Bildirim
Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyuna başladık bakalım şimdiden 2 partımız oldu bakalım kaç partta bitecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine bilmece bulmaca az aksiyon çok değilmi henüz almadım ama hala o Mısır piramitlerinde geçen oyunu unutmadım ne uğraştırmıştı yahu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sipru81
yine bilmece bulmaca az aksiyon çok değilmi henüz almadım ama hala o Mısır piramitlerinde geçen oyunu unutmadım ne uğraştırmıştı yahu :)
4. Oyunu diyorsun sanırım. Bayagı zor oyundu.
Aynen o oyun keşke şimdiki grafiklerle yapılsa tadından yenmez
quote:
Orijinalden alıntı: sipru81
yine bilmece bulmaca az aksiyon çok değilmi henüz almadım ama hala o Mısır piramitlerinde geçen oyunu unutmadım ne uğraştırmıştı yahu :)
keşke
tomb raider 1*2*3*4*5 yapsalarda hd olarak başka bişey istemem
bu arada serinin en zor oyunu 4 dür çok çok zordur ve en sevdiğim oyunudur hatta geçenlerde zorlandığınız oyunlar diye başlık açmışlardı oyunlara bakıp güldüm tomb raider diye yazdım kimse yorum yapmadı yeni nesil çok kolaycı ve online oyundan başını kaldıramıyor
zaten artık böyle oyunlarda pek yapılmıyor ..... -
Aynen hocam keşke yapsalar ya. En sevdiğim seridir ilk oynadığım oyundur ayrıca. 3. oyundu sanırım bi bölümden sonra 3 farklı yerden başlama seçeneği sunuyodu londra, nevada(çöl), ormanlık bir yer. En sevdiğim oyun odur. Hele nevedada 2.kısım hapishaneye girdiğimiz yer efsanedir. Keşke hdsini yapsalar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dilocrom
quote:
Orijinalden alıntı: defected
sidik yarışı yapar gibi grafik karşılaştırmak veya tartışmak pek tarzım değil ama bu değişikmiş
6.000-7.000 liralık pc'ye karşı 1.700 liralık pro
ilginç geldi
Tolga tam anlayamadım ama açık ara PC önde mi diyorsun?
karşılaştırmak saçma olmuş diyorum
hangisinin önde olduğunun oyunculara faydası yok
aklı fikri iyi grafik görmek olup oyun oynarken 31 çekenler düşünsün
-
Son zamanlarda oyunu alan var mı acaba en uygun nerden alabilirim ? (kutulu) -
ŞUAN psn de 89 tl en uygun burası başka bu fiyata bulamazsın indirim bitmeden al
Evdeki neti apartmanın dandik alt yapısı yüzünden kapatmak zorunda kaldık, o yüzden kutulu dedim :) -
Rise of the Tomb Raider TR PSN'de 89 TL'den satiliyor, bu firsati kacirmayin.
Duzeltme: İndirim 03.12.2016 tarihine kadar gecerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 3 Aralık 2016; 14:09:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Rise of the Tomb Raider TR PSN'de 89 TL'den satiliyor, 2-3 saat sonra eski fiyatina donecek.
Store'da 1 Aralık 15:00, 3 Aralık 17:00 yazıyor, yarın değil mi son günü? -
Son 15 dakika indirim için, bilginize.
Dün akşam bizde arkadaşla beraber aldık 45 er tl düştü kişi başına :)
İndirim de 3/12/2016 saat 04:00 a kadar yani bu gece yarısını geçtikden sona sabah 4 e kadar.
Seriyi sevenlerin kaçırmaması gereken bir fiyat :) -
1996dan beri tüm seriyi bitirdim, son oyunlarda asla ilk 5 efsanenin havası yok, openworld olmaya çalışan son 2 seri yine oynanıyor ama artık sadece ismi Tomb Raider, ruhu başka bir oyun, eski serilerde, özellikle ilk 5 seride kazandığı popülerliği kullanıyor gibi.
Bir de Uncharted collection Tr dublaj ve Uncharted 4 Tr dublaj olayına alıştık, Tomb Raider da hep birşeyler eksik hissi oluyor, anlasan da diyalogları Tr dublaj büyük bir ayrıcalık bizim için, severek oynuyorum yine de ama bir Uncharted keyfi olmuyor bende, tahtını Uncharted serisi aldı gerçekten.
-
Ben çıkaramadım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X