Şimdi Ara

Rivendell Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben rivendelle yeni gircem acc yi flnyazdım irdi oyuna girdi yukarda loading yazıo sonra Disconnet veriyo ekran siyah tabi göremiom oynayan varsa bi yrdm ...

http://img47.imageshack.us/my.php?image=doanslxmn0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MaC_Mert -- 10 Eylül 2006; 22:57:39 >

• anlamam pek bu ısten ama rıvendellı sıl tekrar ındır belkı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Eylül 2006; 7:54:10 >
  • yok abi o dalga değil başka bişe bu
  • ServeR ClenTi SoruNlu BazeN SerVeR CLenT LErI 98 UyuMlu YapıLıYor WeYa StaNdaRt EkLemeN GerReken Bi PaCH WaR
  • Kardes Ben De Rivendell Oynuodum Adım Tyberian Strom bir suru ailee girdim Serwer Guzelde Gmler Çok Katıı Kendini Bişi Sanıolardı Adam Help Diorum Gm Çağırıom Bug War Diom Jaile Atıo Ama Hala Oynamaq istiosan Rivendeli Yuklicen İçindeqileri Kopyalaıp Uo2D yee Yapıştıracan o zmn olur!!! [ Tabi En sonunda Ban Yediq ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: CheKhanAmoria

Kardes Ben De Rivendell Oynuodum Adım Tyberian Strom bir suru ailee girdim Serwer Guzelde Gmler Çok Katıı Kendini Bişi Sanıolardı Adam Help Diorum Gm Çağırıom Bug War Diom Jaile Atıo Ama Hala Oynamaq istiosan Rivendeli Yuklicen İçindeqileri Kopyalaıp Uo2D yee Yapıştıracan o zmn olur!!! [ Tabi En sonunda Ban Yediq ]

Çocuksu güdülerle yazdığınız yazınızdan zaten kişisel profiliniz az çok objektif biri tarafından kolayca görülebilmektedir. Rivendell UO Shard bünyesinde bulunan 4 staff üyesi vardır buradaki seçiciliğin temel nedeni güven ve kalitedir. Haliyle sizin abidik gubidik serverlarda yaşadığınız page attım jaillettim hikayeniz düşlerinizde ve içinizde uhde kalan birşey olsa gerek..

Rivendell staff sert değildir sadece oyuncunun güzel imkanlarda oyununu sürdürebilmesi için üzerine düşeni yapar ve oyuncuyla sohbet etmek yakın ilişkiler kurmak şakalaşmak gibi kavramlara ırak kalır. Taviz vermez yaptırımlarda çekincesi olmaz disiplin ve ahlak değerlerini hiçbir zaman 2. plana atmaz; olması gerekende budur. Ülkemizde aksine alıştığınız için olması gereken güzel şeyler nedense insanlara ters geliyor.

Neyse bu yorumu tenezzül edip yazmak bile fazla sizin sergilediğiniz saygısızlığa rağmen son derece saygın ve ölçülü bir cevap, size iyi günler diliyorum.

Rhonin07070 size pek söyleyecek birşey yok çamur at izi kalsın felsefenizle ve ailenizin size verdiği burada sergilediğiniz eşsiz terbiyenizle yüksek ahlak değerlerinizle hayatınızda başarılar dilerim..

quote:

Orjinalden alıntı: T-MaC_Mert

ya ben rivendelle yeni gircem acc yi flnyazdım irdi oyuna girdi yukarda loading yazıo sonra Disconnet veriyo ekran siyah tabi göremiom oynayan varsa bi yrdm ...

http://img47.imageshack.us/my.php?image=doanslxmn0.jpg

Bu sorunu Rivendell Forumlarında sormanız gerekirdi önce burada dile getirmişsiniz sonrasında forumlarımızda dile getirerek çözüme ulaşmışsınız..
    Donanım Haber forumlarından ziyade platformlarda yaşanan sorunları o platformda dile getirmek, aklınıza takılan soruları orada yetkililere yöneltmek hem daha akılcıdır hem daha hızlı çözüm ve cevap için kaçınılmaz tek yoldur.

Saygılarımla..

• oyun içindekı davranıslarıızı bıleme ama uo oynamayalı tamıtamına 3 sene oldu ama bole bır gm helal olsun baska bsy demıyorum basarılar dılerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magemsi -- 20 Eylül 2006; 9:04:42 >
  • bırakın Diorum 100 defa Sphereyiiiiii GELİN RUN UO ULTİMA ONLİNE MONDAİNS LEGACY BAKIN UOYU BIRAKABİLİONUZMU

• Ya Rivendell harika server ama işte bu account problemi yüzünden bırakmak zorunda kaldık.. Ben account aldım ama eski ultimacı arkadaşlara alamadık.. E haliyle başka servera geçtik.. Çok ta sevmiştim ama tek başıma da bi zevki çıkmaz...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.