Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ayarlarında sorun mu var texture lowda aynı fps very high aynı fps

Edit: + olarak şu gtx99999999 kartı olup da optimizasyon harika diyenler bi uzaklaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda2B -- 29 Ocak 2016; 3:08:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Bugüne kadar bir oyunda gördüğüm en sağlam grafikler bu oyunda.
    Sırf bu görsel şölen için bile almaya değer...

Star Wars Battlefront oynamadiniz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantısı var. Fikir vermesi açysyndan 4K da 30-33 FPS veriyor tabi ki FXAA ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 29 Ocak 2016; 8:49:40 >
  • Valla hiç beceremem böyle ounları en son küçükken oynamıştım ps1 de tomb raider'i

ama Steamde 80TL fiyatı görünce dayanamadım aldım inşallah pişman olmam free roam mı veya değilmi bilmiyorum umarım hikaye modu uzun sürer.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Hocam fxaa yı kapatıp bakarmısın birde 4k da???
    Birde 2K da herseyı fılleyıp denermisin sanaa zahmet:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Hikaye modu tatmin edecek gibi 6 saat olmuş oynama sürem daha yüzde 22 deyim ama araştırarak gidiyorum her yeri

• bende sirf kota sifirlanmadan indiriyim diye bugun alacam oyun kasacak gibi geliyor ama bakalim sikintisiz olursa bi tanede season pass cakarim cunku o hayatta kalma modunu gerçekten istiyorum

• fxaa ile olunca performans çok iyi. ki gayet iyi gözüküyor fxaa ile. 70-80 fps ile oynuyorum. 4x açıp 25-45 e düşeceğine böyle iyidir. kalan her şey maksimumda. gtx980 ile.

oyunda shadow sorunu var bu arada. hareket ettikçe titreme oluyor ve bozulma oluyor. aydınlık yerde karda fln belli olmuyor ama karanlık yerlerde baya belirgin oluyor. dikkat eden var mı bu duruma. aydınlık bi yerde grafik çok güzelken karanlık bi bölgede xb360 ile oynuyorum gibi hissettiriyor o texture ve gölgeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Hikaye modu tatmin edecek gibi 6 saat olmuş oynama sürem daha yüzde 22 deyim ama araştırarak gidiyorum her yeri

Hikaye iyi hoşta oynayabilecekmiyiz bakalım

Herkez fpsden şikayet etmiş özellikle orta halli notebook kullanıcıları (benim gibi)

Benim sistem i7 8gb ram ekran kartı 940m

Gta yı fln rahat oynuyorum ama tomb raider zorlayacak gibi inşallah 20-30 fps üzerinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Torrente gırıpta bulmaaya calışma bulamazsın hatta bırkaç ay yada yıl kırılmasını bekle...just causedekı koruma bundada var...

Bu arada malesef 5 gunluk iş seyahatıne cıktıgından ancak pazartesi gunu oynayabılcem oyunu,
    Yaws hiç gtx980ti ile 2k ultrada oynayan yok mu oyunu performansı nasıl bi anlatın???

Birde senaryo olarak tomb raider 2013 ıle baglantısı varmıdır yokmudır ?? Var yada yok demeniz yeterli

Denuvo he? Acelesi yok, zaten sabırsızlıkla beklediğim bir oyun değil. 5-6 ay sonra da oynarız no problem.

• Vay arkadaş millet oyunu bitiricek , biz ptesi ye kadar ancak görüntüler ve yorumları okuyarak geçiricez..
    Ptesi burayı ss ile gömerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya?asyn emek hyrsyzly?y diyorsun yani..!!!
  • Oyunu 3 saatlik bir oynama süresince gayet yeterli buldum.Özellikle mimik hareketler ve atmosfer konusunda baya bir bir gelişme olmuş.Oynanış neredeyse diğer oyunun aynısı.Gizlilik teması iyi işlenmiş.

Hikayede fena değil şuan için.Serinin ilk oyununu beğenen bu oyunuda beğeneceklerdir.

Nvidia kullanıcısı olan arkadaşlar , ayın 27 sinde çıkan driver ile ekran kartınızı güncelleyin.Aksi takdirde 980ti ile 30-40 fps alırsınız :) Güncellemeden sonra hemen olması gereken fps değerlerine ulaştı.
  • 2K da her şey açık SMAA ile yoğun sahnelerde bile 52'yi görüyor ama çoğunlukla 60. SSAAx4 ile 20'leri görüyor FXAA kapalıdıysa 3-4 FPS kazandım sadece 4K da. FXAA ve SSAAx2 o kadar fark etmiyor ama SSAAx4 tam anlamıyla dibe düşürüyor performansı.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Satyn almak için sebebim yok. Pahaly olmasyny Tr deste?inin olmamasyny öne sürebilirim veya zaten bayylmady?ymy, denemek amaçly oynayaca?ymy, bitirsem bile bir daha yüzüne bakmayaca?ymy söyleyebilirim. Bu oyunun yapymcylary korsany önleseler de benden kazanç sa?layamazlar. O yüzden tarty?myyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Satyn almak için sebebim yok. Pahaly olmasyny Tr deste?inin olmamasyny öne sürebilirim veya zaten bayylmady?ymy, denemek amaçly oynayaca?ymy, bitirsem bile bir daha yüzüne bakmayaca?ymy söyleyebilirim. Bu oyunun yapymcylary korsany önleseler de benden kazanç sa?layamazlar. O yüzden tarty?myyorum bile.

Iyi de bundan bizene ne yaparsan yap!

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Iyi de bundan bizene ne yaparsan yap!

Mesajımı kime yazmışım ve neden yazmışım ona bir bak. Ayrıca seni ilgilendirmiyorsa bunu bana niye yazıyorsun ki? İlgilenmiyorsan cevap yazmazsın, okumazsın değil mi? Biri tanımadığı birini yargılar. Onun yargılamasına cevap verirsin öteki kendisini hiç ilgilendirmediği halde savunma yapan birine "bize ne" diye muhalefet olur.

Bu forumda çok değişik tipler var yahu. Çok ilginçsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Hikaye iyi hoşta oynayabilecekmiyiz bakalım

Herkez fpsden şikayet etmiş özellikle orta halli notebook kullanıcıları (benim gibi)

Benim sistem i7 8gb ram ekran kartı 940m

Gta yı fln rahat oynuyorum ama tomb raider zorlayacak gibi inşallah 20-30 fps üzerinde olur

Hocam bende gt645m var. Mad max, mgs v gibi oyunlari cok rahat akici bi sekilde oynadim. Fakat bunda en dusuk ayarlarda 15 20 fps aliyorum.

• bende de gtx 765m var bakalım ne olacak benim oyunu indirmem 2 gün sürer
  • arkadaşlar crack falan yok piyasada hala dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.