Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Felaket geliyorum diyor sanki. Çıkışını bu şekilde yaparsa patch beklerim ben oyun adam olana kadar. Gerçi ne kadar düzeltilebilir bu aşamadan sonra, orası da muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benchmark için sizi bu konuya alalım

http://forum.donanimhaber.com/m_113970881/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 28 Ocak 2016; 17:43:54 >
  • LoL için 1300 lira max bütçe ile notebook arıyorum önerileriniz nedir

• Son 2 saat. Hadi bakalım.
  • arkadaslar gtx 660 ekran karti diger ayarlar low da yada normal de olsa 1920*1080p olarak oynatirmiki acaba fazla grafik takintim yok 1080p acsin orta ayarda yeter benim icin
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Açabilirde açamayabilirde. GTX 680 Very High 1080P'de 23 FPS vermiş. Low'da biraz daha yükseleceği kesin. GTX 660 1080P'de oynatır. Ama 720P ihtimalini de değerlendirebilirsiniz hocam.
  • Beklenen rehber yayınlandı:
    www.geforce.com
    Rise of the Tomb Raider Graphics & Performance Guide
    http://www.geforce.com/whats-new/guides/rise-of-the-tomb-raider-graphics-and-performance-guide

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    eyv hocam pc sikinti valla sistemden dolayi ps4 e gectik oda ps4 e gec cikcak sanirim o yuzden pc ye aldim ne guzel oynardm ps4 e ciksaydi yokki soyle bi gtx980 imiz ucursun bizi
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki GTX 980 de uçurmuyor bu oyunda, ayakları yerden kesiyor anca
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

• Oyunu deneyecek olan arkadaşlardan ss'ler ve optimizasyon hakkında bilgiler bekliyoruz
  • Erişim açıldı.
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Tabloda bir sıkıntı var galiba. 60fps çalıştıran kart görünmüyor listeye göre
  • acildi beyler oyun
  • oyun çıktıktan sonra %10 indirim geldi ya
  • Optımızasyon kotu degıl arkadaslar.. Ayarlardan shadow bırtek hıgh ve sac ayarı normal onun dısında hepsı sonda 40 - 50fps cıvarı gıdıyor sımdılık...
    not: Golge ayarı very hıgh - Sac ayarı en ustte - aa: msaa 3 - 4 fps farkedıyor sadece..
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 28 Ocak 2016; 20:45:15 >
  • Oyunun optimizasyon harika. İlk baş FXAA'da imiş. 60 FPS gayet akıcı diyordum. Sonra baktım. SSAA 4x yapınca yer yer 20 FPS'lere düştüğünü gördüm. SSAA 2x yapınca sabit 40 fps aldım desem yeridir. Bütün ayarlar olabilecek en son ayarda. (Ram gözünüzü korkutmasın, arkada bir çok uygulama açık)
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU][simage]http://imageshack.com/a/img905/7871/j6Ee1z.jpg[/simageRise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 28 Ocak 2016; 20:20:10 >
  • GT645m en düşük ayarlarda 20 fps
  • Optimazasyon kötü değil.Gönül rahatlıyla oynayabilirsiniz.

Amd FX 8350 işlemci ve r9 280x ekran kartıyla full detail açık (SSA2X) ortalama 47 fps alıyorum.Daha çıkacak driver updateler ile biraz daha stabil olacağını düşünüyorum.Keza oynamalar yine de var. 45-60 fps arası gel-gitler oluyor. Genel anlamda bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 28 Ocak 2016; 20:25:59 >
  • oyunu en ucuz nerden buluruz ya.50-60 tlye imkansızmı arkadaşlar

enpara çıkartmak baya uzun sürer
  • Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.