Şimdi Ara

Risk Budur ! (iyi seyirler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=bM5GEtkxOoc&feature=player_embedded

Videoyu çeken ve upgrade işlemini yapan eski clanımdan bir arkadaştır.

• Ihh içim gitti ya izlerken :/ gecmıs olsun :)
  • Hayatta almam bu riski arkada. Satarım başka bir şeyler alırım. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Hayatta almam bu riski arkada. Satarım başka bir şeyler alırım. Geçmiş olsun

alcak başka şey yoktu

ama Rof +4 bastı sonradan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Hayatta almam bu riski arkada. Satarım başka bir şeyler alırım. Geçmiş olsun

alcak başka şey yoktu

ama Rof +4 bastı sonradan :D

Onu yakıp bi' de onu denemeye cesaret? O_o
    Vay arkadaş para var huzur var ya

• gitti güzelim pe ler :)
  • ara sıra lazım böyle aksiyonlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Skorlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Ekonomi Bence Çok İyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim arklarda yapmıştı beramusta. dual rol4 basmışlardı. ama risk almalarına gerek yoktu. çünkü dupeleyip yapıyorlardı. set3, dual rol4 , wp4, emeler 3 de kalmıştı. 4 e basamadan oyun gitmişti yeni patch geldiğinde oyuna girdiklerinde inventorydeki 15-20 eme3 kararmış şekilde duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

bizim arklarda yapmıştı beramusta. dual rol4 basmışlardı. ama risk almalarına gerek yoktu. çünkü dupeleyip yapıyorlardı. set3, dual rol4 , wp4, emeler 3 de kalmıştı. 4 e basamadan oyun gitmişti yeni patch geldiğinde oyuna girdiklerinde inventorydeki 15-20 eme3 kararmış şekilde duruyordu.

Bunlar dupe değil hacı 5-6 senelik karakter ve player gördüğün
    o kadar süre sende oynasan hiç değiştirmeden (server , karakter vs..) sende o noktaya gelirdin
  • quote:

quote:

bizim arklarda yapmıştı beramusta. dual rol4 basmışlardı. ama risk almalarına gerek yoktu. çünkü dupeleyip yapıyorlardı. set3, dual rol4 , wp4, emeler 3 de kalmıştı. 4 e basamadan oyun gitmişti yeni patch geldiğinde oyuna girdiklerinde inventorydeki 15-20 eme3 kararmış şekilde duruyordu.

o kadar süre sende oynasan hiç değiştirmeden (server , karakter vs..) sende o noktaya gelirdin

tmm bende sizinkilere dupe demedim zaten, bizim arkların yaptığı şeyi söyledim. bnmde itemler o şekildi zten sattık şimdi 1 numara kçüklerini takıyoruz. :)

• İçim yandı be
  • quote:

quote:

quote:

tmm bende sizinkilere dupe demedim zaten, bizim arkların yaptığı şeyi söyledim. bnmde itemler o şekildi zten sattık şimdi 1 numara kçüklerini takıyoruz. :)

eskiden bende beramustaydım Kuzuspor falan vardı o zamanlar Tamer abi pek şaşalı bir clanım yoktu ama iyibir priestim vardı +7 Chitin setle M çıkardıydım

az daha itemim olsaydı weiwuer'in allysine gircektik sonra ortak charı soydurttu benim zaten pek bir katkım yoktu charda np xp kasıyordum karışık giden zamana üzüldüm charı geri aldıkta almayaydık iş herifler bayağı lvl düşürmüştü

• geçen +4 woe yi +5 e basarken elim titredi gercekten risk budur
  • şuan bana 3 tane +4 rof verseler tereddüt etmeden trinasız +5 e sallarım oyunla hiçbir alakam kalmadı çünkü
  • Büyük cesaret gerçekten helal olsun
    Ama gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

şuan bana 3 tane +4 rof verseler tereddüt etmeden trinasız +5 e sallarım oyunla hiçbir alakam kalmadı çünkü

trina olsada takılarda kullanamassın oyunla alakan zaten yokmuş kalmamasıda normal
  • hiç üzülmediler :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

şuan bana 3 tane +4 rof verseler tereddüt etmeden trinasız +5 e sallarım oyunla hiçbir alakam kalmadı çünkü

trina olsada takılarda kullanamassın oyunla alakan zaten yokmuş kalmamasıda normal

• Dostum nasıl olan birşey bu +3 takılarda son upgradedir.Hani görmedik değil +4 flame ring filan gm editli itemler ama basarak nasıl yapılabılır nasıl mantıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Dostum nasıl olan birşey bu +3 takılarda son upgradedir.Hani görmedik değil +4 flame ring filan gm editli itemler ama basarak nasıl yapılabılır nasıl mantıktır

Yok her +4 takı edit değil çok ezbere konuşuyorsunuz bu sadece 1 tanesi çok büyütüyorsunuz gözünüzde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.