Şimdi Ara

Rito Kayle - Gamescom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kod alamayanlar için güzel bir fikir buldum kendimde işe yaradı.

Facebookta Gamescom için gruplar kuruluyor. Etkinliğe giden kişiler gruba katılıyor ve paylaşımlar yapıyor.

Ordaki kişilere facebook üzerinden ulaşırsanız size ellerindeki kodları vereceklerine emin olabilirsiniz.

Not: Basit bir almanca veya İngilizceniz olursa kesinlikle bir kod bulursunuz. Bende işe yaradı 2 farklı kişiden kod aldım biletlerinin resimlerini yolladılar sağolsunlar.

• fakirliğin alemi yok
  • http://searchinstagram.com/gamescom2014

Bu linkteki fotoğraflarda birkaç dk aşağı inerek biletlerden bi tanesinde yazan kodu lolde gamescom kodu yazılan yere yazdım ana hesaba bi tane riot kayle aldım , eylülün bilmem kaçında yüklenecek diyodu , bu şekilde yapabilirsiniz.

Gamescom hala devam etse de hala bilet resmi çıkar mı bilemiyorum ,adam bileti ilk günlerde aldığı için hemen resmini atıyodu oraya , forumdan da alanlar çıkıyodu şimdi biraz daha zor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 19 Ağustos 2014; 22:55:20 >
  • mezdeke team üyeleri bu tarz şeyleri hiç dert etmiyor,bu kodların hepsini daha gamescom başlamadan kaptım.Necati abiye 10 lira bağış yaptım bütün kodları mail adresime attı,neden enayilik yapıp twitterda arayayım ki kodları ?
  • nasıl alamayan var hala ya :S şimdi denesem 2dkda bulurum kod. 1 arkadaş konu açtı zamanında hela girip alıyım dedim 3 kod buldum hala bekliyorum skinlerin gelmesini
  • hocam banada bitane kod yollayabilrmisinz ben aradım bulamıyorum
  • Beyler biri bana bulup ya da yabancılardan isteyip atabilir mi bugün son gün galiba ve ben ygs çalışma dönemine girdiğim için böyle şeylere pek vakit ayıramıyorum. Forumda bedava çok kod verdiğim oldu bu sefer de siz bana yardım ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalan beyler dediğini yaptım adam sövdü ve engelledi.
  • Fazladan bulan varsa verirse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıllar Dökümü v2 kullanıcısına yanıt
    lol
  • 4 gün önce buldum kodu girdim ama kod tam görünmüyordu kodu doğru mu girdim bilmiyorum ama hesabınıza yüklenecek dedi bakalım.
  • Deathlessss kullanıcısına yanıt
    Kodu tekrar gir hata alırsan ilk seferinde doğru girmişsindir. Doğru olan ve kullanılan kodlar 2. ye kullanıldığında hata veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixsedat1

nasıl alamayan var hala ya :S şimdi denesem 2dkda bulurum kod. 1 arkadaş konu açtı zamanında hela girip alıyım dedim 3 kod buldum hala bekliyorum skinlerin gelmesini

Nasıl buluyormuşsun vallahi anlamadım bizede bul bu kadar yetenekliysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

quote:

nasıl alamayan var hala ya :S şimdi denesem 2dkda bulurum kod. 1 arkadaş konu açtı zamanında hela girip alıyım dedim 3 kod buldum hala bekliyorum skinlerin gelmesini

dostum ister inan ister inanma 10dk içinde 3 ayrı hesaba aldım. Kod bulmak sorun değil önemli olan kullanılmamış olması gerek. Ben sana burada kod veririm fakat gelir bana olmuyor dersin. Çok istiyorsan id pass'ı pm at ben şurdan giriyim (http://gamescom.euw.leagueoflegends.com/) deneyim kodları olursa sana dönerim şifreni değiştirirsin.

Garanti veremem sana şuan son durum ne kodlar bittimi bilmiyorum en azından denerim..

..Güvenmem diyorsan sen sayfa açık bir şekilde bekle dh dede online ol ben bulduğumu sana atayım.

Buradan bakmaya devam et :http://searchinstagram.com/gamescom2014

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

quote:

dostum ister inan ister inanma 10dk içinde 3 ayrı hesaba aldım. Kod bulmak sorun değil önemli olan kullanılmamış olması gerek. Ben sana burada kod veririm fakat gelir bana olmuyor dersin. Çok istiyorsan id pass'ı pm at ben şurdan giriyim (http://gamescom.euw.leagueoflegends.com/) deneyim kodları olursa sana dönerim şifreni değiştirirsin.

Garanti veremem sana şuan son durum ne kodlar bittimi bilmiyorum en azından denerim..

..Güvenmem diyorsan sen sayfa açık bir şekilde bekle dh dede online ol ben bulduğumu sana atayım.

Buradan bakmaya devam et :http://searchinstagram.com/gamescom2014

Kardeşim bende hiç bişey anlamadım bu olaydan.Kod bulabilirsen atarmısın ? Çok sevinirim atarsan.Milyon tane fotoğraf var hangisinde neye bakıp ne yapacağımı dahi bilmiyorum gerçekten.

Biri bana bunu güzelce anlatabilir mi

• quote:

Ben niye bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.