< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan495 -- 23 Nisan 2018; 21:6:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan495 -- 23 Nisan 2018; 21:6:46 > |
2 gün sonra %20 olacak ve oynanış videosu yayınlıcam :) Bana inanmayıp troll bu arkadaş diyenlere en temizinden bi kapak olacak :)
|
KarapathiaN hakli cikti. Helal olsun iyi trolledi insanlari. Yok oynayis videosu koyacagim yok bilmem ne yapacagim dedi, hicbir sey gostermedi. Yamanin da %72 ye geldigine de inanmiyorum, isin icinden siyrilmak icin de bahane uydurdu.
|
yahu adam toptan trolledi herkesi işte. şimdi de kıs kıs gülüyordur. yakında yeni bir nickle yeni bir oyunu çevirecem diye daha yola çıkar. yazık bundan ne zevk alıyorsa artık.
şimdi çeviri işi yapacaksın ve yedeklemen olmayacak öylemi yahu bu bahane bile trollükte oskar alır. |
Tropico 5 ve bu proje nedense aynı menşeli olduğu izlenimini uyandırıyor. Ayrıca açıklamaya rağmen aynı mazereti ısrarla sürdürmen niyetinin ciddiyetsizliğini gösteriyor. Forumu trolleyip durma istersen. Forumda fazla duygusal arkadaşlar var iki yama başlığıyla kendilerinden geçiyorlar, ama her gördüğün sakallıyı deden sanma dostum.
Gerek Tropico 5 gerekse Risen 2'yi belli şahıslar çevirecekler diye değil çevrilebileceğini göstermek için yardımcı oldum. Bu arkadaş olmaz bir başkası çıkar yapar, elde kaynak olarak durur. |
Bu gibi yalanlar çoğaldı oyuna ait bir menü ekranı çevir paylaş herkesi kandır şerefsizlik başka bir şey demiyorum.
|
6 eylül 2017den beri konuyu takip ediyorum, bir günde %12 çevirmiştin... Video atacağım ki inanmayanlara kapak olsun dedin 2 gün süre verdin 2 ay bekledim ne video ne screenshot bir şey atmadın şimdi de gelip, hard diskim yandı, çok üzüldüm. Size de ders olsun diyorsun... Ders olan bir şey var o da kanıt sunulamayan hiçbir şeye inanmayacaksın...
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|