|
Bildirim
|
Bunu yazma gereği hissettim nedenini bilmiyorum açıkçası ama böyle şeyleri sürekli okumaktan çok sıkıldım. Forumda bazı arkadaşlar gereksiz ego sahibi ve forumdan zevk için oynayan birisini yenip paylaşımda bulunmak çok itici gözüküyor. Buranın yaş ortalaması yüksek olduğu için tepki gösterilmiş, bende bu tepkilere katılıyorum. Yaş olarak bende küçüğüm, elimden geldiğince saygılı olmaya çalışıyorum herkese. Kaldı ki bu bana da yapıldı. Ben robot değilim yani bana ters gelen oyun yapıları da var. Herkesi 10 maçın 10unda yenemem, denediğim şeyler oluyor, top girmiyor, rakip daha iyi oynuyor vs vs.
Forumdan yenildiğim kişiler oldu ama bazı kişiler bundan kendilerine pay çıkarttıkları için hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklar benim görüşüme göre. Türkiye'de saygı duyduğum bu oyunu gerçekten oynayan oyuncular var. Bunların başında WolborQ geliyor, sonrasında Crucalion1905, Dozturk, Justhax, Preatorian, P3land, LeaTi hepsi Zotacta yada diğer turnuvalarda şampiyonluğa ulaşamasa bile başarı sağlamış insanlar ve saygılılar rakiplerine. Bir başka kısım yaş olarak yüksek ve eğlencesine oynuyor, tabi bizim gibi oynayan ve zaman ayıramamaktan bir adım geride olan insanlar var. Diğerleri ise saygısız oldukları için bu iyi oyuncuların hiç biriyle antreman yapma şansına erişemiyorlar bu da büyük bir eksiklik. Kavranılması gereken birisini yenince ondan iyi olmadığın, oyunun online'da en kolay olduğu. Bundan sonra büyük turnuvalar. PS4 Online turnuvaları ve en zoru offline turnuvalar. Bahsettiğim kişi yada kişiler az çok anlaşılmıştır. Size farklı konuşup forumda farklı yazıyorlar maalesef en kötüsü de bu. Birisini yenmekle en iyi olunsaydı Deto'yu eleyip Zotac kazandığımda bir daha kaybetmezdim. Deto Almanya Şampiyonu ve 2012 Dünya Şampiyonu bu arada ve saydığım oyuncuların hepsi bu tür oyuncuları yeniyor yada WolborQ yada Preatorian bir daha hiç kimseye yenilmezdi ama bende yeniyorum onlarda beni yeniyor. Halbuki böyle iyi oyuncuları kıskanmak, yeneyimde sussunlar demek yerine düzenli antreman yapmayı bilseler çok daha başarılı olucaklar. Bilmiyorum belki bu yazıyı yazmak haddim değildi ama sürekli aynı oyuncuların bu tavırlarını görmekten sıkıldım. Çoğul konuştum çünkü gözüme çarpan iki kişi var yanlış anlaşılmasını istemem. Yarın turnuvada vs. kaybedebilirim, fifa böyle ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Günde 12 saat oynayan Ovvy sadece Romanya'da kazanabiliyor, online turnuvalarda bile eleniyor. Şans, gününde olmak, herşey önemli. Kaybedersek ki illaki kaybedebilirim online yada offline turnuvalarda bırakıp gitmek yok yayınlara, elimden geldiğince herkese yardım etmeye devam. Bu hafta Cuma yada Cumartesi Multiplayer'da Seasons ve FUT yayınında görüşmek üzere. |
artık tavsiye yok mu (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktheory -- 2 Ocak 2013; 12:24:23 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 2 Ocak 2013; 17:45:55 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|