Şimdi Ara

Risk Budur ! (iyi seyirler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Dostum nasıl olan birşey bu +3 takılarda son upgradedir.Hani görmedik değil +4 flame ring filan gm editli itemler ama basarak nasıl yapılabılır nasıl mantıktır

Yok her +4 takı edit değil çok ezbere konuşuyorsunuz bu sadece 1 tanesi çok büyütüyorsunuz gözünüzde

Dostum +3 den sonra upgradeler 0 dır ıster prelı ol ister kral ister şerif fark etmez

• quote:

quote:

quote:

Dostum nasıl olan birşey bu +3 takılarda son upgradedir.Hani görmedik değil +4 flame ring filan gm editli itemler ama basarak nasıl yapılabılır nasıl mantıktır

Yok her +4 takı edit değil çok ezbere konuşuyorsunuz bu sadece 1 tanesi çok büyütüyorsunuz gözünüzde

Dostum +3 den sonra upgradeler 0 dır ıster prelı ol ister kral ister şerif fark etmez

+4 yüzde 30
    +5 yüzde 10

• quote:

quote:

quote:

Hadi bilmemen ayıp değil anlarım da oyunu kendin editlemiş gibi bilmiş bilmiş yazman resmen rezillik olmuş. +5 takı basma var +3 e kadar %100 diye biliyorum sonrası da arkadaşın dediği gibi midir bilemem ama +4 , +5 basma var.

• Dual +2 Pe Olsun dié Cok Mucadele Etmistim

Adam +3

3 Tane Yakti.
  • bu forumun adamına paylaşım yaramıyor kendi küçük dünyalarında takılsınlar.
    Yok edit , yok dupe , yok bunu basmak imkansız , yok gm destekli , kısacası desene hayatımda sahip olamadığım için haset duygusuna kapıldım ondan böyle fuzuli yorumlar yapıyorum.
    Yorumlardan belli oluyor zaten olgun insan GM'in oyuna mı girdiği varda +4 takı editleyip dağıtacak satacak
  • Hangi server?
  • Adamlar guluyo lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

quote:

Hadi bilmemen ayıp değil anlarım da oyunu kendin editlemiş gibi bilmiş bilmiş yazman resmen rezillik olmuş. +5 takı basma var +3 e kadar %100 diye biliyorum sonrası da arkadaşın dediği gibi midir bilemem ama +4 , +5 basma var.

+++++++++++ ya işte 13 yaşında adam gelip yorum yazıyor buraya kaç senelik oyun
    geçmişi varsa heyecanımızı paylaşalım diyoruz oturduğu yeriyle düşünenler yorum yapınca böyle oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.