Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Şu versiyonda türkçe de olaydı keşke.. O zaman almayı düşünürdüm ama xbox oyununu 250liradan sunmak olmamış. Oyun süresi 25saat ise oldukça iyi ama..

uk psn de 170 liraya alabilirsinız hocam
  • Oyun 60 Fps miydi ?
  • Ben kutulu alacağım.
    Hepsiburadada 170tl daha uygun fiyata var mı?
    http://www.hepsiburada.com/rise-of-the-tomb-raider-20-yil-ozel-p-HBV000001LMY5

Amazonda 56$'a geliyor.
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    mario128 ekiden ps3 oyunları aldıgımız bir yerdı
    yenilenmiş ve pre orderda bircok oyunda spotcudan uygun fiyat gördüm
    https://mariio128.com/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-ps4-eu.html

50 dolar kargo bedava 2.bölge
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    30fps

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Oyun süresi ne kadar arkadaslar bitiren varmı?

gayet tatmin edici uzunlukta ben o kadar oynadım hala bitiremedim hikayeyi birde yan görevler ve DLC'ler var düşünün gerisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 22 Ekim 2016; 14:12:06 >
  • oyun bitti. genel olarak %66 tamamlanmiş. oyun oynanis saati yazmiyo heralde ama 15-16 saat olmustur. %100 yapmaya calisayim bakalim nekadar sürecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Oyun süresi ne kadar arkadaslar bitiren varmı?

gayet tatmin edici uzunlukta ben o kadar oynadım hala bitiremedim hikayeyi birde yan görevler ve DLC'ler var düşünün gerisini.

Sagol hocam bakalım bende alıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam bitirdim ben de... Uncharted killer demişlerdi bu oyun için :) Tabi ki Uncharted'la boy ölçüşemez ama bağımsız olarak baktığımızda gayet de üst düzey, güzel bir oyun olmuş. Oynarken hiç sıkılmadım, karakter gelişimi olsun, craft sistemi olsun, oynanış olsun, bulmacalar, çatışma mekanikleri vs. fazlasıyla tatmin etti beni. Keşke biraz daha az atlayıp zıplasaydık, yer yer tek canımı sıkan bu oldu sanırım. Bitirdiğimde %60'lardaydı, Baba Yoga diye hikaye DLC'sini de aradan çıkardım. Adını yanlış hatırlamıyorumdur umarım :) Bir sürü yan görev, keşfedilmeyi bekleyen hazine ve mezarlar kaldı, oyun gerçekten uzun ve bitmiyor ama BF1 ve Fifa17'ye zaman ayırmak istediğim için satmaya karar verdim. Fakat oyun yokluğunda kesinlikle ilaç olacaktır... Dediğim gibi bi Uncharted kesinlikle değil ama Uncharted tarifesinde kaliteli bir oyun olmuş.
  • bu oyun ps tarafında beklenen ilgiyi görmedi gibime geliyor. konusu çok suskun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

bu oyun ps tarafında beklenen ilgiyi görmedi gibime geliyor. konusu çok suskun.

Kırgınlık olduğu kesin gibi Ps4 e geç çıkmasından dolayı.

• Oyunu bügün bitirdim verdiğim paraya değdi diyebilirim.

Oyunu normal şekilde bu kupa yüzdesiyle bitirdim , platin kasmaya gerek duymadım.Normal hikaye ve Baba Yaga'yı bitirdim o kadar.Kutulu olarak arşive alıcam ileride ucuzlayınca o zaman kasarım artık platin.

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 26 Ekim 2016; 12:31:32 >

• oyunu alanlar memnunmu?

• Dr.M D kullanıcısına yanıt
    ben cıktıği gibi aldim güzel oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ben cıktıği gibi aldim güzel oyun

hocam satmayı düşünürseniz bana haber verin

• Dr.M D kullanıcısına yanıt
    tamam hocam oyunu bittirdim zaten ama yapacak çok şey var hala vakit buldukça oynuyom şuan.
  • Oyun umduğumdan çok daha iyi çıktı. Uncharted özleyenler kesinlikle denesin.

• Oyunu xbox one da oynuyorum. Kesinlikle parasını hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. PS 4 e DLC ile geldi bu da bir avantaj. Grafikler muazzam, bazen oyunu bırakıp manzaraya dalıyorsunuz özelikle karlı ortamlarda geçen oyunları sevenler çok beğenecektir. Oyunun videoları yerinde ve güzel, ingilizce bilmeseniz bile senaryoyu anlıyorsunuz, güzel işliyor.

Tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Oyunu xbox one da oynuyorum. Kesinlikle parasını hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. PS 4 e DLC ile geldi bu da bir avantaj. Grafikler muazzam, bazen oyunu bırakıp manzaraya dalıyorsunuz özelikle karlı ortamlarda geçen oyunları sevenler çok beğenecektir. Oyunun videoları yerinde ve güzel, ingilizce bilmeseniz bile senaryoyu anlıyorsunuz, güzel işliyor.

Tavsiye ediyorum

görev çokluğu açısından zengin mi hocam oyun ?

• Bir Assassin's Creed gibi sürekli alabileceğimiz görevler yok. Oyun içerisinde belli başlı yerlerde görevler var sadece.
    Yani görev anlamında çok zengin diyemeyiz fakat haritada bulabileceğimiz gizli hazineler veya challange lar var. Bunlar açısından zengin.
    Daha çok senaryo odaklı bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 5 Kasım 2016; 8:41:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.