Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun on numara arkadaşlar optimize olarak biraz daha iyi olabilirmiş ama parasına değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

oyunu en ucuz nerden buluruz ya.50-60 tlye imkansızmı arkadaşlar

enpara çıkartmak baya uzun sürer

2 gune gelmsti bnmki kardsm uzun bi sure deil yani enparadan da dha ucuza bulablecegini sanmıorm:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

quote:

2 gune gelmsti bnmki kardsm uzun bi sure deil yani enparadan da dha ucuza bulablecegini sanmıorm:/

nisanda kampanya bitiyor diyolar
  • abi acayip canım çekti ya normalde indirime girince almayı düşünüyordum ama %10 bile cazip geldi şuan sıkıntı oyunu almasını alırım da ben oyun kadar endurance modu da almak istiyorum yani season passle falan 125 oluyor bilemedim
  • oyun gayet iyi benim gtx660 bile 35-40 fps veriyor diger ayarlar felan normalde fistik bi grafikleri var oyunun daha ne olsun gtx999 olanlar sikayetci adamlar bende anlamadim nasil oluyorda begenmiyorlar
  • Oyun fena değil performanstan da memnunum,herşey High 35-45 arası gidip geliyor AA=FXAA . Fakat bi patch şart,alakalı alakasız yerlerde Gpu kullanımı 0'lara kadar düşüyor.Özellikle cutscene'lerde,ram kullanımı da uçuyor o ara bende.2-3 kere tekrar edince bu olay crash yiyorum.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yazabilir mi?

Edit: Sovyet kampına geldiğim noktada oyun her ayarda neredeyse oynanamaz durumda.Neredeyse diyorum bana göre 20 fps kabul edilemez çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veinglory -- 28 Ocak 2016; 23:30:29 >
  • Benim ati 5730 1gb vram bu oyuna yetmez de mi, neyse artık ps4 e çıkmasını bekleyecem mecbur, alıp bi denesem mi, olmazsa iade ederim, kararsızlık zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende böyle diyor steam beni mi trollüyor anlamadım.
    Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmiyahki

Oyun fena değil performanstan da memnunum,herşey High 35-45 arası gidip geliyor AA=FXAA . Fakat bi patch şart,alakalı alakasız yerlerde Gpu kullanımı 0'lara kadar düşüyor.Özellikle cutscene'lerde,ram kullanımı da uçuyor o ara bende.2-3 kere tekrar edince bu olay crash yiyorum.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yazabilir mi?

aynı olay bende de oluyor maalesef oyunda sıkıntı yok ama cutsceneler de oyun donuyor saçmalıyor atlaya atlaya ilerliyor en sonda crash yedi oyun az önce.Canımı sıktı bu durum
  • oyun çok güzel olmuş 2 saat kadar oynadım
    imzamdaki sistemle high-ultra karışık aa: smaa vs sabit 60 fps alıyorum hiç fps drop olmadı crash vermedi oyun
    şimdi season pass almayı düşünüyorum
  • Bugüne kadar bir oyunda gördüğüm en sağlam grafikler bu oyunda.
    Sırf bu görsel şölen için bile almaya değer...
  • oyunu pre-order aldık arkadaş oynayamıyoruz böyle bir şey yok
  • oyun oynanmıyor şuan da bende.Ara videolarda oyun sapıtıyor anlamsız bir şekilde donuyor ya da atlaya atlaya gidiyor.Gpu kullanımı sıfıra düşüyor bu anlarda update gelmesi lazım sırf bende değilse tabi hata
    edit:az önce yine takıldığı ara video da ilk başta bir takıldı sonra sorunsuz devam etti video.İlginç gerçekten böyle böyle bitireceğim galiba oyunu ama baltalıyor aldığım zevki maalesef.Bu arada grafikler inanılmaz olmuş hayran kaldım
    edit2:evet ara videolarda ki takılma nedeni texture quality denmiş.Very high tan,high a alınca sorun düzeldi umarım update gelir bu hataya.Gerçi very high ile,high arasında ben hiç bir fark göremedim belki tv ye geçsem fark belli olur ama 24inc monitörümde fark belli olmuyor hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 29 Ocak 2016; 1:15:03 >
  • Bu oyunu uzun süredir bekeleyen birisi olarak..

Rise of the Tomb Raider - Digital Deluxe Edition

Nedir ne değildir..Alınmalı mıdır ??

Ne gibi fazlalıkları vardır normal düz oyuna göre deluxe edition un ??

Bilgilendirebilir misiniz..?
  • Budfox B kullanıcısına yanıt
    season pass dahil onda season pass içinde de bir tane hayatta kalma modu bi tane ekstra hikaye 3 tane de silah zır falan olan paket var

edit : 1 mod da sonradan gelecekmiş heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 29 Ocak 2016; 0:20:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

quote:

nisanda kampanya bitiyor diyolar

simdilik ole diolarda ben hc sanmıyorum bitecegini adamlar icin baya karlı iş cunku en kotu yıl sonuna uzar gibi gorunuyor..
  • 1:30 kadar oynadım, devam etmek isterdim yarın iş güç olmasa...

İlk olarak eleştirilerimden başlayayım. Kontroller klavye ile çok rahat gelmedi bana, deneme fırsatı bulamadım ama yarın wireless Xbox 360 gamepad ile oyuna devam etmeyi düşünüyorum. Daha rahat olacağına eminim.

Grafikler abartılacak düzeyde iyi değil. Kesinlikle daha iyi grafikli oyunlar mevcut. Hele safkan PC tabanlı bir oyun varken... (The Witcher 3 gibi) Witcher 3'de herşeyi köklediğim zaman 30 FPS'nin altını gördüğümü hatırlıyorum. Fakat bu oyunda bu değerleri anca SSAA 4X açtığınız zaman alıyorum ki inanın grafiğe bariz bir farkını da görmedim SSAA'nın. FXAA gayet yeterli. Zaten SSAA farkını görmek için görüntüyü sabitleyip zoom yapıp ufak detaylara bakmanız lazım. F/P getirisi olarak leş bir seçenek. Tavsiye etmiyorum.

Oyun PC için güzel optimize edilmiş, ufak tefek görsel bozulmalara şahit olabilirsiniz. Özellikle Lara'nın saç efektlerinde. Fakat kesinle oynamayı olumsuz etkileyecek kötü bir optimizasyon söz konusu değil, FPS değerlerinde de oyun içi ani düşüşler olmuyor fakat ara videolardan oyuna geçildiği zaman bende yer yer ufak takılmalar oluyor. Birden ara videoyu kesip oyuna döndüğü sahneler sık olunca oyun içinde, bu olay ufakta olsa can sıkıcı olabiliyor.

Ayrıca ara videolara hiç dokunulmamış sanırım Xbox'dan direk aktarılmış.

Hal böyle olunca Xbox'daki oyun içi grafik ve ara video grafiği birbirini dengelerken PC'de ara video ve oyun içi grafik arasında bir dengesizlik oluşmuş gibi geldi bana. Tabi bu benim teorim Xbox'da ve PC'de deneyim eden arkadaşlar varsa daha net bilgiyi verebilirler bu konuda.

1:30 saatlik oyun deneyimime gelecek olursak, saatin nasıl geçtiğini anlamayacağız baştan sona aksiyonu bol bizi bekliyor gibi. Uncharted vs Tomb Raider tartışması başlatmak istemem ama PC'de Uncharted benzeri deneyimi yaşayabileceğiniz yegane oyun, açık net. Sindire sindire oynamak lazım, en zor seçenekte başlayacaktım da onun bir üstünü seçtim. Keşke en zoru seçseymişim dedim. Şuan çok zorlayacak bir aksiyon yaşamadım vakti bol olan ve sağlam survivor deneyimi yaşamak için en zordan başlayın bence.

Oynadıkça yazımı düzenlerim, iyi oyunlar.

GTX 970 - 4670K - 16 GB DDR3 RAM
  • Tomb Raider 2013'u oynadim en son. Adamlar gercekten gercekciligin dibine vuruyorlar. O cevre efektleri, cevreyle ana karakterlerin etkilesimi(soguga sicaga olan tepkisi vs.) sacin her bir teline kadar ele aliniyor. Ozellikle Lara'nin cekici sesi, aciyi her hissedisinde verdigi tepki, yuzundeki o gulumseme gibi bir suru ayrinti ozellikle son oyunlarda muazzam isleniyor.

Ancak bu kadar emege ragmen, Lara nasil oluyor da acikmiyor ya da susamiyor zorlu yolculugu boyunca?

Nasil oluyor da yakin dovus diye bir sey yok hala bu seride? Tekmeler, yumruklar ve hatta daha onemlisi herhangi bir dusmanla karsilastiginda bedenini kullanarak dovusmesi gibi ayrinti neden hala yok anlamiyorum. (o, senaryoya bagli olarak belirli tus kombinasyonlari kullanarak yaptigimiz button mashing olayindan bahsetmiyorum).

Bu arada, donanim olarak uc asagi bes yukari The Witcher 3 Wild Hunt gibi epey canavar bir sey tatmin edecek ne yazik ki. Profilimdeki donanimla The Witcher 3'u akici oynayabiliyorum imaj cozunurlugunden epey feragat ederek. Rise of the Tomb Raider da oyle olur benim icin.
  • Ben saatin nasıl geçtiğini anlamamışım. Oyun bağladı beni kendine desem yeridir. Hep "şurayı da yapayım, kapatıyorum" diye diye 6 saat oynadığımı fark ettim. Sadece karlı olan yerde (bilenler bilir) FPS 18-20'lere kadar düşüyor. İç mekanlarda 35-45 arası (her şey sonda, SSAA açık) gidip geliyor. Oyunu beğendim. Bugünlük bu kadar yeter. Yalnız güncelleme gelmesi gerek. Ara sahnelerde bazen çok sapıtıyor. Bazen hiç bir sorun yokmuş gibi devam ediyor.
  • Hocam sizin sistem nedir zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.