konsollaryna oyuncu çekmek için, git Ubisoft yada Activision'a sor memnunmusun diye adam hayyr der nasyl memnun olsunki?

Zaten bu tarz homurdanmalar ara ara haber oluyor.

Koltuk satynca gidip yenisini alyyorsun de?ilmi? herhalde halyda oturmuyorsun, gene bir firmadan gidip alyyorsun yenisini.

Bu oyunu satynca gidip gene aynysyny alacakmysyn peki?

Ayryca benim için millet oyunu nasyl oynuyor hiç bir önemi yok, benim oyunuma gelip kary?myyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Karde?lik olayyny Microsoft ve Sony getirdi, konsollaryna oyuncu çekmek için, git Ubisoft yada Activision'a sor memnunmusun diye adam hayyr der nasyl memnun olsunki?

Zaten bu tarz homurdanmalar ara ara haber oluyor.

Koltuk satynca gidip yenisini alyyorsun de?ilmi? herhalde halyda oturmuyorsun, gene bir firmadan gidip alyyorsun yenisini.

Bu oyunu satynca gidip gene aynysyny alacakmysyn peki?

Ayryca benim için millet oyunu nasyl oynuyor hiç bir önemi yok, benim oyunuma gelip kary?myyor sonuçta.

O oyunu satıp başka oyun alırsın, koltuk gibi. Yasak ibaresi yok, satmakta mahsur yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

89 lira 10 12 saatlik oyun icin bence de fazla witcher mgs 89 dan cikti ama en azindan oynayis sureleri uzun artik indirimleri bekleyecegim

Düzeltme: Witcher 59 liradan kutulu 69 liradan Steam olarak çıktı.

Tesekkurler benim aklim suan ki steam fiyatinda kaldi

• Önyükleme bitti, oyun gece 12den sonra mı açılır belirli bir saati var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.