Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nostalji :-((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Son 15 dakika indirim için, bilginize.

Nereden çıktı bu dün saat 15'de bitecek muhabbeti ya. Hem indirim konusunda hem bu konuda dile getiriliyor. Bi yerlerde geri sayım varmış ondan mı diyorsunuz?
    4 senedir bu kampanyada yeni oyun gelmeden indirimdeki oyunun fiyatı değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 3 Aralık 2016; 10:55:21 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    senelerdir karşılaştırılıyor bu kanalda,xbox one ile de karşılaştırma yapılıyor hangi platforma çıktıysa onunla karşılaştırılıyor,elbet herkes sonucunu biliyor fakat fark az mı çok mu ona bakıyor ona göre hangi platformda oynayacağının tercihini yapıyor. (sadece tomb raider için konuşmuyorum)
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Evet maile gelen reklamda geri sayım vardı o sebepten böyle birşey söylüyorduk fakat troll çıktı 😂

• definitive edition bitirince almaya karar verdim .o zamana kadar yine bu seviyelere gelebilir fiyatı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

senelerdir karşılaştırılıyor bu kanalda,xbox one ile de karşılaştırma yapılıyor hangi platforma çıktıysa onunla karşılaştırılıyor,elbet herkes sonucunu biliyor fakat fark az mı çok mu ona bakıyor ona göre hangi platformda oynayacağının tercihini yapıyor. (sadece tomb raider için konuşmuyorum)

valla dediğim gibi derdi grafik olan 7-12 yaş arası beyine sahip kitle düşünsün

adamlar babasının hayrına yapmıyor sonuçta
  • defected kullanıcısına yanıt
    devir böyle hocam herkesin derdi artık grafik öyle olmasa PS4 Pro , Xbox Scorpio çıkarmıydı
  • Beyler 1080p en iyi grafik moduna oyun kumlu bir görüntü hakim oluyor Üstteki resim 1080p en iyi grafik modu alttaki ise tv full HD olmasına rağmen 4k grafik ayarı. Oyunu xbox da oynamıştım böyle kumlu bir görüntü yoktu. Şu an en sonki güncelleme yüklü
    Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU)Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU)

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tomb raider mükemmel bir oyun Uncharted falan hikaye kalır yanında ama oyunu almak için sabırlı olmak gerek 89 tl çok 6 ay sonra hadi en kötü 1 yıl sonra 49 tl den satılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi olmuş hakikaten özellikle haritalar bayağı büyümüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında oyun sadece Xbox a çıkmıştı, Uncharted serisiyle kıyaslanıyordu forumda,
    Youtube videolarında da atmosferi fena durmuyordu.

Ama denedim gördüm, oynadıktan sonra şunu net olarak belirteyim;

Uncharted collection dan sürükleyicilik ve kontrol olarak geride, ama Uncharted 4ten her yönden geride, Uncharted şuan daha dolu bir oyun, atmosfer olarak, kontrol olarak, sürükleyicilik olarak ve bir tık grafik olarak Uncharted 4 diyorum, Tomb Raider eskidenmiş, olmuyor.

• Özellikle sibirya görevinde kasmalar çok fazla dikkat eden oldu mu bilmiyorum genelde oyunda çok fazla ağırlaşma var akıcılık yok optimizasyonu iyi yapılmamış.Bunu ne zaman düzeltirler bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resdent

Özellikle sibirya görevinde kasmalar çok fazla dikkat eden oldu mu bilmiyorum genelde oyunda çok fazla ağırlaşma var akıcılık yok optimizasyonu iyi yapılmamış.Bunu ne zaman düzeltirler bilmiyorum.

Pro da dicem ama onda bile fps düşüşü var arada.
    Exclusive oyunların gözünü seveyim, hem kaliteli hem TR desteği var

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Haklısınız katılıyorum bir uncharted Last of us olamaz.

• Tomb raider kaç saat sürüyor ortalama bitirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 6 Aralık 2016; 13:23:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bariz kasıyor ps4 te,resmen rezalet telefonlarda oyunlarda güncellemelerle içine ediyolar herşeyin ,port edilmiş edilmemiş umrumda değil ben gördüğümü bilirim ps4 pro için yapılanlar hiç etik değil
  • Bundan önceki bütün oyunlarını bitirdim. Hayran olduğum bir seri. Oyunu almak istiyorum. Bu ay lçerisinde digital bir indirim kampanyası daha olur mu? 100 lira benim için makul bir seviye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Tomb raider kaç saat sürüyor ortalama bitirmesi

Herşeyi toplayarak, haritayı gezerek, yan görevlerin bir kısmını yaparak, yani sindire sindire oynadım 28-30 saat falan sürdü

• Grafikler kötü,bu nesil için.xbox360'in bir tık üstü diyebilirim.tek sevindirici yanı,oyunun özüne dönmüş olması.diğeri gibi full öldür paracala kır dök gibi değil yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Oyun bariz kasıyor ps4 te,resmen rezalet telefonlarda oyunlarda güncellemelerle içine ediyolar herşeyin ,port edilmiş edilmemiş umrumda değil ben gördüğümü bilirim ps4 pro için yapılanlar hiç etik değil

Ben ps4te yeğenim pro da oynuyor, ikisinde de fps düşüşü var, geniş alanlarda sağ analogu çevirerek etrafa bakın oyun kasıyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.