Bildirim
Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Keşke gece açılsaydı ama yarın akşam 8'de açılacak. -
Tomb Raider 2013 ü az önce turkce altyazı yamasıyla tekrar bitirdim. senaryoya da tam hakimken oldu mu şimdi yeni serisinde Turkce altyazılı gelmemesi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
Keşke gece açılsaydı ama yarın akşam 8'de açılacak.
hayda en son soma yı bitirmiştim uzun aradan sonra bu oyunu oynamayı bekliyordum kötü haber oldu.Önceden pre order ile aldığım call of duty advenced warfare gece 12 de açılmıştı bu niye böyle oldu ki saçmalık gerçekten. -
Genelde gece yarısı 2'de açılıyor oyunlar ama evet nedense böyle ayarlamışlar bunun saatini. Eğer steam öne aldıysa bilemem de dünkü geri sayıma göre böyleydi. -
GTX 780 de oynuyormuş video için 30'a kitlemiş FPS'yi kitledim dediğine göre daha yüksek performans alıyor demek ki, sistem performansını merak edenler için fikir verebilir bu bilgi.
HBAO + özelliği.
Xbox One versiyonunda çevre Lara'ya göre tepki vermiyormuş yani ufak bir çalının yanından geçtiğinde çalı hareket etmiyormuş PC de ediyor.
Daha yumuşak, güneşin durumuna göre gölgeler.
Daha fazla detay seviyesi.
Distance View de pop-in ler aynı. Fakat yakın seviyede detay seviyesi daha sonra yüklenirken PC de zaten yüklü oluyor.
SSAA 4x seçeneği.
Nvidia kartlarına özel Exclusive Fullscreen özelliği ile 1920x1080 monitörde bile, monitörün çözünürlüğünden daha yüksek çözünürlüklere çıkma imkanı sunuyormuş. Ben bu özelliği ilk defa bu videoda duydum ama tam olarak bunu dedi.
Öyle saçma bir porta benzemiyor zaten 780 rahat oynatıyormuş tabi FXAA ile oynuyor ama geri kalan her ayar en yüksek ve PC için bir sürü özel ayar sunmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 27 Ocak 2016; 17:45:10 > -
bakalım r9 280 ile nasıl performans alacağım.Witcher 3 te full e yakın ayarda 30 un altına hiç düşmüyordu. -
% de kacta bitti oyun bende dun bitirdim tekrar dan oynayim dedim ama o kadar kasa kirdim mektup topladim yinede %65 de bitti oyun ilk oynadigimda da 50 felandi sanirim -
Witcher 3 de 30'un altında düşmüyorsanız bunu rahat oynarsınız diye düşünüyorum. -
Her yeri eşmeme rağmen %85 de bitti ...
Rise of da da yavaş yavaş sindire sindire oynarım %100 için bakalım.
Ayın 2 sinde başlıcam oyuna , yarın İzmire 5 günlük iş seyahatim olduğundan mecbur.
gece açılır diyordum açılmıycakmış.en azından grafik ayarlarını kurcalar 1-2 bölüm geçerdim diye düşünüyordum ama malesef... -
inşallah artık bakalım bu zamana kadar hep fiyat performans kart kullandım,yavaş yavaş zorlanmaya başlayınca bir sonra ki fiyat performansa geçiş yapıyordum ama bu nesil konsollar güçsüz gelince r9 280 hala full ve full e yakın çalıştırıyor oyunları 1080p 30 fps de umarım rise of tomb raider da hayal kırıklığı yaşatmaz
-
xbox one ve pc karsilastirmasini izledimde wow diycek bi fark varmi arkadaslar gercekten bu arada karsilastirma yapilan sistem ne pc ciyim nede konsolcuyum 2 yerde de oyun oynarim ya videoyu iyi editleyemisler ondan cok fark yok yada gercekten fazla fark yok xbox ile nette paylasilan resimlere bakiyorum birde videolara bakiyom resimlerin uzerinde oynuyorlar sanirim netlestirmek icin
Intel Core i7-5820K 6x 3.3 GHz
16GB DDR4 Crucial Dual Channel 2133MHz (2x 8GB)
ZOTAC GeForce GTX 980Ti Amp! Extreme Edition 6GB
500GB SATA III Samsung 840 EVO SSD
2TB SATA III Western Digital Red WD20EFRX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 27 Ocak 2016; 17:53:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Nvidia kartlarına özel Exclusive Fullscreen özelliği ile 1920x1080 monitörde bile, monitörün çözünürlüğünden daha yüksek çözünürlüklere çıkma imkanı sunuyormuş. Ben bu özelliği ilk defa bu videoda duydum ama tam olarak bunu dedi.
hocam DSR özelliğinden bahsediyorsunuz..
1080p Full hd tv ve full hd monıtorlerde Nvidia Ekran kartlarının DSR özelliği ile 2k , 3k ve 4k çözünürlükte muhteşem bir görüntü elde edebiliyorsunuz...
yaklaşık 1.5 yıldır bu özellik nvidia ekran kartlarında mevcut .
Ancak ekran kartınız minimum gtx970(max. 2k için) ve üzeri olması lazım. -
Oyun gece açılır sanıyordum. Yarın akşam 8 olması kötü olmuş. Bu arada eskisini indirip Türkçe yama ile oynayayım tekrardan. Hikayeyi çat pat hatırlıyorum (ingilizce olarak oynamıştım). -
yarın saat 20.00 damı açılcak kesin ? -
Oyunu almak istiyorum ama kararsızım. 1 ay önce falan 2013 oyununu %60 lara getirdim fena sardı.Henüz bitirmedim.
2013 deki oyunda online kısmı var bu oyuna da daha sonraları online modun ekleneceğini düşünüyorum . -
Boş boş 60-70 saatlik hikaye modu koymaktansa dolu dolu 10-12 saat benim için yeterlidir bir önceki oyundaki hikaye sunumunun üstüne koymuşlarsa ne ala -
Steam'de Oyun 20 saat sonra açılacaktır diyor. Yani TR saati ile 20:00 'a denk geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KuvvetMira27
Boş boş 60-70 saatlik hikaye modu koymaktansa dolu dolu 10-12 saat benim için yeterlidir bir önceki oyundaki hikaye sunumunun üstüne koymuşlarsa ne ala
Kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X