SLM ARKADAŞALR BU RİTİM NASIL YAPACAZ YA HANİ SÖYLERKEN ŞİMDİ BEN EVDE KENDİM SÖZ LER YAZIYORUM AMA OKUYUNCA SÖZSÜZ MÜZÜK ÜZERNE RİTİM LI OLMUYOR MÜZÜİĞİN RİTMİNE AYAK NASIL UYDURACAĞIM NEFES ALIP VERNE ARLIĞI DİYAFRAM KULANMA FELAN BUNLARI NASIL DENGELEYECEĞİM BİRDE BÖLE BUNLARI ANLATAN ÖĞRETEN WEB SETESİ VARMIDIR WARSA YAZARSANISZ SEVİNİRİM
HEKEZE ŞİMDİDEN TESKÜRLER
bir cvp veren bile yok neden yaa yardım helpp sos
piano veya gitar kullanmayı öğren kardeş sonra yazdıgın sözlerin tonuna göre notalar çıkarmaya çalış. sevdiğin şarkıların müziğine birde sen söz yazmayı dene. ben boyle yapıyodum gayette iyi oluyordu
ya ben kendi sözlerimi zaten yazıyorum da bende piyano yok ki basak bir sekilde olmaz mı gitarda yok baska nasıl yaratabilirm ritim
fl studio 5 i çek crack ınıda bul producer edition olsun. fl studio harika biseydir. midiler felan tam anlamıyla ritim yaparsın. programın içinde sanal ritimler sanal piano sanal gitarlar hersey var.. bence sanal alemde ritim yapmak icin harika bir program. programı çek kur takıldıgın yer oldumu bana sorarsın ben baya kasmıştım hala daha kasıyorum programa. ama sunu diyim programlar gerçek piano veya gitarın yerini tutmaz.. sonucta bestede yapcan.. bence bi ork al veya gitar al
dostum sende msn varmı bbana yolarmsın bu programı yada link verrirmisn bana
konsere gidiyom manga ktu ye gelecem aksama dogru bakarız oke
wayy nasına be helal sana dostum bastır evlatt kim tutar seni belki ben tutarım seni :D
o biraz yetenek meselesi kardşe ve ayrıca müzük değil müzik :) SANAT MESELESİ YANi.
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
o biraz yetenek meselesi kardşe ve ayrıca müzük değil müzik :) SANAT MESELESİ YANi.
katılıyorum sana
ya soğutamayın ya beni yetenek varda nasıl kulancıam bilmiyorum yani yardım istiyorum ama dalga geçiyorsunuz ne biçim dayanışma ya bu onuda yanlışıkla yazdım zaten duzeltmeye gerek duymadım o kadar kusur kadı kızında da olur
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
madem iyisin bu işlerde kardeş bana web sitesi söylermisn bu ritim le ilgili ya
geldim ya manga manyaktı harbi.. daha once 2grup daha çıktı onlarda iyiydi biri domates grubuydu galiba ama manga güzeldi rammstein den du hash, deftonesden 1parca, blue den certain folts(yanlış hatırlamıyosam) ve mor ve otesi bide ferdi caldılar helal olsun
hocam hos geldin bana yardım et yaw link verde indireyim su nu
baba sen beni çağır... ben hem piyano hemde gitar biliyom...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme