Şimdi Ara

Riven ve Yasuonun karşısında nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riven ve yasuo karşısında oynamakta inanılmaz zorlanıyorum.Özellikle riven ın 3 leveldeki burst damagenin çok fazla olması ve yasuounun 2 leveldeki mobilitysi beni sinirlendiriyo çıldırtıyo klavyeyi parçalayasım geliyo.Earlyde bu kadar güçlü olduklarını geçtim latede de hatrı sayılır bi potansiyelleri var.Sayın DH sakinleri ne yapabilirim beni aydınlatın(Çok tilt olmuşum evet)

• lane'de çok fazla dürtülüyorsan sustain sahibi herolar oynayabilirsin.
    ikisinin de karşısına iyi giden herolar fiora, trundle, riven. Trundle ile lane kaybetmek zor o ikisine göre. İre ile biraz dikkatli oynamak gerekiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

lane'de çok fazla dürtülüyorsan sustain sahibi herolar oynayabilirsin.
    ikisinin de karşısına iyi giden herolar fiora, trundle, riven. Trundle ile lane kaybetmek zor o ikisine göre. İre ile biraz dikkatli oynamak gerekiyor ama
    şöyle yapalım sen riven ve yasuo aldığında garanti kazanıyo musun lane'i? muhtemelen hayır. Peki sana karşı nasıl oynuyorlar da kazanamıyorsun? işte sorunun cevabı burda
  • Yasuodan önce 2 olmaya çalışıp üstünlük kurabilirsin. Gank yemeye çok müsait bi şampiyon ve sustaini yok bunların üstüne gidebilirsin. Yanında minyon yokken takasa girebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisininde karşısına kesinlikle irelia, sadece 6 olmayı bekleyip all in yaparak kesin kill garantisi, ama 6ya kadar safe oynaman lazım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım cevap ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzWall

şöyle yapalım sen riven ve yasuo aldığında garanti kazanıyo musun lane'i? muhtemelen hayır. Peki sana karşı nasıl oynuyorlar da kazanamıyorsun? işte sorunun cevabı burda

Alıntıları Göster
    top lane de jax 2 sinin de ct liyor rivenin combo sunu e q ile bozabilirsen yasuo duz vururken e acıp kacacagı zaman q atabilirsen e nın bitişi ile sersemletebilirsen jax i çalışman lazım
    ama iyi bi yasuo riven oyuncusu kotu bi jax oyuncusunu perişan eder iyi jax da riven yasuoyu perişan eder jax ile kule altı farm kolay dır
    ve ya renekton riven ve yasuoya karsı guzel oluyor top lane de, hasakisini yapmasını bekle sonra e ile gir w q yap e ile geri git (hydra varsa patlat)

mid lane için akali güzel ct ler yasuo yu ilk 6 lvl baya pasif kal alabildigin kadar farm al itme hextech gunblade bitince üstüne atla kes böyle ct lenir bunlar ama oyuncu ile alakalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

lane'de çok fazla dürtülüyorsan sustain sahibi herolar oynayabilirsin.

riven ın karşısına iyi giden hero riven mı ?
  • İkisine de tek çare benim çözümümle Cassiopeia.
    Hareket edemiyorlar,edemeyince de deliriyorlar.

• CASİ iyide yanına bi yaklasırsa tek komboda öldürürler gang a musait mana sorunu var ama casi her derde deva bi hero
  • varbax26 V kullanıcısına yanıt
    irelia olcaktı o
  • UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    Cassio'da olay yanına yaklaştırmamak zaten.
    Heralde Riven'a karşı tutuşturla girmiyorsundur.
    Çek bitkinliği ver cezasını o ikilinin.
    Ayrıca Cassio gayet güvenli bir şampiyon menzil dezavantajı olmadığı sürece.

• quote:

irelia olcaktı o
    Rivenı Jaycele çok rahat dövüyorum karşıma heralde bi 10 tane falan riven main gelmiştir hepsini tokatladım . Ama Yasuo her zaman öyle değil . Zaten hero çok broken karşısında oynayamaman normal . Banlamak en iyisi nerf gelene kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

Rivenı Jaycele çok rahat dövüyorum karşıma heralde bi 10 tane falan riven main gelmiştir hepsini tokatladım . Ama Yasuo her zaman öyle değil . Zaten hero çok broken karşısında oynayamaman normal . Banlamak en iyisi nerf gelene kadar .

Alıntıları Göster
    irelia fiora olaf darius jax renekton garen jarvan oyna. aklıma gelenler bunlar daha vardır.
  • Ben trundle alıyorum istediğin kadar safe kal adam itsin sadece kuleyi koruyup farm yap zaten belli yerden sonra karşında duramiyor en azından benim karşımda gelenler öyleydi geçen irelia aldım yasuoya karsi aşırı zorlandim ama jungle sağolsun yardım etti 2defa kestik adamı rahat maç oldu benim için

• top lane flash tp yada ghost tp tp sart hocam 750 gold da base at geri gel manan bitince geri gel bitkinlik riskli geldi bana
    gecen casi oynadım riven a karsı korıdoru ezdim ama rakip jungler elise di q su tek ve üstüne yapışıyor kötü bi tecrübeydi
  • UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    karşındaki adam seni lanede dövecekse exh daha mantıklı ya da riven gibi snowball yakalamak istiyorsan ignate alabilirsin tp şuan useless bence
  • quote:

karşındaki adam seni lanede dövecekse exh daha mantıklı ya da riven gibi snowball yakalamak istiyorsan ignate alabilirsin tp şuan useless bence
    Olaf
  • bütün lol hayatım boyunca hep riven'a karşı zorluk çektim. Bilmiyorum neden ama riven bana çok broken geliyordu, damage olsun mobility olsun. Ancak bu sene hatamı fark edebildim. Sun tzu ve napolyonun öğütleri geldi aklıma, " saldırı savunmadan her zaman daha avantajlıdır, çünkü savaş alanının kontrolü sendedir." Sonra dedim ki kendime, lan artık ilk b attığımda armor almayayım riven karşısında nasıl olsa kalkanı ve mobility si sayesinde yine kesecek 1 dakika yerine 1.5 dakika uğraşacak sadece. Şimdi riven a karşı agresif oynuyorum. Full tank herolar dışında kimle oynarsam oynayayım ofansif itemlar alıyorum çatır çatır kesiyorum. Riven mekaniği itibariyle agresif oynamaya planlamış bir hero, karşısında defans yaparak sadece onun istediği oyunu vermiş oluyrsun. Kule altına hapsediyor seni gidiyor bizim jungler'ın buff larını falan ward'luyor, golemleri kesiyor, pink ward'ımı kesiyor ve en önemlisi minion ve exp kaybetmemi sağlıyor. O yüzden sana tavsiyem sakın defansif oynama. Ne pahasına olursa olsun agresif oyna, dorans blade ile başla shield ile başlayacağına, ilk b attığında ninja tabi yerine çek bc'ın cd veren alt item'ını ya da yapıştır vampiric'i.

Yasuo ile oynarken de kazanmanın püf noktası kalkanını baitlemen ve lane i sürekli ittirmen. İttirme gücü olmayan bir şampuanla oynuyorsan zaten garanti kaybedersin. yasuo nun tüm olayı kalkan dolduğunda e ile gidip damage vurup tekrar e ile geri gelmek ve kalkan minion damage'ini blokladığı için trade'lerden her türlü karlı çıkıyor. O kalkanı baitlersen laning phase te çok rahat kazanırsın.

ayrıca benim gibi riven'dan nefret eden birisiysen riven pick'i gördüğünde olaf,renekton ya da garen'i yapıştır. Karşısında en çaresiz kaldığı hero AD giden ve Q fulleyen garen sanırım.

late game de useless kalmasına ve kolay kite'lanmasına rağmen bazen sırf asalak riven main'lerini ağlatmak için garen alıyorum. Şuana kadar bir kere lane de ezildiğimi hatırlamıyorum. First blood'ı versen de lvl6 fight'ında kesin alıyorsun. Key noktası ise Arpen-ad garen oynamak. Youmuu rushladığında flash QEigniteR riven daha kalkan basamadan zıplayamadan ölmüş oluyor. Hızlı olursan W basamadan comboy tamamlayabiliyorsun silence sayesinde. Tanrım inanılmaz canım çekti şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 7 Eylül 2016; 15:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

İkisine de tek çare benim çözümümle Cassiopeia.
    Hareket edemiyorlar,edemeyince de deliriyorlar.

Geçen karşıma geldi bi cass. Ben fizz oynuyordum... Daha doğrusu oynayamıyordum. Q ve e skilin yok. Adam ağzıma ağzıma vuruyor odunu.
    Mobil herolara karşı ilaç gibi resmen. Sıçra-hayalet veya sıçra-bitkinlik ile süper. Oynayabilsem mainlemek isterim ama kolsuzum sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.