Şimdi Ara

Risen 2 Dark Waters Türkçe Yama Çalışması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konunun buradan silinmesi lazım.Belli ki yama iptal. İleride bakarız falan dediler ama ben hiç zannetmiyorum. Konu silinsin de en azından çevirmek isteyen olursa ''zaten çeviriyorlarmış '' deyip vazgeçmesin.
  • Mechazawa kullanıcısına yanıt
    Risen 2 Dark Waters Türkçe Yama Çalışması
    DiaRisen 2 Dark Waters Türkçe Yama Çalışması
    diyalog dosyalarından bazılarıda çevrilddi . Menü bile eksik deme:) Sadece denemek için yaptım.Bölücek arkadaşlarıda bulmaya başlıyorum . 1 2 kişi tane buldum.

• bu yamada varmı acaba bir gelişme ilk risen kadar olmasada sonraki iki oyunda kaliteli yapımlar bence çok göz ardı edildiler malesef
  • Modlardan ricam bu konunun kapatılmasını istiyorum. @BlogKaan

@Vito Scaletta21 diğer nickiyle @TheCrew21 nickli arkadaş, geçen hafta şahsıma özel mesaj atarak, Risen 2 ve 3'ün çevirisine başladığını söyledi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Halen bekliyoruz. @evohan
  • Risen 2 Dark Waters ve Risen 3 Titan Lords'un Türkçe yamalarından hala daha ses seda yok. Böyle kaliteli ve güzel RPG oyunlarının Türkçe yamaları niye bu kadar gecikti ve gecikmeye devam ediyor anlamış değilim .
  • Yamanın son durumu hakkında bizlere bilgi verebilecek birileri var mı acaba ?
  • Yama konusu ölmüş gibi görünüyor. Risen ile Gotik serilerinin dünyalarını sevsemde 2. oyun gerçekten çokta oynanacak bir hali yoktu. Bununla uğraşacağınız kadar keşke Gotik 3 falan çevirseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 16:14:15 >
  • Yama maalesef iptal edilmiştir, konuyu kapatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Yama konusu ölmüş gibi görünüyor. Risen ile Gotik serilerinin dünyalarını sevsemde 2. oyun gerçekten çokta oynanacak bir hali yoktu. Bununla uğraşacağınız kadar keşke Gotik 3 falan çevirseydiniz.

Ben bir kere başlamıştım ama oyunda birincisi gibi görev haritası yok ne yapacağımız belli değildi , diyaloglarıda anlamaya çalışmakla uğraşmadığım için sıkıldım bırakmıştım, gerçekten çok mu kötü risen 1 kadar oynanış yok mu oyunda ileryelen bölümlerde?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.