Şimdi Ara

Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riveni offtank kasmak yerine biraz daha ağırlıklı ad kassak nasıl olur ? Kalkanını bile ad sinden alıyor çünkü. Örn Frozen yada Warmog çıkıp gerisini bt,ie vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janissary®

Riveni offtank kasmak yerine biraz daha ağırlıklı ad kassak nasıl olur ? Kalkanını bile ad sinden alıyor çünkü. Örn Frozen yada Warmog çıkıp gerisini bt,ie vs vs.

ben phantom ve full blood cikan riven gordum adam agzimiza s..tı. =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

quote:

Orijinalden alıntı: Janissary®

Riveni offtank kasmak yerine biraz daha ağırlıklı ad kassak nasıl olur ? Kalkanını bile ad sinden alıyor çünkü. Örn Frozen yada Warmog çıkıp gerisini bt,ie vs vs.

ben phantom ve full blood cikan riven gordum adam agzimiza s..tı. =)

Phantom saçma bana göre.Riven skilleriyle vuruyor asıl dmg yi bence.BT Çok mantıklı tabiki 100 ad kasınca.Ben diyorumki tf de çabuk ölmemk için frozen yada warmog çıkayım,ondan sonra atak itemi çıkayım full
  • abi baslarda bizde sasirdik hatta bu adam oyunu bilmio dedik oyun sonunda 25 kill riven yazinca fikrimiz degisti =) takimda zaten rivemi feedlemeyen benle arkadasim vardi bu arada oyun atmak isterseniz ekleyin beni asagida yaziyo account isimlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

abi baslarda bizde sasirdik hatta bu adam oyunu bilmio dedik oyun sonunda 25 kill riven yazinca fikrimiz degisti =) takimda zaten rivemi feedlemeyen benle arkadasim vardi bu arada oyun atmak isterseniz ekleyin beni asagida yaziyo account isimlerim

ekledim hocam
  • genelde bot+3pot basla sonra 1 2 dorans blade sonra botlari cik(merc veya cdr botlari) ustune brutalizer, bloodthirster sonra guardian angel hala surrender cekmedilerse 2. bi bloodthirster(armor kastilarsa last whisper al). dorans bladeleri yer kalmadiginda sat tabii. oyun harbiden cok uzarsa atmogs cikabilirsin veya fratmas. cdr botlari aldiysan cc cok varsa karsi takimda ihtiyac duydugun anda satip merc threads cikabilirsin.
  • riven'i ad kasmak en mantıklısı çünkü pasifiyle beraber beş skillide ad den etkileniyor, fakat solo gittiğinden biraz dayanıklı olması gerekiyor o yüzden mutlaka duruma göre 1-2 tanede def itemi lazım. Örneğin: Guardian angel, warmog
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende riven aldım bu hafta normal oyunlarda pek defansif itema gerek yok gibi

daha hiç ranked atmadım riven ile fakat solo top oynadığı için biraz daha defansif oynaması gerekir
  • Jungle i da çok güçlü
  • çok iyi kasarsan brutalaizer al en başta sonra botunu tamamla blood thirsterı alıp frozen atma kas ondan sonrada karşında çok fazla kişi kalmaz as de kasılabilir belki
  • Zaten ben riven'ın offtank kasılmasını pek sevmiyorum(zaten offtank kasmam oynarken).Hem pasifi hem tüm skilleri AD'den etkilenen tek heroya AD gitmek bana en mantıklısı geliyor(tabi defensif itemlar da alıyorum).AS kasmak bence mantıklı değil.Zaten AS olarak sadece Black Cleaver alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runato -- 16 Şubat 2012; 17:45:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.